Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χθεσινη Σαββατιατικη παραλαβη, παλι απο Wodewa Γερμανιας, με DHL, εφτασε μεσα σε 2.5 εργασιμες απο την παραγγελια!!

Παχουλο και βαρυ πακετακι!
A6AMlSal.jpg

Πρωτη υλη, ξυλια οξιας και Doussie-Αfzelia, Αφρικανικο πολυ σκληρο ξυλο, με ενα πανεμορφο πορτοκαλι/κοκκινωπο χρωμα, οπου αναλογα την αποχρωση του τεμαχιου το μπερδευεις με μαονι, Padauk η Irokο. Η παραγγελια αυτη θα μοιραστει στη μεση με ενα γειτονα.
sIvEDKAh.jpg

Η διασταση των 25 φυλλων οξιας ειναι 30χ15 εκατοστα και 4μμ παχος. Τα 100 σανιδακια Dussie ειναι διστασεων 20χ5 εκ, και παχους 2, 4 και 6μμ, 33 τεμ. σε καθε παχος.

Καποια σανιδακια των 6μμ παχους κοπηκαν σε τετραγωνα στην πριονοκορδελα.
GLaQCfgh.jpg

Το Doussie ειναι εξαιρετικα σκληρο ξυλο, υπερδιπλασιας σκληροτητας απο το μαονι, σχεδον διπλασιας απο την καρυδια και σημαντικα σκληροτερο απο δρυ και οξια.
F7Y4Lv5h.jpg

Ειναι παρομοιας σκληροτητας με το Padauk και το Wenge. Ταλαιπωρει λιγο τα κοπτικα μηχανηματα και τις λαμες τους αλλα το αξιζει με το παραπανω!

Tα μεταφορικα κοστισαν ~5.5 ευρω και τα λινκς των προιοντων ειναι τα παρακατω:

Και όπως σας υποσχέθηκα, νέο πακέτο Δευτεριάτικα😁
IMG_1998.jpeg
Amazon ως συνήθως
Το παλιό μου Bosch 14,4 μετά από 12 χρόνια νομίζω θέλει μπαταρίες. Αυθεντική μόνο 1,5Α γύρω στα 40€. Οπότε...
IMG_1999.jpeg

Από Amazon Warenhaus Deals. Ανοιγμένη συσκευασία απλά. Η εγγύηση κανονικά Amazon.
IMG_2003.jpeg
78€. Δυό μπαταρίες για το παλιό ήμουν στα ίδια λεφτά. Οπότε... ίσως έκανα καλό deal😊😊😊

Καλορίζικο Δημητρη...!!!
Το πήρες τσάμπα...!!!
Το gsr ήταν το πρωτο Bosch professional
εργαλειο μου από την 12ν σειρά της...για βιδώμα και ξεβίδωμα είναι ότι πρέπει.. οχι ότι ύστερη και σε τρύπημα...

• Like
Reactions: dimitris106
Εξαιρετικό deal! Αν ήταν και GSB θα ήταν τέλειο.
Σας ευχαριστώ!!!
Αν κατάλαβα καλά το GSB έχει και κρουστικό έτσι; Ε, μην τα θέλουμε όλα, κρουστικό έχω αυτό αλλά και αυτό, οπότε το καινούριο θα πάει στην κόκκινη βαλίτσα μάλλον 😉
Πάντως αν έχετε υπόψιν που μπορώ να βρω μπαταρίες για αυτό κατά Ασία μεριά, θα σας ήμουν ευγνώμων, καθώς δεν έχω καθόλου εμπειρία από αγορές εξ ανατολών! ☺️

Last edited:
Μια χαρά τότε! Εφόσον έχεις και το PBH2000 τότε GSR θα κλειδώσει μια χαρά στον ρόλο του σαν δρπανοκατσαβιδο!
Δημήτρη δε νομίζω να βρεις προς Ασία μεριά μπαταρίες για το 14,4 αλλά σίγουρα μπορείς να τις αναγεννήσεις σε κάποιο μαγαζί με αλλαγή στοιχείων!

Ρώτησε το.
Πάντως στο αγγλικό ebay είναι οικονομικές αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος του τελωνείου.

Για τσεκαρε στο αμαζον της Γερμανίας.

• Like
Μια χαρά τότε! Εφόσον έχεις και το PBH2000 τότε GSR θα κλειδώσει μια χαρά στον ρόλο του σαν δρπανοκατσαβιδο!
Δημήτρη δε νομίζω να βρεις προς Ασία μεριά μπαταρίες για το 14,4 αλλά σίγουρα μπορείς να τις αναγεννήσεις σε κάποιο μαγαζί με αλλαγή στοιχείων!

Ρώτησε το.
Πάντως στο αγγλικό ebay είναι οικονομικές αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος του τελωνείου.

Για τσεκαρε στο αμαζον της Γερμανίας.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Πάντως, Άμαζον τίποτα. Ebay γερμανικό, από 30€ όχι αυθεντική βέβαια... Δε βαριέσαι...

καλως τα δεχτηκες :)
δες και την περιπτωση να το κανεις παγκου το παλιο αν εχεις πουθενα κανενα παρατημενο τροφοδοτικο απο pc
για να μην πληρωνεις μπαταριες το λεω

καλως τα δεχτηκες :)
δες και την περιπτωση να το κανεις παγκου το παλιο αν εχεις πουθενα κανενα παρατημενο τροφοδοτικο απο pc
για να μην πληρωνεις μπαταριες το λεω
Θα το δώσω στο θείο, αυτός είναι ο πατεντιάρης της οικογένειας 😂 Όλο και κάτι θα σκεφτεί

• Like
Reactions: Χιωτης
Φρέσκια παραλαβή

Makita DRT50Z ρουτεράκι μπαταρίας στα 128€ (τιμή στο τέλος Γενάρη, το είχα γράψει και εδώ στις προσφορές. Τώρα έχει ανέβει, αλλά σίγουρα θα ξαναπέσει)

Image2527791720417728175.jpg

(είχα πει πως δεν θα πάρω άλλα εργαλεία, αλλά αυτό ήταν σε εκκρεμότητα :-p Σοβαρά. Το είχα παραγγείλει στα μέσα Δεκεμβρίου από μαγαζί του Skroutz και μέσα Γενάρη με πήραν και μου είπαν πως χάθηκε το δέμα και μου επέστρεψαν τα χρήματα στην κάρτα μου. Οπότε, όταν το βρήκα σε αυτήν την εξαιρετική τιμή, το χτύπησα).

Ωραίο εργαλείο. Το χαλβάδιαζα καιρό τώρα. :love:
Είναι brushless είναι μικρό, έχει δυο ισχυρά Led για να ρίχνουν φως, και είναι φυσικά με ρυθμιζόμενες στροφές. Απίστευτα ήσυχο, μηδέν κραδασμοί και ωραίο σύστημα για τη σκούπα. Έχει και διπλό διακόπτη ασφαλείας για να μην το ανοίξεις κατά λάθος.

mak2.jpg

Αρνητικά έχει δυο, όχι πολύ σοβαρά. Δεν έχει την ωραία μικρορυθμιση του DeWalt με τον περιστρεφόμενο δακτύλιο και με αυτή τη βάση, δεν χωράει μπιτάκια πολύ μεγάλης διαμέτρου (λογικό, αφού είναι ρουτερ περιθωρίων). Δεν με ενοχλούν σχεδόν καθόλου αυτά, αλλά τα αναφέρω για να είναι αντικειμενικός.

Δοκιμές ... σύντομα. Προς το παρόν, το παίρνω μάτι :-p

Kαλοδουλευτο!!
Μου αρεσει που ειναι μικρο, ησυχο και που εχει λεντακια για φωτισμο.

Τι βαρος εχει χωρις μπαταρια?
Θελω να το συγκρινω απο περιεργεια με το 12βολτο bosch και το 18βολτο Ryobi.

Kαλοδουλευτο!!
Μου αρεσει που ειναι μικρο, ησυχο και που εχει λεντακια για φωτισμο.

Τι βαρος εχει χωρις μπαταρια?
Θελω να το συγκρινω απο περιεργεια με το 12βολτο bosch και το 18βολτο Ryobi.
Ευχαριστώ :)

1400γρ. (τα 400 από αυτά είναι η βάση)
Κάθεται ωραία στο χέρι πάντως.

20230210_211727.jpg

Δεν ξαναπάω Σαββατιάτικα στο Λίντλ... Ούτε τα βασικά πήρα αλλά...
IMG_2022.jpeg
Καταχωνιασμένο ήταν, δεν ξέρω πόσο καιρό, και το είχε 12,99. Ας είναι. Πολύ ελαφρύ, για τη βαλίτσα οκ είναι...

Δοκίμασε το ότι δουλεύει οκ, γιατί ένα που είχα πάρει ήταν χάλια η μύτη του (δεν έλιωνε σωστά το καλάι, μάλλον κακή επικάλυψη) και το επέστρεψα

• Wow
Δεν ξαναπάω Σαββατιάτικα στο Λίντλ... Ούτε τα βασικά πήρα αλλά...
View attachment 210415
Καταχωνιασμένο ήταν, δεν ξέρω πόσο καιρό, και το είχε 12,99. Ας είναι. Πολύ ελαφρύ, για τη βαλίτσα οκ είναι...
To ίδιο σε ανάλογη φάση (τελευταίο κομμάτι με πορτοκαλί στικεράκι έκπτωσης 30% από την αρχική τιμή) είχα αγοράσει κι εγώ πριν κανά χρόνο.
Εγώ το πήρα για να βρίσκεται για περίπτωση όπου χρειαστώ κάποιο μεμονωμένο κόλλημα σε εξωτερικό χώρο (καθώς ρεύματος έχω ήδη αρκετά κολλητήρια αλλά και σταθμό κόλλησης).
Edit: Το δικό μου τώρα που το τσέκαρα είναι σε έκδοση Α2.

• Like
Σημερινη παραλαβη για λογαριασμο φιλου.

Πιστολι κολλησης πλαστικων (πολυ καλο) σε πλαστικο βαλιτσακι εντελως της πλακας με 200 συρματακια συν ενα σουπερ τσιπικο κοφτακι και ενα τρισαθλιο κοπιδακι :)
KTZMBwTh.jpg

To πιστολι των 50w ειναι πραγματικα πολυ καλο και ζεσταινεi το συρματακι μεσα σε 3-4 δευτερολεπτα. Εχει και λεντακι για να φωτιζει μπροστα.
eCZYjsYh.jpg

Δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα με το δικο μου που ειναι (..αναγραφει) 70watt.

Eδω η ετικεττα με τις λεπτομερειες του πιστολιου
70l5Nyah.jpg

Η τιμη του στα 24 ευρω ειναι νομιζω οτι ειναι αριστη μαζι με τα 200 συρματακια -τεσσερα διαφορετικα ειδη συρματων (4χ50).
Ανταλλακτικα συρματακια υπαρχουν εξτρα στην πιατσα με περιπου 3 ευρω τα πενηντα. Δυστυχως δεν υπαρχει καταστημα που να εχει και τους τεσσερεις τυπους.

απο εργονομία πως παει σε σχέση με το δικό σου;
Το είχα απορία αν είναι καλύτερα αυτό με την γωνία ή το ίσιο.

Kαι στο δικο μου υπο γωνια ειναι η μυτη, αν και πλεον αυτο το μοντελο των 70W το βρισκεις μονο με ισια μυτη.

Δεν νομιζω να υπαρχει ουσιαστικη διαφορά αν και νομιζω οτι η γωνια ισως βολευει περισσοτερο οταν κολλας κατι σε οριζοντια θεση πανω στον παγκο, οπως παραπανω.

Last edited:
Σημερινη παραλαβη για λογαριασμο φιλου.

Πιστολι κολλησης πλαστικων (πολυ καλο) σε πλαστικο βαλιτσακι εντελως της πλακας με 200 συρματακια συν ενα σουπερ τσιπικο κοφτακι και ενα τρισαθλιο κοπιδακι :)
KTZMBwTh.jpg

To πιστολι των 50w ειναι πραγματικα πολυ καλο και ζεσταινεi το συρματακι μεσα σε 3-4 δευτερολεπτα. Εχει και λεντακι για να φωτιζει μπροστα.
eCZYjsYh.jpg

Δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα με το δικο μου που ειναι (..αναγραφει) 70watt.

Eδω η ετικεττα με τις λεπτομερειες του πιστολιου
70l5Nyah.jpg

Η τιμη του στα 24 ευρω ειναι νομιζω οτι ειναι αριστη μαζι με τα 200 συρματακια -τεσσερα διαφορετικα ειδη συρματων (4χ50).
Ανταλλακτικα συρματακια υπαρχουν εξτρα στην πιατσα με περιπου 3 ευρω τα πενηντα. Δυστυχως δεν υπαρχει καταστημα που να εχει και τους τεσσερεις τυπους.
Μπάμπη το νέο εργαλείο σου.
Χαχαχαχα

• Like
Reactions: Ali Malik