Απίθανη η μέγγενη με πολύ ωραίο φινίρισμα.
Μην αφήσεις άνθρωπο να μείνει χωρίς αγορές.Καλοδουλευτα Χαρη, ωραια παρουσιαση των παραλαβων με τα περιποιημενα λινκ
Aν θες να τσεκαρεις την ζυγαρια ακριβειας, αλλα και την ζυγαρια της κουζινας πρεπει να εχεις τα λεγομενα 'σταθμα ζυγων' η ΄προτυπα βάρη'.
![]()
Amazon.de
www.amazon.de
Special ο φακός δουλεύεις άνετα στο 3ZZ-FE της Ε11!Καλορίζικα τα εργαλεία σας. Κυριάκο καλή αγορά το μηχανικό μολύβι μαρκαρίσματος. και εγω τις έκανα της αγορές μου. Ο φακός με powerbank πολύ καλός για τα λεφτά του.
Special ο φακός δουλεύεις άνετα στο 3ZZ-FE της Ε11!
Ένα καθαρισματακι να της το αφιερώσεις το αξίζει.
Κυρ, ευχαριστώ για την πληροφορία. Το ρούτερ βγάζει 8.000-21.000 rpm, οπότε ακόμα και στην χαμηλότερη ταχύτητα λογικά δεν κάνει. Θα δω μήπως αξιοποιήσω το αξεσουάρ στο κολωνάτο...Εγω στο Triton εχω 1800-3200rpm.
Όπως αυτόν του λιντλ έλεγα. Στο μανουαλ βέβαια λέει ότι δίνει 4.500-30.000 rpm οπότε μάλλον άκυρο και αυτό το εργαλείο...Το πανω κατω βεβαια του spindle sander ειναι ολα τα λεφτα, καθως δεν αφηνει τοσα σημαδια στο ξυλο οσα αφηνει η περιστροφικη μονο κινηση ενος τριβειου.
Eπισης δεν ξερω κατα ποσο ειναι ενδεδειγμενες αυτες οι κυλινδρικες βασεις γυαλοχαρτων για τις πολλες χιλιαδες στροφες ενος ρουτερ, εστω ρυθμισμενο χαμηλα.
Καθετους λειαντηρες που παιρνουν αυτα τα κυλινδρικα γυαλοχαρτα? Ποιους εννοεις Δημητρη ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.