Πες μου εαν τελικα αυτα τα γυαλοχαρτα σε βολεψουν στο κολωνατο η σε δραπανο.
Εαν ναι, μπορω να σου δωσω ενα μεγαλο, το μεγαλυτερο που βγαινει νομιζω, το οποιο δεν το εχω δουλεψει ποτε. Δεν μου εχει χρειαστει και ειναι κριμα να μεινει στο ραφι.
Ισως εχω και ανταλλακτικα γυαλοχαρτα
![]()
Μιχάλη, ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Ρε συ, 13 εκ διάμετρο δεν θα χωράει πουθενά
Αν πάντως έχεις λινκ ή θυμάσαι από που το αγόρασες, πες μου μήπως έχει και μικρότερες διαμέτρους γυαλόχαρτα.
Κάπου το έχω και εγώ αυτό....Αυτο τo μεγαλο το ειχα παρει για το κολωνατο, μια χαρα κανει εκει, δεν θυμαμαι απο που ομως.
Tο σετ με τα 5 διαφορετικα μεγεθη βασεις για γυαλοχαρτα το ειχα παρει απο Αμαζον Αγγλιας.
Αυτα ειναι..καλώδιο έτσι...;
Αυτο ακριβως...η οπτικη ινα είναι καλώδιο...Για αυτό και έχεις τέτοια νούμερα...τι εννοείς;
σύνδεση οπτικής ίνας είναι μέχρι το σπίτι. είχα 100/10 τελείωνε το συμβόλαιο. και αναβάθμιση σε 200/20.
το speed test είναι από το κινητό μου με σύνδεση 5G.
το δίκτυο στο σπίτι μου το χειρίζονται τα tp-link deco x20
Καλησπέρα, πιστεύω για χρήση σε μέταλλο το καλύτερο είναι ένα σημαδευτήρι το οποίο με την πολύ σκληρή του μύτη χαράσει το μέταλλο και ταυτόχρονα το σημάδι που αφήνει είναι τόσο λεπτό
ώστε βοηθάει στην ακρίβεια των επαναλαμβανόμενων κοπών.
Σημαδευτήρια Μετάλλου Στυλό Γερμανίας
Εργαλείο χάραξης από χάλυβα. Μήκος 150mm Made in Germanywww.vida.gr
Το εχω το συγκεκριμενο απο το ιδιο καταστημα μαλιστα. Γραφει οντως made in Germany στην ετικετα, συνοδευεται απο μαλακή διαφανη πλαστικη θηκη και ειναι πολυ καλης ποιότητας. Το εχω χρησιμοποιήσει σε αλουμινιο-σιδερο-μαντεμι.Καλησπέρα, πιστεύω για χρήση σε μέταλλο το καλύτερο είναι ένα σημαδευτήρι το οποίο με την πολύ σκληρή του μύτη χαράσει το μέταλλο και ταυτόχρονα το σημάδι που αφήνει είναι τόσο λεπτό
ώστε βοηθάει στην ακρίβεια των επαναλαμβανόμενων κοπών.
Σημαδευτήρια Μετάλλου Στυλό Γερμανίας
Εργαλείο χάραξης από χάλυβα. Μήκος 150mm Made in Germanywww.vida.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.