Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τελευταια μερα του 2021 αυριο και ελεγα να ποσταρουμε οσοι μπορουμε, μια απλη εκτιμηση χοντρικα για το κόστος αυτων που "παραλαβαμε" μεσα στη χρονιά. Δηλ. τι ξοδεψαμε μεσα στο 2021 για αγορες εργαλειων και λοιπων αναλωσιμων, που σχετιζονται με τα αντιστοιχα τοπικ. Μονο το ποσό και οχι τα προιοντα.
Ειχα κανει εναν απολογισμο το Σεπτεμβριο εχοντας αποφασισει να βαλω φρενο ( 🤣 ) αλλα πρεπει να τα ξαναψαξω γιατι εκτοτε προεκυψαν και αλλες αγορες. Θα ποσταρω αυριο το δικο μου ποσό.
Ειμαι περιεργος να δω ποσο σπαταλοι ειμαστε (συνισταται να μην ανακαλυψουν αυτα τα ποσα τυχον συζυγοι!). 🤫

• Like
Reactions: KOSSTV
Προσωπικά πάνω από 1300-1500 φέτος δεν είμαι...Αλλά πρέπει να το τσεκάρω.
Μιλάμε για ηλεκτρικα εργαλεία,αναλώσιμα και εργαλεία χειρος...

• Like
Reactions: nickmanak
Εγώ δεν μέτρησα καθόλου γιατί ακολούθησα τις συμβουλές των ειδικών...View attachment 190471

Υ.Γ. Πλάκα-πλάκα αυτη την εβδομάδα πραγματικά τίναξα την μπάνκα και έκανα ...all in!

Και ειναι ακριβως η σωστη αποχρωση!!!

id-rather-be-making-sawdust-funny-woodworking-noirty-designs.jpg

Δεν ειναι απαραιτητο να τα χρησιμοποιουμε ντε και καλα, αρκει να τα χαιρομαστε και να τα καμαρωνουμε! 😻

Χρησιμοποιει ενας συλλεκτης τα γραμματοσημα απο τη συλλογη του?
Εσυ αγορι μου εισαι απο αλλο ανεκδοτο.
Θα σε βαλουμε σε χρυσο κλουβι για να σε προσεχουμε !!! 😂

Σημερινη παραλαβη...

Attachments

• IMG20211231122941.jpg
    IMG20211231122941.jpg
    1 MB · Views: 74
Βρισκεται υπο εξεταση Κυριακο, μαλλον για το τραπεζι του ρουτερ που καποια στιγμη θα ξεκινησω..

Σταματησα το μετρημα για το 2021 μετα απο τις 26 παραγγελιες στα Amazon και τις 15 στο Banggood καθως ξεπερασα κατα πολυ το budget και θα πικραθω αν συνεχισω να μετραω :(

Δεν θέλω να την κάνω αυτήν την πρόσθεση, όπως δεν θέλει και ο Μιχάλης, όπως και πολλοί άλλοι υποθέτω.

Θα ήταν και μάταιο και μόνο με τύψεις θα με γέμιζε. 😕
Άλλωστε το 2021 (και το 2020) ήταν για μένα ένα διάστημα στησίματος και οργάνωσης του εργαστηρίου μου.
Το 2022 δεν θα χρειαστεί να αγοράσω ξανά παγκοπρίονο, ξεχονδριστήρα, έκκεντρο τριβείο μπαταρίας (που αυτό ειδικά ήταν και η μόνη σπατάλη μου), radial φαλτσοπριονο, τριβείο πάγκου και εγώ δεν ξέρω τι άλλο αγόρασα.
Κυρίως αναλώσιμα θα χρειαστώ που και από αυτά έχω μπόλικα. (άπειρες κόλλες για παράδειγμα, μπόλικη ξυλεία και μερικά λίτρα υγρού γυαλιού)

Πάντως, σαν γενική εκτίμηση, αυτή τη διετία ξόδεψα μερικές χιλιάδες ευρώ που κανονικά δεν θα έπρεπε.
Όμως, ήταν μια μεγάλη επένδυση για την ψυχολογική μου κατάσταση, γιατί, μέσω του εργαστηρίου που έστησα και των κατασκευών που δημιούργησα, αντιμετώπισα την σίγουρη κατάθλιψη που θα είχα πάθει λόγω της καραντίνας και της γενικότερης κατάστασης που δημιούργησε η πανδημία. Μετέτρεψα τις βασανιστικές - για άλλους - ώρες του εγκλεισμού σε ώρες χαράς και δημιουργίας. 😀

Οπότε μια ξερή πρόσθεση θα ήταν άδικη και αποπροσανατολιστική και δεν θα την κάνω.

Βρισκεται υπο εξεταση Κυριακο, μαλλον για το τραπεζι του ρουτερ που καποια στιγμη θα ξεκινησω..

Μόλις τελειώσεις την «εξέταση» και πάρεις κάποια απόφαση πες την και σ’εμένα.
Τρία χρόνια τα έχω στα κουτιά, κι αν δεν έψαχνα προχθές για κάτι άλλο δεν θα τα θυμόμουν καν… :oops: