Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mια χαρα σε βλεπω με 4 μπαταριες και ενα εργαλειο :)

H 18βολτη σειρα biturbo της Βοsch ειναι αλλο πραμα, καποια εργαλεια φτανουν εως 1800w σε αντιστοιχη αποδοση ρευματος αλλα ειναι ...pricey.

To 18v brushless SDS πιστολετο πλησιαζει την απιστευτη αποδοση ισχυως των 6 joule!!!
603563.xl.2.png

ευκαιρια! :)
αν το παρεις τουτες τις μερες το 45 εχει και εκπτωση

https://www.skroutz.gr/s/25999115/Bosch-GBH-18V-45-C-Κρουστικό-Σκαπτικό-Μπαταρίας-18V-με-SDS-Max.html?from=price_drops

ενταξει μιλαμε για εργαλειο, αλλά η τιμη του καιει..

4 μπαταρίες τώρα 18 V ..
Κάτι ακόμη (σκέτο) πρέπει να πάρω από Bosch.. :cool:
Κάποιοι προσπαθήσαμε να σε προστατεύσουμε απο τα επιπλέον έξοδα που θα έκανες αν αγόραζες bosch αλλά δεν το έπιασες το υπονοούμενο, τα ήθελες και τα παθες 😁 😁

Πέραν της πλάκας καλώς την δέχτηκες, όχι μονο 1 αλλά και 2 εργαλεία μπορείς κάλλιστα να πάρεις με τόσες μπαταρίες ακόμη και ενεργοβόρα!
Οπότε με το καλό στις επόμενες αγορές σου (y)

Καλως την δέχτηκες...
Δεν άργησε καθόλου η μπαταρία....εαν βάλεις και τις μέρες του Πάσχα μια χαρά ήρθε...

Το θέμα είναι ότι με την εταιρία που επέλεξες δεν έχει παιχνίδια και αλλά..
Είπε ότι έχεις δώρο κάτι και έγινε πράξη...

Πίστεψε θέλω να ανοίξω και εγω το άσκο του Αιόλου της Bosch αλλά κρατιέμαι...!!!

• Like
Reactions: Blue08
Ο τομέας που έχει ξεφύγει η blue από τον ανταγωνισμό , τα πνευματικά μπαταρίας.
Προχθές έπιασα στα χέρια μου ένα GBH 18V-26 (δηλ. μ΄ άφησε ένα μάστορας να το χαζοδουλέψω σε κάτι πλακάκια που ξύλωναν ) ,άλλο πράγμα ,ό,τι και να λέμε.
Αν είχε και τις μπαταρίες της κίτρινης , ο συνδυασμός θα "¨σκότωνε" . Καλές οι procore , πολύ καλές σε σχέση με τις "πιπεριές" του παρελθόντος , αλλά τον ανταγωνισμό δεν τον φτάνει ακόμη. Στην κίτρινη 10% να έχει μείνει από ισχύ μπαταρίας , διαφορά δεν βλέπεις , εδώ μια μικρή πτώση την καταλαβαίνεις . Συν πάντα το μειονέκτημα της έλλειψης activ balancing.
Μιλάω για σοβαρή επαγγελματική χρήση , όχι για ερασιτεχνική απασχόληση , όπου και του lidl φτάνουν και με το παραπάνω.

• Like
Reactions: enduras1
Ο τομέας που έχει ξεφύγει η blue από τον ανταγωνισμό , τα πνευματικά μπαταρίας.
Προχθές έπιασα στα χέρια μου ένα GBH 18V-26 (δηλ. μ΄ άφησε ένα μάστορας να το χαζοδουλέψω σε κάτι πλακάκια που ξύλωναν ) ,άλλο πράγμα ,ό,τι και να λέμε.
Αν είχε και τις μπαταρίες της κίτρινης , ο συνδυασμός θα "¨σκότωνε" . Καλές οι procore , πολύ καλές σε σχέση με τις "πιπεριές" του παρελθόντος , αλλά τον ανταγωνισμό δεν τον φτάνει ακόμη. Στην κίτρινη 10% να έχει μείνει από ισχύ μπαταρίας , διαφορά δεν βλέπεις , εδώ μια μικρή πτώση την καταλαβαίνεις . Συν πάντα το μειονέκτημα της έλλειψης activ balancing.
Μιλάω για σοβαρή επαγγελματική χρήση , όχι για ερασιτεχνική απασχόληση , όπου και του lidl φτάνουν και με το παραπάνω.
Αμα το δουλέψεις ψηλά σε σκαλα,ή τρύπημα σε ταβάνι,τότε θα το εκτιμήσεις όπως πρέπει ...

• Like
Reactions: KOSSTV
Ότι και να πεις για αυτό εργαλείο είναι λίγο...Έχει πέσει μια φορά στα χέρια μου....απλα έρωτας..!!!

Καλοριζικο!!!

Αναμενουμε εντυπωσεις οταν με το καλο το δοκιμασεις!
Για την καλη αποδοση και διαρκεια μπαταριας ειμαι σιγουρος, για την εργονομια και το βαρος ειμαι λιγο περιεργος, ιδιως μετα απο 5-10 λεπτα λειτουργιας.

Η πρώτη εντύπωση που σου δίνει σε κάποιον που έχει δουλέψει χορτοκοπτικό βενζίνης είναι ότι είναι πολύ ελαφρύ. Από εκεί κ πέρα δεν νομίζω να είναι για πολλά πολλά, στην ουσία είναι για περιποίηση κήπου, άκρες, γωνίες, γύρο από δέντρα κτλ. Οπότε θεωρώ ότι δεν θα είναι κουραστικό.

Παραλαβη των ηλεκτροδιων 1,6mm.
€24,40, τα 350 κομματια. Δεν ειναι και φτηνα, αλλα ηταν πολλα και τα μεταφορικα+αντικαταβολη, λογω βαρους. €19 ειναι η αρχικη τιμη.
Ανυπομονω να τα δοκιμασω σε λεπτο μεταλλο. Γραφουν 25-40A, οποτε αυτα θα λιωνουν και τοσο χαμηλα. Ωατοσο, δεν ξερω αν 25Α ειναι αρκετα για να λιωσουν την βαση. Αν οχι, θα μοιαζει περισσοτερο με καλαι η κολληση.
Οποιος δεν εχει πει ακομα, ας μου πει πως θελει να παραλαβει τα κομματια του.

20210508_144500.jpg

Last edited by a moderator:
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι δουλειά θα κάνουν σε λεπτό μέταλλο. πόσο λεπτό πια θα κολλήσεις ; κάτω από ένα mm ; εκεί θες ηλεκτροπόντα.
Με ένα δυάρι λογικά θα κάνεις δουλειά, αλλά δεν πειράζει, αφού ήθελες τόσο πολύ να πάρεις τόσο λεπτά ηλεκτρόδια καλά έκανες. έτσι για να έχεις και πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Προσωπικά ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τόσο λεπτά μιας που είναι και δυσεύρετα, οπότε περιμένουμε να τα δοκιμάσεις και να μας πεις τη γνώμη σου. Καλές κολλήσεις λοιπόν.

• Like
Reactions: mastroxalastis