Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπα όχι, καθαρά αναρριχητικό από άλλη εταιρία. https://www.mammut.com/int/en/p/2030-00141-50139/wall-rider/
Το γνωρίζω και τo CT, αλλά πήγα σε Mammut, ταιριάζει και με τα quickdraws που έχω από την ίδια! Πανάλαφρο και άνετο. Το x-arbor είναι επίσης για εργασία, εξ ου και τα κουμπώματα που έχει για visor, ακουστικά κλπ.

Eτσι ακριβώς όπως τά λές είναι φίλε Arkan,πάντως καί τα Mammut είναι επώνυμη καί καλη εταιρία.
Καλές καί ασφαλείς αναρριχήσεις σού εύχομαι.

Καλοριζικο Δημητρη....!!!
Θηριο το συγκεκριμενο....!!!!

Σε ευχαριστώ Κωστή,όντως έχει αρκετή δυναμη από τόν μικρότερο πού έχω,αλλά είναι καί πιό βαρύς.

Καλοριζικος Δημητρη, τωρα εχεις δυο! Να δουμε ποιον θα πρωτοπαιρνεις :)

Ευχαριστώ Μιχάλη
Τόν μικρότερο πού είναι ελαφρύτερος φυσικά θα συνεχίσω να πρωτοπαίρνω,ο νέος θα είναι γιά πιό δύσκολες εφαρμογές.

Με γειες σε όλους σας παιδιά. να τα χαίρεστε.

Ευχαριστούμε Γιώργο.

Καλορίζικη η μηχανή Νεκ, αλλά τι θα κουρεύεις μ´ αυτή ρε φίλε;
Πάνω απο 15' λεπτά δεν τη βλέπω να κρατάει.

Ακριβώς σε ένα μήνα... Από 2 Φεβρουαρίου...
Σαν ποιότητα δείχνει εξαιρετικό.

https://banggood.app.link/WPGTSBcmkeb
καλοδουλευτα κυριοι,
Μπαμπη που βοηθανε αυτα που πηρες?

καλοδουλευτα κυριοι,
Μπαμπη που βοηθανε αυτα που πηρες?

Πρώτα απ’ όλα πήγαινε και ξετικάρισε το παλιό post μου γιατί θα στο κοουτάρει συνεχώς.

Εκτός απο το οτι μπορείς να τη χρησιμοποιείς όπως μια πολύ καλή γωνία η κύρια δουλειά του είναι για σωστή ορθή γωνία όταν «δένεις» κάποια κατασκευή σου.

Attachments

• 6CC0FFFA-F9C1-4898-816B-BAC71E863A91.jpg
    6CC0FFFA-F9C1-4898-816B-BAC71E863A91.jpg
    66.1 KB · Views: 223
Σήμερα άλλος ένας τροχός, μπήκε στην συλλογή μου. Έχω ήδη έναν πράσινη σειρά bosch pws 650-115 και τώρα bosch professional 880-125
IMG-20210304-103912.jpg

Σήμερα άλλος ένας τροχός, μπήκε στην συλλογή μου. Έχω ήδη έναν πράσινη σειρά bosch pws 650-115 και τώρα bosch professional 880-125
[/IMG]

καλοτάξιδος Διαμαντή! αλλά γιατί δεν πήρες με ρυθμιζόμενες στροφές? Νομίζω ότι ούτε ο πράσινος έχει ρύθμιση στροφών.

Καλοριζικος Διαμαντη ο τροχος...!!
Αλλα θα συμφωνησω απολυτα με τους προλλαλησαντες οτι η επιλογη με ρυθμιζομενες στροφες ειναι σαφως καλυτερη επιλογη...καθως για λειανση και τριψιμο ειναι οφελιμοτερος...

Ειπαμε...ρωτα πρωτα...!!!!

Τι εννοείται γιατί δεν ρώτησε... Δεν είδατε τι έπαθε ο άνθρωπος την τελευταία φορά.

Καλοδούλευτο Διαμαντή ωραίος τροχός αν και έχω αδυναμία στα makita!

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη δεν ρωτησε εξ αρχης του τι θελει να κανει εγινε οτι εγινε την προηγουμενη...!!!

Μια αγορα κρινεται σωστη οταν για την χρηση που θες να κανεις παρεις αυτο που πρεπει...Προσωπικα ειναι πολλα αυτα που δεν ηξερα ως προς τι να παρω και ρωτοντας βγηκα κερδισμενος τοσο οικονομικα οσο και πρακτικα....Για αυτο πριν προβεις σε μια αγορα,μιλαω γενικα για ολους, που δεν εισαι απολυτα συγουρος ριξε μια ερωτηση να παρεις 3-4 απαντησεις και αναλογως θα κρινεις μετα....

Επειδη δεν ρωτησε εξ αρχης του τι θελει να κανει εγινε οτι εγινε την προηγουμενη...!!!

Μια αγορα κρινεται σωστη οταν για την χρηση που θες να κανεις παρεις αυτο που πρεπει...Προσωπικα ειναι πολλα αυτα που δεν ηξερα ως προς τι να παρω και ρωτοντας βγηκα κερδισμενος τοσο οικονομικα οσο και πρακτικα....Για αυτο πριν προβεις σε μια αγορα,μιλαω γενικα για ολους, που δεν εισαι απολυτα συγουρος ριξε μια ερωτηση να παρεις 3-4 απαντησεις και αναλογως θα κρινεις μετα....

Πολύ σωστός Κωστή
Αυτή είναι και η δύναμη ενός φόρουμ, ο διαμοιρασμός της γνώσης και της εμπειρίας

Διαμαντή ...πάρε άλλον ένα με ρυθμιζόμενες στροφές να μην έχουν τίποτα να πούνε :flipout:

Σωστός Νικόλα...άλλωστε 2 και 3 τροχοί δεν έβλαψαν ποτέ κανένα... :ernaehrung004:

Διαμαντή ...πάρε άλλον ένα με ρυθμιζόμενες στροφές να μην έχουν τίποτα να πούνε :flipout:
Ο επόμενος θα είναι με στροφές... Α ρε τερλεγκα τι μας κάνεις..
.ευχαριστώ παίδες,αλλά είπαμε ότι δεν έχω πολλές απαιτήσεις. . Και αυτόν τον πήρα,για να μην βγάζω βάζω δισκάκια. Μια τα λείανσης,μια τα κοπής. Τώρα θα έχω στον έναν δισκάκι κοπής και στον άλλο λείανσης.