Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστω συναδελφοι!

Δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις απο το πιεστικο μπαταριας, θα το δοκιμασω και θα δω σε τι μπορει να αντικαταστησει το πιεστικο ρευματος.
Ειναι χρησιμο που εχει εναλλακτικη παροχη νερου με δικο του λαστιχο απο κουβα -περα απο την συνδεση του με το λαστιχο κηπου και τις βρυσες.

Το Amazon Αγγλιας Γιαννη δεν ειναι φτηνοτερο απο το Αμαζον Γερμανιας αλλα πολυ συχνα κανει καλες προσφορες. Επισης τα warehouse deals ειναι πολυ καλυτερα (φτηνοτερα) και περισσοτερα.
Αυτο που κανω ειναι να βαζω τα προιοντα που με ενδιαφερουν στο καλαθι και απο κει και περα αν υπαρξει μειωση τιμης σε ειδοποιει.

Προσφατη παραλαβη απο Amazon Αγγλιας. Δεν επιβαρυναν καθολου με μεταφορικα την υπολοιπη παραγγελια.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075F545M8/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Black Friday προσφορα 40 industrial AAA μπαταριες Amazon με ~8 ευρω και 8 επαναφορτιζομονες κινεζικες EBL AAA 1100mAh(!!!) με ~7 ευρω!

4lyYiQkh.jpg

Με μεγαλη εκπληξη διαπιστωσα μετα απο μετρησεις οτι οι 8 κινεζικες EBL εχουν μεσο ορο χωρητικοτητας 1070mAh (min. μετρηση 1046mAh, max. μετρηση 1098mAh)
Θα τις ξαναμετρησω μετα απο 4-5 φορτοεκφορτισεις που υποτιθεται θα εχουν πιασει την ανωτερη χωρητικοτητα τους.

Ειμαι περιεργος πως θα συμπεριφερθουν μετα απο 3-4 χρονια χρησης και σε σχεση με τις ΑΑΑ Eneloop και Lada του ΙΚΕΑ που εχω. Θα δουμε :)

Last edited:
Μιχάλη, τους έχεις γδύσει κανονικά στο Amazon.
Έχεις πετύχει προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές, μπράβο σου φίλε :worshippy:

Θυμαμαι οταν είχε πρωτοβγει το τζοκερ πριν 20+ χρονια, καποιοι κρυφοκοιτουσαν κατι γιαγιαδες που επαιζαν για να τους κλέψουν τα νουμερα και την τύχη.
Κατι τετοιο γινεται και στο amazon.co.uk.
o Χιωτης βαζει προιοντα στο καλαθι και περιμενει πτωση τιμής και οι Άγγλοι πελατες καραδοκουν. Μόλις κανει την αγορα τρέχουν ολοι να δουν τι αγορασε παλι τσαμπα ο Ελληνας!!!! χαχαχα

υπαρχει εργαλειο στο αμαζον..μαρκαρεις προιον, σου βγαζει την εξελιξη της τιμης και σε ειδοποιει αναλογα...
τωρα πως το ακνει ο χιωτης....:lehrer:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

υπαρχει εργαλειο στο αμαζον..μαρκαρεις προιον, σου βγαζει την εξελιξη της τιμης και σε ειδοποιει αναλογα...
τωρα πως το ακνει ο χιωτης....:lehrer:

..ετσι περιπου γινεται και στο skroutz...

Αργα το απογευμα χτυπησε το κουδουνι η DHL με δυο πακετακια απο Banggood -αποθηκη Τσεχιας.

Το mini 3D εκτυπωτακι που ειχε βγει σε προσφορα μεσα στον πυρετο του Βlack Friday!
https://www.banggood.com/Easythreed...r_warehouse=CZ&ID=6157212&DCC=GR&currency=EUR

Wh4uNQ4.jpg

Αυτο το περιποιημενο πακετακι θα παραμεινει κατω απο το χριστουγεννιατικο δεντρο και θα ανοιχτει την πρωτοχρονια :)

Παντως να πω οτι χαιρομαι που η συσκευασια ειναι πραγματικα περιποιημενη, δειχνει αν μη τι αλλο, οτι οι Κινεζοι αρχιζουν και σοβαρευουν και δεν θα αργησει η στιγμη που θα χτυπανε στα ισα σε ποιοτητα Αμερικανους και Ευρωπαιους -πραγμα που το εχουν κανει ηδη σε καποια προιοντα, ανεξαρτητως κοστους.

Αντε, καλες κατασκευες και κυριως ωραιες ιδεες ευχομαι για το μικρο.

Βλεπω οτι πολλα πλεον προιοντα ερχονται απο ευρωπη με καλυτερες τιμες απο Κίνα.
Επειδη τους ζορισαν με τα τελωνεια τους Κινεζους, αυτοι εκαναν το συστημα με τις αποθηκες και πλεον νομιζω εχουν καλυτερες τιμες και χρονους αλλα και ανεβασμενες πωλησεις.

Καλές δημιουργίες Μιχάλη.
Συμπωματικά το χάζευα κι εγώ το συγκεκριμένο πριν 2-3 ημέρες.
Βλέπω οτι σιγά-σιγά τα πακέτα θα κρύψουν το δέντρο

Καλώς το δέχτηκες Μιχάλη. Το κοίταζα κι εγώ και ήμουν στο τσακ να το παραγγείλω. Οπότε θα περιμένω να μας πεις εντυπώσεις τώρα.

Eυχαριστω παιδια!

Πρεπει να φτιαξω ομως μια ξεχωριστη βαση για το καρουλι του νηματος καθως βλεπω οτι το νημα που αγορασα ειναι τεραστιο για να μπει στην βαση που εχει πανω του το μηχανακι.

Noμιζω οτι η καλυτερη βαση ειναι με ρουλεμαν και τετοια θα φτιαξω.
3D_Printer_Spool_Holder-10.jpg

καλως ηρθες στον κοσμο του 3d printing

η σωστη βαση για το καρουλι θα πρεπει να εχει ρουλεμαν ή στον αξονα ή στη βαση, σαν αυτη που θες