Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με 50 λεπτα σου βαζει και ελασματα αν θελεις.
Αυτό το κάνει σε όλες τις μπαταρίες;
ΑΑ, 18650 κλπ;
Κι αν ναι σε ποιο βήμα; Πριν τις βάλεις στο καλάθι ή μετά;

edit: Άκυρο...το βρήκα... Δεν το κάνει σε όλες...τουλάχιστον στις ΑΑ που κοίταξα...!

Μπορεις να του στειλεις email και να ρωτησεις. Ειναι πολυ φιλικοι και εξυπηρετουν. Ειμαι σιγουρος οτι θα το κανουν εαν τους ζητηθει.

Παντως μια μικρη ηλεκτροποντα ειναι πραγματικα το τελειο εργαλειο για καποιον που καταπιανεται με τετοια πραγματα. Χαιρεσαι και να την χρησιμοποιεις :)

Δωρεαν παραλαβη, για την ακριβεια δωρεαν παραχωρηση βερνικιων, λαδιων και χρωματων απο καποιον που σταματαει την Αγιογραφια!
Ερχονται κι αλλα :)
OPL6gCih.jpg

Το θεμα ειναι να βρουμε τωρα με ποιον διαλυτη (νερο,οινοπνευμα,νεφτι, αλλο) αυτες οι σκονες παραγουν καλο αποτελεσμα σε πευκο, οξια, κ/π και MDF.
tAKR5Jlh.jpg

Kαλοριζικα Μιχαλη...Μαγικος και ο κοσμος της Αγιογραφιας....!!!

**********************************************************************************************

Σημερινή παραλαβή ενας γωνιακος τροχος 230mm της Bosch και ενας δισκος μαρμαρου της Krausman από Toolplanet και 2 ποτηροτρυπανα bim progressor της Bosch απο Παυλατο...

20221025_164510.jpg 20221025_165157.jpg20221101_155042.jpg

Μεγειά η εγαλειάρα. Για τι δουλειά ετοιμάζεσαι, πλάκες καρύστου;
Ευχαριστω Δημητρη....για καποιες κοπες μαρμαρων Ναξου,που εχω στα σκαρια, αλλα και για χρηση κοπης σιδηρου κοιλoδοκων ανω των 3mm παχους...
Θα αγοραστουν και οι αναλογοι δισκου μεταλλου.....
Ελεγα οτι θα την αποφυγω την αγορα αλλα τελικα χρειαζεται...;)

• Like
Reactions: dk31
Ω ρε πράμα που σαλεύει!!!!
Μιχάλη φοβερή παραλαβή οι σκόνες.
Κωστή καλοδούλευτο το θηρίο!

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ τη κούκλα μου.
Δεν είναι ακριβώς «εργαλείο»….
Εργαλειάρα είναι 😍 😂
Αύριο πρωί-πρωί η εγκατάσταση.

E1095EFA-3BB5-48CF-A1F8-80BB741E91A8.jpeg

Tο γνωστό μικρό πλυστικό της Bosch, EasyAquatak 120, στο πακετάκι που έχει τα πολλά αξεσουάρ.
Το είχε το e-shop στο crazy sundays την περασμένη βδομάδα στα 114€

Στο Skroutz το βλέπω τώρα στα 120€

20221104_212732.jpg

Πολύ ωραίο φαίνεται και βολικά μικρό.
Αύριο οι δοκιμές :)

Ωραιοτατο το πλυστικακι, καλοδουλευτο! Το εχω χρονια χωρις κανενα αξεσουαρ ομως :)

Βλεπω η βουρτσα εχει κατι σαν ρακορ στο ακρο! Πως ακριβως συνδεεται με το πλυστικο?

+++++

Για να παρει ο Μπαμπης αυτη τη τηλεοραση θα πει οτι κατι αξιζει και κατι εχει παραπανω απο τις υπολοιπες, ετσι? :)

Last edited:
  • Like
Reactions: nikfor
Ωραιοτατο το πλυστικακι, καλοδουλευτο! ... Βλεπω η βουρτσα εχει κατι σαν ρακορ στο ακρο! Πως ακριβως συνδεεται με το πλυστικο? ...

Ευχαριστώ :).
Τι να σου πω Μιχάλη, δεν ξέρω και εγώ, θα το ψάξω. Περιέργως - για Bosch - έχει ένα πολύ φτωχό user manual που δεν λέει τίποτα σχεδόν για όλα αυτά τα εξαρτήματα!

Θα ψάξω μήπως υπάρχουν κάποια user manual ειδικά για το κάθε εξάρτημα που συνοδεύουν το πλυστικο. :unsure:

• Like
Reactions: Χιωτης
Nα΄σαι καλα Νικο, θα το εκτιμουσα αν το κοιταξεις μιας και το εχεις γιατι θα με ενδιεφερε το εξαρτημα.

Διόρθωση:

Τώρα είδα πως κάτω κάτω στο κιβώτιο, είχε αυτό το μικρό φυλλάδιο

Image136430574168281766.jpg

A μαλιστα, τωρα βγαζει νοημα, ευχαριστω Νικο!

Φανταζομαι οτι υπαρχει μεσα στη συσκευασια το ανταπτορακι #3, ετσι?

Ναι, βεβαίως υπάρχει.
Μόλις το δοκιμάσαμε σε ένα μπαλκόνι (με αρκετά βρόμικους τοίχους) και η βούρτσα έκανε τρομερή δουλειά. Δηλαδή, μετά το πρώτο πλύσιμο με το πιεστικό ακροφύσιο, βάζεις τη βούρτσα και ό,τι έχει απομείνει από βρόμικες περιοχές, το κάνει σαν καινούργιο.
Πιστεύω πως αξίζει αυτό το αξεσουάρ.

Το άλλο, που είναι για πατώματα, πλάκες πεζοδρομίου κλπ, θα το δοκιμάσω προσεχώς :)

• Like
Reactions: Χιωτης
Οι εβδομαδιέες αγορές από τα Lidl συνεχίζονται (είτε είναι χρήσιμες, είτε όχι..)
Ο γωνιακός σφιγκτήρας που τον γυρόφερνα την προηγούμενη εβδομάδα αγοράστηκε ως βοήθεια σε κάτι κουτιά που φτιάχνω. Το πόσο θα βοηθήσει θα φανεί όταν πάρω την ξυλεία που χρειάζομαι. Ενδιαφέρουσα αγορά είναι τα depth stop collars, που σφίγγουν εξωτερικά με την βίδα του να τερματίζει, σε αντίθεση με αντίστοιχο σετ που έχω, όπου η βίδα πιέζει το τρυπάνι και δεν με έχει βολέψει καθόλου.
Ειδική μνεία στις φθηνές βότκες που αγοράστηκαν για την πεθερά που φτιάχνει σπιτικά λικέρ!20221108_161124.jpg