Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα είχα πάει για κάποια ξύλα προς Θρακομακεδόνες μεριά…

3AB85D1F-A316-41FA-AA33-ECC7A9331756.jpeg7B1AAC74-91C5-44B5-A0FD-94EA4D714DC1.jpeg

…και μετά πετάχτηκα μέχρι Περιστέρι για κάτι που ήθελα καιρό.
Aluminum Black… το αντίστοιχο Super Blue της Birtchwood για βάψιμο αλουμινίου.
Δοκιμές και εντυπώσεις αύριο!

Attachments

• 9B7CA8EA-9419-4593-A195-0086C1F8DD79.jpeg
    9B7CA8EA-9419-4593-A195-0086C1F8DD79.jpeg
    2.9 MB · Views: 56
Last edited:
Τα κόκκινα τι είναι; Μεράντι; Δε μου μοιάζουν για σιπο ή σαπελι (που ψάχνω σε πολύ πλατύ)
Ποιο ξυλεμπορικο είναι; timbersa; Πολύ πράγμα βλέπω !!!!

Σημερινές παραλαβές μια χειρολαβη μεταφορας γυψοσανιδας από το τοπικό χρωματοπωλειο και ένα γωνιομετρο 50εκ της Vorel..

20221111_063915.jpg

Τα κόκκινα τι είναι; Μεράντι; Δε μου μοιάζουν για σιπο ή σαπελι (που ψάχνω σε πολύ πλατύ)
Ποιο ξυλεμπορικο είναι; timbersa; Πολύ πράγμα βλέπω !!!!

Το ξύλο είναι παντούκ.
Το ξυλεμπορικό είναι ο άλλος Σαχλός η Eps wood.

• Like
Reactions: songless_bird
πω πω, μια τετοια τριμετρη σανιδα ποσα σανιδακια πλατους ενος εκατοστου και παχους 2χιλιοστων θα μπορουσε να βγαλει αραγε? 😍

Θα σε γράψουν στο Guinness μετά.
Ο μοναδικός στον κόσμο που χαλάει παντούκ για να φτιάχνει (μ)παλέτες. 😂

Outof stock το έβγαλες το μαγαζί.
Χαχαχα

Για ψάξε να το βρείς…
Τουλάχιστον του άφησα ένα όταν έφυγα. 😂

Εδώ μια πρώτη δοκιμή…

85965298-FCFB-42D9-8F53-273A92AFDDAA.jpeg1E9183EC-CE9F-4052-98B7-639EE00E99A3.jpeg

Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος… Το σίδερο «βάφεται» πολύ καλύτερα, θα ξανα προσπαθήσω να δω μήπως έκανα κάποιο λάθος.

677FFD4F-994A-4195-B40B-90F7352C46A5.jpeg

Φρεσκια παραλαβη, ενα βαρυ γλυκο πακετακι απο Βολο με EΛΤΑ courier!
F6BxP1Ih.jpg

Λαχταριστα Μουστολούκουμα Βολου!!! 😛😍
KUxx0FAh.jpg

Ενα πακετακι για τον Μπαμπη και ενα για τον Κυριακο που την περασμενη φορα τα ειχε φαει με τα ματια του :)

Eυχαριστουμε ΠΑΡΑ πολυ αγαπητε Γιαννη, να εισαι παντα καλα, θα τα τιμησουμε δεοντως!!!!

Ωχ ώχ… πάει το ζάχαρο… ταβάνι θα πιάσουμε!
Γιάννη σ’ευχαριτώ πάρα πολύ!!!
Έχω πάνω από δύο χρόνια ν’ανέβω Βόλο και να περάσω απ’τον παππού, κοντεύω να ξεχάσω τη γεύση τους.

• Like
Reactions: ikomninos
Φρεσκια παραλαβη, ενα βαρυ γλυκο πακετακι απο Βολο με EΛΤΑ courier!

Λαχταριστα Μουστολούκουμα Βολου!!! 😛😍

Ενα πακετακι για τον Μπαμπη και ενα για τον Κυριακο που την περασμενη φορα τα ειχε φαει με τα ματια του :)

Eυχαριστουμε ΠΑΡΑ πολυ αγαπητε Γιαννη, να εισαι παντα καλα, θα τα τιμησουμε δεοντως!!!!
Ωχ ώχ… πάει το ζάχαρο… ταβάνι θα πιάσουμε!
Γιάννη σ’ευχαριτώ πάρα πολύ!!!
Έχω πάνω από δύο χρόνια ν’ανέβω Βόλο και να περάσω απ’τον παππού, κοντεύω να ξεχάσω τη γεύση τους.
Γεια σου φίλε Γιάννη!
Να είσαι καλά φίλε σε ευχαριστούμε!!!
Θα τα τιμήσουμε με τον παππού με ελληνικό καφεδάκι!
Όταν ανέβω Βόλο επιφυλάσσομαι!
Να είστε καλά μαστόρια!!!
Υγεία εύχομαι σε όλους σας!!!

:coffee: Ελληνικό και λουκουμάκι...!!!
@Χιωτης @enduras1 @Babis K. Την λουκουμόσκονη "δώρο" για τους κουραμπιέδες... :ROFLMAO:
@Babis K. Ένα κάθε 3 μέρες λέει ο "γιατρός"!!! Να ψάχνεις τα πιο μικρά (εγώ ψάχνω τα πιο μεγάλα)

• Like
Reactions: Χιωτης
@Babis K. Ένα κάθε 3 μέρες λέει ο "γιατρός"!!! Να ψάχνεις τα πιο μικρά (εγώ ψάχνω τα πιο μεγάλα)

Ο γιατρός καλά τα λέει όταν έχεις μόνο τα μουστολούκουμα.
Όταν έχεις όμως και χαλβά από «Κοσμίδη», και γαλακτομπούρεκο από «Κοσμικόν» και (κυρίως) γκιουζέλ από «Θ.Ε.Κ.Α» εκεί τι λέει η συνταγή; 😕
Έχεις πεθάνει και δεν το ξέρεις.

Όταν έχεις όμως και χαλβά από «Κοσμίδη», και γαλακτομπούρεκο από «Κοσμικόν» και (κυρίως) γκιουζέλ από «Θ.Ε.Κ.Α» εκεί τι λέει η συνταγή; 😕
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...!!!!

• Like
Reactions: nickolas
Και γιατί βρε Μπάμπη πρέπει να μας κάνεις να τρέχουμε στην κερατέα βραδιάτικα....:)