Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δυστυχώς την πάτησα με τη μεγγενούλα…
Αυτή ήταν το δείγμα στο καλάθι, αυτή πήρα στα χέρια μου, αυτή περιεργάστηκα κι αυτή νόμιζα οτι αγόρασα στο σφραγισμένο κουτί.

9ECA03FD-BFD3-4BD1-A7A2-8D33BEB22199.jpeg

Δυστυχώς όμως «άλλη μας έδειξαν κι άλλη μας έβαλαν» που λέει κι ο απλός λαός.
Πρίν λίγο που άνοιξα το κουτί αυτό που βρήκα μέσα ήταν αυτή.
Καμία σχέση…. 😕🙁

6A24E63B-D679-4E89-A07C-CEAE6E964F29.jpeg

• Haha
  • Wow
Reactions: anastasg and KOSSTV
Κι αφού φάγαμε τη κρυάδα με τη μέγγενη είπα να κάνω unboxing και στνν «όμορφη», τη plasma κοπής της TOPSHAK.
Με μια πρώτη ματιά αυτό που βλέπω είναι οτι δεν υπάρχουν στη συσκευασία ανταλλακτικές μύτες.
Θα πρέπει να προμηθευτώ άμμεσα.
Κατσ´ τα άλλα πολύ όμορφη, μανιτζέβελη και αρκετά ελαφριά.
Προσεχώς δοκιμές…

848581F6-9BF4-4C9C-9684-D15508A08B35.jpeg

Ασε τι νομιζες ... δεν ειδες εξωτερικα το κουτι? παλι καλα που δεν πηρες την ταινια της 3Μ :ROFLMAO:

Και σου εχω πει .... παρε γυαλιααααααα

Για την πλασμα καλυτερα να παρεις ολη τη λαβη μαζι και να αρχισεις το ψαξιμο

!
Τους αδίκησα… έχουν δύο σετ επιπλέον
Κάποια στιγμή θα πρέπει να προμηθευτείς και το άσπρο (; ) το κεραμικό κάλυμμα, διότι κάπου θα το χτυπήσεις κι είναι σχετικά εύθραυστο.

• Like
Reactions: Σωφρον
Μπάμπη είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιο ράφι θα βρεις για να τοποθετήσεις την μέγγενη αν όμως δεν έχεις να την βολέψεις σφύρα και έρχομαι να σε απαλλάξω 😃

George, κάπου θα τη βολέψω αλλά θα δω την επόμενη βδομάδα τι θα κάνω… θα στείλω αντιπρόσωπο να δεί αν υπάρχει αυτή που κράτησα στο χέρι μου και σε τι τιμή.
Αν τελικά τη βρώ αυτή θα πάει για πούλημα στα 25€ που την πήρα.

Για την plasma έχετε δίκιο, το έχω υπ’όψιν μου να αγοράσω μερικά κεραμικά καπάκια γιατί αυτή θα φύγει για το χωριό κι εκεί δύσκολα θα τα βρώ οπταν τα χρειαστώ.
Αύριο πάντως θα μονταριστεί και θα δοκιμαστεί.

• Like
Reactions: anastasg
Σήμερα παρέλαβα και το μικρούλι τριβειάκι της TOPSHAK.
Πρώτη εντύπωση πολύ καλή, λίγο που το έβαλα να δουλέψει, στον αέρα, οι κραδασμοί μου φάνηκαν ελάχιστοι.
Θα το δούμε ξαι στην πράξη αλλά για τριβείο με τιμή περίπου 12€ τι να λέμε τώρα; 🤙

B27617B2-F0D7-4898-B058-384A36F49A31.jpeg

Aν αποδειχθει φτηνη και αξιοπιστη μαρκα η Τoψάκ, που ετσι φαινεται μεχρι στιγμης, το πρωτο σημαντικο θυμα της πιστευω οτι θα ειναι η Black and Decker που μοιαζει οχι μονο στα χρωματα αλλα και στην ποιοτητα κατασκευης. Ολες οι υπολοιπες κινεζικες μαρκες δεν εχουν να χασουν και πολλα, φασον ειναι ολες. Και οι φασονάδες που τα παραγγελουν θα στραφουν σε αλλες μαιμουδες.

Aν αποδειχθει φτηνη και αξιοπιστη μαρκα η Τoψάκ, που ετσι φαινεται μεχρι στιγμης, το πρωτο σημαντικο θυμα της πιστευω οτι θα ειναι η Black and Decker που μοιαζει οχι μονο στα χρωματα αλλα και στην ποιοτητα κατασκευης. Ολες οι υπολοιπες κινεζικες μαρκες δεν εχουν να χασουν και πολλα, φασον ειναι ολες. Και οι φασονάδες που τα παραγγελουν θα στραφουν σε αλλες μαιμουδες.
Κοιτα να δεις που στο τελος θα "μας" βαλουν να παρουμε...:D

Οσο αφορα την Black&Decker που οντως μοιαζει πολυ με την Topshak δεν νομιζω να επηρεαζεται τοσο ευκολα ενας απο τους μεγαλυτερους κολωσσους εργαλειων στο κοσμο απο την ομοιοτητα τους με τις εμπορικες συναλλαγες που εχει....

Καλα ουτε και εγω την ακουμπαω πλεον.. παροτι εχω ενα 15χρονο σχεδον σκαπτικο της που δουλευει ακομη......η αναφορα μου πηγαινε στο εμπορικο κομματι παρα στο ποιοτικο της..
Πως εγινε αυτο Μπαμπη....;

πιστευω , επειδη εχω πολλα εργαλεια πια της τοπσακ και στο παρελθον της B&D τοσο εγω οσο και φιλοι, οτι η τοπσακ ειναι ανωτερη ποιοτητα απο την B&D!
και στα πλαστικα τους αλλά και το πως κινουνται και κλικαρουν τα κουμπια τους
μου θυμιζει εντονα την στανλεη σε πολλα για να μην πω πρασινα μπος γιατι θα αντιδρασετε :)

σημερα παραληφθησαν τα πολυ καλα τρυπανια ξυλου στο χωριο. για τα τρυπανια δεν εχω να πω πολλα, καινουρια ειναι, κορυφαια ειναι, λιγες τρυπιτσες που εγιναν με το τοπσακ ειναι αερας!

αυτο που θελω να πω ειναι για το μελλον στις παραδοσεις δεματων.
αυτο το νεο τροπο που λεγεται boxnow και ειναι καταπληκτικος
μεταφορικα μηδεν!
τα τρυπανια παραγγελθηκαν χτες τα ξημερωματα με καρτα, το πρωι απεσταλησαν, σημερα το μεσημερι μου ηρθε μηνυμα με τον κωδικο
πηγα στο μηχανημα-θυριδα, πληκτρολογησα τον κωδικο που μου ειχε σταλει σε μεηλ και ανοιγει αυτοματα μια πορτα θυριδας με το δεμα μου μεσα!

εμαθα απο τον μαγαζατορα που ειναι διπλα , οτι το εβαλαν το μηχανημα το τελος του καλοκαιριου και ειμαι ο πρωτος που το χρησιμοποιησα

το pinguin το οποιο συνεργαζεται με την boxnow ειναι απο τα πιο φτηνα μαγαζια του σκρουτζ και γινεται ακομα πιο δελεαστικο μεσω του τροπου αυτου που δεν εχει κοστος μεταφορικων!

αν τελικα μπορεσει και σταθει το συστημα γιατι θελει χρονο να το μαθει ο κοσμος ιδιαιτερα στα χωρια, ανοιγει αλλες προοπτικες στο ηλεκτρονικο μικροεμποριο...

υγ

ουτε να περιμενεις στην ουρα σαν το e-shop, ουτε να πληρωνεις μεταφορικα ανεξαρτητα απο το ποσο μικρη αγορα εχεις κανει. και να ψωνιζεις με καποιες απο τις φτηνοτερες τιμες του σκρουτζ! μιλαμε για τεχνολογια :)

Last edited:
Χρόνια υπάρχει Νικόλα. Καλό είναι το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές αλλά και πάλι τις περισσότερες φορές το βάζω παράδοση στο γραφείο επειδή στο Box αναφέρει πως θα παραμείνει το δέμα 48 ώρες.

• Like
Reactions: nickolas