Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στο Leroy της Βασ. Σοφίας έχουν προσφορά τον μεταλλικό κάδο στάχτης ο οποίος είναι ιδανικός για χρήση με κυκλωνικό στα €9,90

Παραλαβη απο Αμαζον Αγγλιας (απο φιλο που μενει εκει και μου το εφερε σημερα). Τρεις λιρες εκανε πριν κανα διμηνο και το βλεπω τωρα κοντα στις 5!!!

Μπρελοκακια μεγαλυτερης διαμετρου σε σχεση με αυτα στα δεξια της φωτο που εχω παρα πολλα.
2oBAxdVh.jpg

Δυο διαφορετικοι τυποι μπρελοκακια. Καμμια φορα χρειαζεται ο μεγαλυτερος κρικος.
iIi22VKh.jpg

Αν γνωριζετε καποιο ντοπιο καταστημα με τετοια μικροπραγματα, ας βαλετε ενα λινκ.

Δες εδώ μήπως έχει κάτι που σε ενδιαφέρει.

Ευχαριστω Στεφανε, βρηκα και αυτα που αγορασα!
Βεβαια εχουν διπλασια τιμη + τα μεταφορικα, αλλα ειναι μια καλη εναλλακτικη καθως τα κοστη ανα τεμαχιο ειναι ασημαντα.

-Νικο φτιαχνω πολλες μικροκατασκευες που γινονται μπρελοκ, πρεπει να εχω φτιαξει σιγουρα πανω απο 100 τα τελευταια χρονια αν κρινω απο τις παραγγελιες κρικων.
36967539931_9c12ba1a44_h.jpg

• Wow
  • Like
Reactions: nickolas and KOSSTV
Παρελήφθη σήμερα ωραιότατο φακουδάκι για το ποδήλατο, που είναι ταυτόχρονα και USB bank
Έχει "μεγάλη" και "μεσαία" σκάλα, στις οποίες αλλάζει η γωνία που φωτίζει, αλλά και το White Balance.
Επίσης, τα δυο mode, μπορούν και να λειτουργούν ταυτόχρονα αποδίδοντας στο Max

Image3521329520503603307.jpg

Προτίμησα το λίγο μεγαλύτερο μοντέλο BL03 στα 27€ που είναι 6000mAh και αποδίδει έως 1200 lumens
Έχει και ωραία βάση, με μοχλό γρήγορης απελευθέρωσης, ώστε να το παίρνεις εύκολα μαζί σου και να μην το αφήνεις πάνω στο ποδήλατο. ;)
Είναι αδιάβροχος και φορτίζεται με καλώδιο USB -C (περιλαμβάνεται)

Γενικά, αν θέλετε ισχυρό και ποιοτικό φακό για το ποδήλατο ή οπουδήποτε αλλού και ταυτόχρονα ένα Power Bank, πιστεύω πως είναι καλή ευκαιρία. (y)

Kαλοδουλευτος Νικο, εχω διαβασει καλα σχολια για το φακουδακι.

Παρ'ολο που αναφερει IP65 rating, θα σου ελεγα να μην το εμπιστευτεις παραπανω απο ενα ψιχαλισμα.. :)

Στην ουσία δεν είναι παραλαβή αλλά εύρημα...
Επειτα από 8 χρόνια που είχα βρει μια σακούλα με πριονι σήμερα είπα να πάρω μια σακούλα από το Ξυλουργείο που είναι στα 500 μετρα από το σπίτι μου...
Βγάζουν τακτικά ψιλό και χοντρό πριονίδι.. .Φυσικά προτίμησα το πρώτο..
Είναι κοντά στα 35-40 κιλά..
Χώρος να το βάλω υπάρχει....αχρειαστο(πάντα όμως όλο και θα μπει) να είναι...!!!
20220324_183643.jpg

20220324_183824.jpg

Παρέλαβα κι εγώ χθες το mini ring light, και η φωτεινότητα είναι καλύτερη από την αναμενόμενη για το μέγεθος και το κόστος του.
Οι ρυθμίσεις έντασης / θερμοκρασίας φωτός λειτουργούν όπως πρέπει, οπότε αν η μπαταρία κρατήσει κάποιο καιρό, το 2ευρω επενδύθηκε σωστά...

Φρεσκια πρωϊνή παραλαβη.
Η γκαζοταναλια της gedore με τις ισιες σιαγωνες που προτιμήθηκε εναντι της knipex για λόγους ομοιομορφιας των εργαλείων (εχω αλλα 4 gedore) και γιατι στην ιδια τιμη εδινε και 4 πλαστικα καλύμματα για ευαίσθητα βιδωματα.
Κατσαβιδια wiha pz/sl καθαρα για βιδες που ειναι σε διακοπτες και αυτοματακια.
Συνολο 82 ευρω απο το γερμανικό αμαζον. IMG_20220329_100309.jpg

Καλοριζικa!

Ωραια περιπτωση η Gedore! Αν θες βαλε και ενα λινκ για να μην την ψαχνουμε.

Παραλαβη απο Amazon Γερμανιας με DHL, δυο σετακια κεντραδοροι και τρεις σουπερ λεπτες κορδελες Proxxon για την πριονοκορδελα.

Απο τις σπανιες φορες που μπαινουν αναλωσιμα της Proxxonn σε πολυ καλη προσφορα! Ειχε περιορισμο 3 τεμαχια ανα παραγγελια για τις κορδελες.

Y5WLRUT.jpg

Oι κεντραδοροι δοκιμαστηκαν (εδω) και δουλευουν οπως ακριβως πρεπει. Το ενα σετακι ειναι για τον Κωστη.
sj8GFtY.jpg

Ευχαριστώ! Εχει και αλλα μοντέλα με διαφορα στο υλικο της λαβης και την τιμη
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07V1YCKPD?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

Βαζω και ενα βιντεακι με συγκριτικο τεστ μεταξυ gedore και knipex κυριως
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.