Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εχω μια μικρη κασετινα με εργαλεια ανοιγματος/επισκευης μικρων συσκευων (ρολογιων/κινητων/ταμπλετ κλπ) αλλα ηθελα να την συμπληρωσω.

Απο Αμαζον, ενα σετακι με τρια εργαλεια για ανοιγμα καπακιων σε ρολογια και αλλαγη στα λουρακια αλλα και για αλλες πολλες χρησεις.
xVkA8UIh.jpg

Πηρα το συγκεκριμενο σετακι γιατι εχω ηδη τον ιδιο τυπο με το κιτρινο ανοιχτηρι -αλλα με την πιο πλατια μυτη- το οποιο στα 10 περιπου χρονια που το εχω απο το Bangggood δεν εχει παθει το παραμικρο παρ'οτι πολλες φορες εχει φαει πολυ ζορισμα και η ακμη του ειναι πολυ λεπτη για να χωραει ευκολα.
Sa8gsich.jpg

Τα δυο εργαλεια ειναι κυριως για ανοιγμα καπακιων και το τριτο κυριως για αλλαγμα σε λουρακια.

Η ποιοτητα και η κατασκευη φαινεται πολυ καλη και ελπιζω να αποδειχτουν το ιδιο ανθεκτικα με αυτο που ηδη εχω.
bb6Gdfrh.jpg

Παρέλαβα σήμερα το δεύτερο μολυβακι από AliExpress αυτή τη φορά.
€ 0,63 33%OFF | Solid Carpenter Pencil Set Woodworking Tools Mechanical Pencil 3 Colors Refill Construction Job Tools Carpentry Marking Scriber

Πανομοιότυπο με αυτό του Banggood αλλά με δύο σετ μύτες και στα τρία χρώματα και οικονομικότερο κατά 1 ευρώ.
Οι μύτες του ενός χωράνε στο άλλο; Είναι ίδιες δηλαδή;

Οι παραλαβες πρωτης υλης ξυλειας δινουν παντα μεγαλυτερη χαρα!

Πακετακι απο Γερμανια, απο την wodewa.
BhDaDSjl.jpg

Τετραγωνα ρεταλακια απο διαφορα σκληρα ξυλα μεγεθους 5χ5εκ. και παχους ~6μμ.
uUaBqsjh.jpg

Πανω απο 100 τεμαχια για κατασκευη κυριως μπρελοκ. Αυτα που ειχα τελειωσαν, καθως φτιαχνω πολλα και συνεχως,.
e6AFYo1h.jpg

Μια πλαστικη κασετινα που ειχα παρει παλια απο το Lidl αποτελεσε το ιδανικο μερος για αποθηκευση της πρωτης υλης!
k9KtzQIh.jpg

Thanks man!

Oι τιμες φαινονται και στο λινκ, ειναι 25 λεπτα το τεμαχιακι, πηρα περιπου 100 τεμαχια.
Τα μεταφορικα ειναι 5.5 ευρω και παραδιδονται σε λιγες μερες, συνηθως με DHL.

Εαν γραφτεις στο newsletter τους, σου στελλουν εναν εκπτωτικο κωδικο για 5 ευρω. Οποτε τα μεταφορικα την πρωτη φορα ειναι ουσιαστικα δωρεαν.

ευχαριστη εκπληξη σε σημερινη παραλαβη απο αλι, ειχα παραγγειει ενα σετ μαχαιρια για την ψαλιδα ,ανταλλακτικα να υπαρχουν γιατι το ενα ειχε πληγωθει απο την κοπη του μονοκλωνου καλωδιου 3Χ2.5 και μου ηρθαν δυο! :)
4 κομματια στο συνολο! μπραβο τους

https://www.aliexpress.com/item/100....order_list.order_list_main.17.21ef1802Q7glKA

Καλησπέρα κι από μένα!
Μετά από πολύυυυυυυ καιρό λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων, επιστρέφω ξανά στο φόρουμ, που μπορεί να μην έγραφα, αλλά το παρακολουθούσα όσο μου επέτρεπε ο χρόνος μου.
Η βαλίτσα με τα εργαλεία μου, παρέδωσε πνεύμα λοιπόν, αφού πήγα να τη σηκώσω, άνοιξαν οι μεντεσέδες και σκόρπισαν όλα στο πάτωμα. Λογικό, αφού κανονικά ήταν για 15 κιλά φορτίο κι εγώ είχα μέσα όλη την Άρτα, τα Γιάννινα και τις λοιπές πόλεις της Ηπείρου. Έτσι πήρα την απόφαση να ξοδευτώ λίγο και να πάρω κάτι πιο επαγγελματικό. Ιδού: Knipex big twin move red. Σαν πρώτη ματιά, δείχνει γομάρι. O κουμπάρος μου έχει ακόμα το προηγούμενο μοντέλο κανα δεκαριά χρόνια μου είπε. Άλλαξε με πατέντα τα ροδάκια κι έβαλε από skateboard. Αλλιώς, αθάνατη και με άπειρους χώρους. Θα τη φορτώσω και θα πώ εντυπώσεις... IMG_1979.jpegIMG_1980.jpegIMG_1981.jpeg

Μεγειά! Πολύ ωραία :)
Τρομερή ποιότητα φαίνεται να έχει! (y)

Τώρα κατάλαβα γιατί δεν έβαλες link προς τη βαλίτσα.
Με τέτοια τιμή, μπορεί να πάθουμε τίποτα. .... είμαστε και κάποιας ηλικίας οι περισσότεροι εδώ μέσα. :ROFLMAO: :LOL: 😅

Καλως τον Δημητρη, ευχομαι να πανε πλεον ολα καλα απο δω και περα.

Καλοριζικη η βαλιτσα, αλλο πραμα η Κνιπεξ.
Πες εντυπωσεις και καμμια φωτο οταν με το καλο την γεμισεις :)

• Like
Reactions: dimitris106
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!! Το πρόβλημα είναι τώρα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ πλέον τόσα εργαλεία να τη γεμίσω😂😂
Έκανα φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν😁 Δευτέρα περιμένω κάτι ακόμα καλό, θα το ανεβάσω κι αυτό βεβαίως και ίσως δείξει κάπως γεμάτη. Η τιμή ήταν στα 290κάτι, Άμαζον Γερμανίας. Αφού θέλετε, να σας δείξω τι κατάφερα στα πρόχειρα😊😊 Υπόψιν ότι η άλλη βαλίτσα μου ήταν έτοιμη της KRAFTWERK και έκανα μερικές μετατροπές, ώστε να μην παιδεύομαι. Τα καρυδάκια ήταν σε θήκη ήδη κι ήταν κρίμα να τη χαλάσω. Την κόλλησα λοιπόν στην πάνω πλευρά που είχε ήδη βέλκρο με θήκη για σημειωματάρια και τέτοια. Το ίδιο έκανα με τα γερμανοπολύγωνα, καθώς η πλευρά εκείνη είχε λάστιχο και δε με βόλευε τόσο. Εννοείται ανά πάσα στιγμή μπορώ να αλλάξω οτιδήποτε, δεν έκανα κάτι μόνιμο, πχ τρύπες (είναι σαν σε Φεράρι να βάλεις στο κάθισμα νάιλον επένδυση ξερωγώ 😂 Λίγο ανακατεμένα μου ανέβασε τις φωτογραφίες αλλά οκ... Ήθελα να αρχίσω από την κάτω πλευρά. IMG_1984.jpegIMG_1985.jpegIMG_1986.jpegIMG_1988.jpegIMG_1989.jpegIMG_1982.jpegIMG_1983.jpeg

Σε ευχαριστώ Κωστή! Το ¨πρόβλημα¨ τώρα είναι ότι δε γεμίζει με τίποτα και πρέπει να αγοράζω όλο και περισσότερα εργαλεία. Πίκρα, τι να λέμε! Με μισή καρδιά ψάχνω πλέον😂😂😂

Εάν πρεπει να την γεμίσει με Knipex θα θέλει μια περιουσία...και θα μιλάμε υστερα για κινητό θησαυροφυλακιο..!!!:p
Άσε που θα πρέπει να τα ασφαλίσεις ύστερα..
Βάλε ότι θες μέσα...!!!

Πού να γεμίσει με ΚΝΙΠΕΞ όλο αυτό! Δεξί νεφρό τουλάχιστον προς πώληση! 😁 Και αντέχει μέχρι 30 κιλά βάρος λέει. Συν 8 απόβαρο. ε, τη βιδώνω σε κάνα τοίχο για ράφι😂 Λίγα ακόμα μέσα και τέλος, ήδη η μέση διαμαρτύρεται😩 Κι εγώ κάποιας ηλικίας είμαι😊