Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να το ρωτήσω αλλιώς γιατί έτσι δεν με διαφωτίζει.

Από τα κάθε είδους επαναφορτιζόμενα σκουπάκια izzy, hoover, rowenta κ.λ.π. τα πάει καλύτερα στην απορροφητικότητα ;

Δεν είμαι και ειδικός, ούτε και έχω κάνει δοκιμές με άλλα σκουπάκια stick, αλλά διάβασα τα πολύ καλά reviews που έχει το Xiaomi στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ήταν όλα θετικά.
Την δουλειά του δεν την κάνει με την δύναμή του αλλά με τα πολύ καλά εξαρτήματα που έχει. Ο κύλινδρος περιστρέφεται συνεχώς έχει λάστιχενια και μια τριχωτή γραμμή που 'τραβάει' τα πάντα. Εχει δυο τέτοια εξαρτήματα σαν αυτό της φωτογραφίας, ένα μεγάλο και ένα ποιό μικρό.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν είμαι και ειδικός, ούτε και έχω κάνει δοκιμές με άλλα σκουπάκια stick, αλλά διάβασα τα πολύ καλά reviews που έχει το Xiaomi στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ήταν όλα θετικά.
Την δουλειά του δεν την κάνει με την δύναμή του αλλά με τα πολύ καλά εξαρτήματα που έχει. Ο κύλινδρος περιστρέφεται συνεχώς έχει λάστιχενια και μια τριχωτή γραμμή που 'τραβάει' τα πάντα. Εχει δυο τέτοια εξαρτήματα σαν αυτό της φωτογραφίας, ένα μεγάλο και ένα ποιό μικρό.

Όντως πολύ μελετημένη κατασκευή.

Aποβρυωτής - εξαερωτής (έχει 1 κύλινδρο μέ "μαχαίρια" για εξαέρωση,καί ένα κύλινδρο μέ ελατηροειδή γάντζους γιά αποβρύωση) χλοοτάπητα μπαταρίας (Solo) Stihl RLA 240

rla110.jpg

rla210.jpg

rla310.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβή α-λα-στιλ. καλορίζικο το μηχανάκι σου φίλτατε. :ernaehrung004:

Επειδή μού τήν είπες τώρα ......... α-λα-στηλ χάχάχά,θα σου δείξω καί μιά άλλη παραλαβή πού ούτε θά τήν ανέβαζα γιατί δέν θα ενδιέφερε καί κανέναν από τό φόρουμ.... α-λα-Petzl,για να μήν λές ότι είμαι μόνο στυλάκιας .... -bye-

rope110.jpg

Καλοριζικα Διαμαντη και Δημητρη... !!!

Σε ευχαριστώ Κωστή.

Βλέπεις last post απο weather1967...πάλι θα γίνει πορτοκαλί ο τόπος, λές...!!!:flipout:

Καλοδούλευτα Δημήτρη!!!!

:flipout::flipout: Σέ ευχαριστώ Γιάννη

Εχεις ξεπερασει σε πληθος εργαλειων τον καταλογο της Stihl λεμε!!!!!!!

Καλοδουλευτα!

Δίπλα μου τόν έχω τόν κατάλογο,τόν ξεφυλλίζω "χτυπάω" βάζω ένα V ,καί πάμε στό επόμενο,καί έτσι περνάει η ώρα μας ευχάριστα καί δημιουργικά. :flipout:

Σε ευχαριστώ.

Kαλοριζικο Δημητρη!! Εργαλεια κηπου που ουτε καν φανταζομουν οτι υπαρχουν!
Μεγαλη χαρα το τσεκαρισμα των εργαλειων πανω στον καταλογο, το ιδιο εκανα/κανω και εγω με καποιες μαρκες...:grinning-smiley-043

Ηρθε σημερα και μια παραλαβη απο Αμαζον Γερμανιας, οταν το σετακι ηταν σε προσφορα 21 ευρω https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B086GST6XC/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

Σετ 4 ρολλα νημα για τον 3D εκτυπωτη και το 3D στυλο. Ασπρο, μαυρο, κοκκινο και μπλε.
d1P35sKh.jpg

Αν και το ασπρο ειναι το ιδανικο χρωμα καθως βαφεται πολυ ευκολα, αξιζει να υπαρχουν και καποια αλλα βασικα χρωματα.

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη
Καλώς τά δέχτηκες,καί καλές κατασκευές.
Ετσι από περιέργεια σέ πόσες συνολικά μέρες από τήν ημέρα παραγγελίας τα παρέλαβες ?
Εκαναν καί αυτα 40 + μέρες να έρθουν,η πιό γρήγορα ?

YΓ: Oπως σού είπα καί κατ´ιδίαν πρέπει να αγοράσεις αυτό το scanner γιά να φτιάχνει το πρόγραμμα νέα πλαστικά εξαρτηματάκια πού θα σου φέρνουμε σπασμένα,γρήγορα,απλά,καί εύκολα. :flipout:-bye-

Thansk guys!

Δημητρη, εχω κανει δυο παραγγελιες απο Αμαζον Γερμανιας, στις 10 και 12 Φεβρουαριου. Η πρωτη -που ποσταρα παραπανω- εφτασε σημερα και η αλλη λεει οτι φτανει αυριο.

Ομως εχω κανει και μια αλλη παραγγελια στις 17 Φεβρουαριου απο Αμαζον Γερμανιας για ενα φιλο και λεει οτι φτανει και αυτη αυριο! Ολες με courier την UPS.

Αρα στην καλυτερη περιπτωση φτανουν σε 9 μερες. Οι αλλες εφτασαν σε 15-17 μερες. Φανταζομαι οτι οι 40+ που σου ετυχε ηταν ειδικη περιπτωση μεσα στις γιορτες.

Καλορίζικα τα εργαλεία σε όλους, αξιόλογες και δίάλέχτές παραλαβές

Διαμαντή τα τρυπάνια δομικών υλικών της dewalt που αναμένεις να παραλάβεις είναι πολύ μέτρια, μήπως να τα άλλαζες με τα αντίστοιχα της σειράς Extreme η με τα bosch cyl 9 ;
Αν και με το sds Plus που πηρες τα πάρωπάνω τρυπάνια μάλλον θα σου είναι άχρήστά

Αστον Γιωργο τωρα γιατι θα τον βαλεις στην πριζα να τα αλλαξει...οπως σωστα ειπες εχει τρυπανια sdsplus....