Tι παραλάβαμε σήμερα..

Moλις παρελαβα το πολυαναμενομενο φακουδακι κεφαλης μετα απο 18 μερες απο Comet Hellas. Ενα μικρο πακετακι απο τα βαθη της Κινας.

Mας ειχε καλομαθει τωρα τελευταια η Banggood με παραγγελιες που εφταναν απο Κινα μεσα σε 10 μερες. Παντως οι 1 και 1.5+ μηνες αναμονη φαινεται να ειναι παρελθον.
P0UiSgxh.jpg

XANES LX200 Wave Sensor

SD7v0xnh.jpg

Παιδες, το φακουδακι ειναι εκπληκτικο, η τεχνολογια led COB θετει νεα standards στον φωτισμο, οσον αφορα την οικονομια, το μεγεθος και την ποιοτητα φωτισμου.

Για τον συγκεκριμενο φακο νομιζω οτι αξιζει πραγματικα τον κοπο να γινει μια αναλυτικη παρουσιαση μεσα στις επομενες μερες στο νημα 'Εργαλεια μπαταριας¨

Ηighly recommended!!

Το δικό μου, μετά από 25 μέρες, αγνοείται.
Ο τράκερ μου γράφει οτι είναι στην Κολωνία από 13 Νοεμβρίου.
Είναι δυνατόν; :mad:

Το δικό μου, μετά από 25 μέρες, αγνοείται.
Ο τράκερ μου γράφει οτι είναι στην Κολωνία από 13 Νοεμβρίου.
Είναι δυνατόν; :mad:
Πήγε να βάλει κολόνια...και ξεχάστηκε μάλλον...!!

Τι είναι COB ρε παλικάρια; Πείτε μας να ξέρουμε.

Το έβαλε το link για το τι είναι COB Μπάμπη, ο Μιχάλης πιο πάνω (αλλά το έβαλε με κίτρινα γράμματα και δεν φαίνεται πως είναι link)

Είναι εντυπωσιακό πως στον ίδιο χώρο, σε ένα τετραγωνικό εκατοστό, χωράνε 342 led αντί για 40 που χωρούσαν μέχρι σήμερα! 😮

• Like
Reactions: Babis K.
Το παρέλαβα και εγω σημερα . Εντύπωση μου εκανε οτι αυτη τη φορά ήρθε με ΕΛΤΑ . Είχε φτάσει την προηγούμενη Τριτη και ειδοποιητήριο δεν βρήκα. Πηγα εγω στο τοπικό καταστημα… Εντυπωσιακός φωτισμος! Άναψα το COB και έπαθα σοκ πως φώτισε τον χωρο . Και το βάρος δεν με ενόχλησε . Βολικότατο το usb-c.

• Like
Reactions: Χιωτης
Δελεαστικα να το παρω και γω αυτο το φακουδακι. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως καλως εμεις βλεπουμε εμπρος μας ενα πεδιο φωτεινο. Αν βρισκεται ομως καποιος γυρω θα "μεινει τυφλος".

Δελεαστικα να το παρω και γω αυτο το φακουδακι. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως καλως εμεις βλεπουμε εμπρος μας ενα πεδιο φωτεινο. Αν βρισκεται ομως καποιος γυρω θα "μεινει τυφλος".

Παρα πολυ σωστη διαπιστωση Νεκταριε!
Το φως ειναι πολυ και τυφλωνει πολυ περισσοτερο απο εναν φακο με το απλο λεντακι led στα ιδια λουμενς.

Παντως δεν ειναι αυτο σοβαρος αποτρεπτικος παραγοντας. Το φακουδακι ειναι καταπληκτικο, ελπιζω μονο η μπαταρια να αντεχει οσο γραφουν τα specs.

Μας εχετε ψησει τρελα με τοση ρεκλαμα 😁
Παιζει κανας κωδικος για εκπτωση;
Για δες εδω

• Like
Reactions: mastroxalastis
Για δες εδω
Δε κρατήθηκα και έριξα μια παραγγελία.
Ευχαριστώ!

• Like
Reactions: Χιωτης
Σκαλα αλουμινιου 7+1 σκαλιων της Profal σειρα ΕCO.
Moυ κοστισε 51 ευρω με τα μεταφορικα αλλα παρελαβα σε ενα μηνα και γενικα με ταλαιπωρησε παρα πολυ η αγορα απο το Mandis.

aJ24jr4h.jpg

Αγορασα την συγκεκριμενη σκαλα για αλλαγες λαμπων για μια βεραντα η οποια εχει υψος 3.60 μετρα και η μεγαλυτερη σκαλα που ειχα (6+1 σκαλια) δεν εφτανε. Δυστυχως ο συγκεκριμενος τυπος 7+1 ECO της Profal εχει μολις 10 εκατοστα διαφορα υψους απο την σκαλα 6+1 της ΚΛΙΜΑΞ.
Πιστευα οτι η διαφορα θα ηταν 20 ποντοι αλλα φαινεται οτι ολες οι σκαλες πχ. 7+1. 6+1 κλπ, δεν εχουν ιδιο υψος τελευταιου σκαλιου απο το πατωμα.
Ευτυχως ομως που η δουλεια μου γινεται οριακα.

Τελικα το εφερα απο εδω το εφερα απο εκει αλλα δεν αντισταθηκα και ειπα να παρω ενα Bosch X-lock γωνιακο τροχο στην καλη τιμη προσφορας που ειχε το Practiker...:p
Πηρα και απο Toolplanet 3 δισκους σιδηρου και εναν λειανσης,ειχε στοκ απο αυτους, για αρχη και βλεπουμε...

20211201_163957.jpg20211202_132310.jpg

Η αγορα εγινε καθως εναν ακομη ρυθμιζομενο γωνιακο τροχο τον χρειαζομουν...
Θα μπορουσα να περιμενω ποτε θα ξαναβγαλει το Lidl, εξισου ειναι παρα πολυ καλος,αλλα επειδη ο συγκεκριμενος μου κεντρισε το ενδιαφερον ως προς την ασφαλεια και την ευκολια χρηση του,με την αλλαγη των εξαρτηματων,προχωρησα σε αγορα...
Ξερω η διαφορα ειναι κοντα στα 50+ ευρω αλλα μιλαμε για τελειος αλλο εργαλειο απο οπου και να το κοιταξεις...
Επεισης θεωρω μονοδικη την εμπειρια να αναβαθμιζομαι οταν το οικονομικο με αφηνει και να προχωραω μπροστα τοσο τεχνολογικα,καινοτομικα και με βαση το αποτερο μελλον οπου οι αντιδρασεις(ανθρωπινες) μειωνονται/λιγοστευουν και το εκ της φυσης του το εργαλειο θα ερχετα να σε σωσει και να σε εξυπηρετησει οταν αυτο χρειαστει..
Θεωρω οτι αξιζε η αγορα του...η χρηση θα δειξει στο μελλον...

Προς ωρας το συστημα X-LOCK κλεβει την παρασταση οπως και η παχια αντικραδασμικη λαβη του....
Ειναι απιστευτο το βαλε βγαλε...
Θα γινει και καποιο review/συγκριτικο καποια στιγμη...
20211201_163800.jpg 20211201_163748.jpg20211202_132352.jpg

Last edited:
Ωραίος Κωστή, καλα΄έκανες και το πήρες αφού το είχες στο πρόγραμμα το εργαλείο.
Καλοδούλευτο να είναι και φρόντισε να έχεις κάβαντζα τα αναλώσιμα του γιατί δεν τα βρίσκεις ευκολα

• Like
Reactions: KOSSTV
Γιωργο σε ερωτηση μου στα παιδια(Toolplanet) τι γινεται γενικοτερα με την κινηση των αναλωσιμων μου ειπαν οτι ειναι σε χαμηλα επιπεδα συγκριτικα με τους κανονικους,αλλα οφειλουν να εχουν την γκαμα αναλωσιμων της Bosch εφοσον πουλανε x-lock τροχους,ομως προβλημα ελλειψης η σταματηματος παραγωγης δεν υπαρχει...
Εδω το eshop προς ωρας εχει...
https://www.e-shop.gr/search?q=Bosc...D4%C7%CC%C1%D4%C1+%C5%D1%C3%C1%CB%C5%C9%D9%CD

Κωστή όταν λέω δεν τα βρίσκεις εύκολα εννοώ ότι δεν τα βρίσκεις στο χρωματοπωλειο, στο μαγαζί της γειτονιάς ή σε πολλά μαγαζιά της επαρχίας.
Υποθέτω στα μεγάλα εργαλειομαγαζα υπάρχουν διαθέσιμα.