Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα Μπάμπη...
Τα χτυπητά γραμματα με ενδιαφέρουν...οπότε αναμένουμε τις εντυπώσεις σου...

Αν θες να στα δώσω να τα δοκιμάσεις.
Εγώ το πιθανότερο είναι να τα καταχωνιάσω κάπου κι όταν τα χρειαστώ δεν θα τα βρίσκω με τίποτε.
Classic 😟

• Like
Reactions: n_olympios
Έκανα παραγγελία για την μάσκα Nasoum σαν γκρουπ , δέχτηκε την πληρωμή και μου λέει να καλέσω έναν συμμετέχοντα, του στέλνω το λινκ και του βγαίνει στο κινητό ένα μήνυμα στα Πολωνικά , δεν βρίσκει τρόπο να το μεταφράσει. Πρέπει να δηλώσει συμμετοχή ή να παραγγείλει και αυτός ;

Καλοδουλευτα ολα, παιδια.

Αυτα τα κλαδευτηρια τα μπαταριας, γιατι ειναι τοσο ακριβα εργαλεια, ρε παιδι μου;
Σε εναν καταλογο της Makita, κανανε κανα 500αρικο. Απο τα πιο ακριβα της εργαλεια!
Ενα τοσα δα πραματακι να ειναι (πολυ) πιο ακριβο απο δραπανα κ.τ.λ.

Μεγειά παιδιά :)

Τι ωραία που γυαλίζει το καινούργιο μου δισκάκι!

Σχεδόν το λυπάμαι να το μοντάρω πάνω στο παγκοπρίονο! χάχα :ROFLMAO: 😅 :p

(μεγάλη η έλλειψη σε διάφορα προϊόντα και αναλώσιμα. Έκανε 20 μέρες να έρθει)

Image5515759135982376945.jpg

Mε γεια τον δίσκο Νίκο...!!!
Μην τον λυπηθείς καθόλου...πιες του το αιμα...Ότι πληρώσεις παίρνεις...

• Like
Reactions: nikfor
Έκανα παραγγελία για την μάσκα Nasoum σαν γκρουπ , δέχτηκε την πληρωμή και μου λέει να καλέσω έναν συμμετέχοντα, του στέλνω το λινκ και του βγαίνει στο κινητό ένα μήνυμα στα Πολωνικά , δεν βρίσκει τρόπο να το μεταφράσει. Πρέπει να δηλώσει συμμετοχή ή να παραγγείλει και αυτός ;

Επανέρχομαι , είδα το κινητό του συμμετέχοντα , το μήνυμα ήταν η σελίδα της μάσκας και μία κόκκινη μπάρα από κάτω σαν αυτή που μου έβγαλε εμένα για να ολοκληρώσω την παραγγελία , έκανε κλικ στην μπάρα και οδηγήθηκε στην σελίδα login/register , δεν έκανε εγγραφή αλλά αυτό έφθανε για να προχωρήσει η παραγγελία μου με τιμή group.

Σημερινή παραλαβή για τις κρύες μέρες του χειμώνα Θερμάστρα Χαλαζία 2200 Live Cozy. Αγορά απο eshop crazy Sunday 45 euro. Πολύ ελαφριά, όμορφη, διακριτική, ροδάκια με ωραία κίνηση. Προτίμησα αυτού του είδους το θερμαντικό σώμα για την άμεση ζεστασιά που βγάζει για όση διάρκεια είμαι εκεί και πραγματικά είναι οτι πρέπει για το χώρο μου.

20211104_185914.jpg

Σημερινή παραλαβή για τις κρύες μέρες του χειμώνα Θερμάστρα Χαλαζία 2200 Live Cozy.
Να έχεις υπόψιν σου ότι:
8. Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα καταναλώνουν πολύ ρεύμα. Προτιμήστε τα σύγχρονα κλιματιστικά που είναι σημαντικά πιο αποδοτικά.
πηγή: https://www.dei.gr/el/katanalwsi-oikiakwn-suskeuwn/thermansi

• Like
Reactions: zerlan
Να έχεις υπόψιν σου ότι:
Ναι εννοείται δεν το συζητάμε. Στον ίδιο χώρο (αποθήκη 50τμ) υπάρχει και ο λέβητας πετρελαίου τα Boiler και όλες οι σωληνώσεις που ξέκινανε για την οικοδομή οπότε είμαι ούτως η άλλως σε καλό επίπεδό. Στο πολύ κρύο, μιας και είμαι βόρεια, θα συμπληρώνει την κατάσταση.

νομιζω οτι αυτα τα θερμαντικα εχουν νοημα οταν εχουν και εσωματωμενο ανεμιστηρα. ετσι δεν περιμενεις μονο απο την ακτινοβολια να θερμανει τον χωρο, ΚΑΙ νιωθεις την ζεστη και σε αλλα σημεια

• Like
Reactions: lazarefa
Ο ανεμιστήρας δεν έχει νόημα γιατί μιλάμε μόνο για θερμότητα σε μορφή ακτινοβολίας.
Για να δουλέψει ο ανεμιστήρας πρέπει να ζεσταθεί ένα άλλο αντικείμενο (πχ. παλιό ψυγείο αυτοκινήτου) και απο εκεί να ζεσταθεί ο αέρας.
Αλλά δεν έχει νόημα γιατί το καλό του συγκεκριμένου θερμαντικού μέσου είναι ότι μπορεί να έχεις στον χώρο 0 βαθμούς και να μήν κρυώνεις στο πρόσωπο και στα χέρια.

Δεν είναι για να ζεστάνουν τον χώρο.
Είναι ώστε σε <1' να νιώθεις τη ζέστη ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με πολύ μικρότερο κόστος απο το να ζεστάνεις όλο το εργαστήριο.
Φυσικά αν μετακινείσαι συνέχεια δεν βολεύουν.

Και εγώ έχω σκεφτεί ένα αλλά το δικό μου εργαστήριο είναι αρκετά ζεστό και μικρό. Στα ζόρια ανοίγω το θερμοπίστολο για 2-3 λεπτά!
Αν έβαζα θα έβαζα τέτοιο επιτοίχιο να μήν πιάνει χώρο και να μήν κινδυνεύω απο ροκανίδια και απο φωτιά σε περίπτωση που το μετακινήσω καταλάθος μπροστά απο κάτι εύφλεκτο.

Το αεροθερμο του Λιντλ δεν ενδεικνυται για μπανιο καθως αναφερει τοποθετηση σε 'προθαλαμο μπανιου'.
Το αλλο γραφει αεροθερμο μπανιου, οποτε θεωρω οτι ειναι καλυτερο με την εννοια οτι μπορει να χρησιμοποιηθει παντου. Ειναι και στην ιδια τιμη.