Ο γνωστός σου τα έφερε ή τα έστειλε; Αν τα έστειλε πόσο ήταν τα έξοδα;Παραλαβη απο Αμαζον Αγγλιας μεσω γνωστου που μενει εκει.
Μπαταριες για την Φωτογραφικη Panasonic Lumix LX3 και key rings για κατασκευη μπρελοκ (βιδωνουν στο ξυλο). Δεν αποστελλονταν Ελλαδα.
![]()
Ειναι η δευτερη 100αδα μπρελοκακια που παραγγελω καθως η πρωτη που ειχα παραγγειλει πριν καποια χρονια εχει σχεδον τελειωσει.
Το ιδιο και οι μπαταριες, καθε 2 χρονια θελουν αλλαγη καθως ολες σχεδον οι φωτογραφισεις που κανω στο εργαστηριο απαιτουν φλας. Οποτε οι μπαταριες θελουν πολυ συχνο φορτισμα που μειωνει την ζωη τους...ειναι και μαιμουδες![]()
Το λες για την (φτηνή) τιμή ; Δεν έχω ιδέα πόσο πάνε γενικά τα αλουμίνια. Μου είπε το παλληκάρι στο μαγαζί ότι έχουν ακριβύνει πολύ τελευταία.Ουτε του παπά να μη το πεις....
Ζει στην Αγγλια και τωρα που ηρθε για τις γιορτες στην Ελλαδα μου τα εδωσε. Τα ειχε αγορασει εδω και καιρο.Ο γνωστός σου τα έφερε ή τα έστειλε; Αν τα έστειλε πόσο ήταν τα έξοδα;
Λαμπει το ατιμο ακομα και μεσα στο κλουβι του! Καλοριζικο Νικο!
Για εργαλεια που χρησιμοποιουμε πολυ και συχνα, το επωνυμο ειναι μονοδρομος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.