Tι παραλάβαμε σήμερα..

Που τα βρίσκετε ρε παιδιά αυτά τα Bosch που δουλεύουν 15 χρόνια.
Εγώ 4 μπαταρίες έχω όλες κι όλες και συμπτωματικά(?) «έσκασαν» και οι 4 😳 μετά τα 3 χρόνια.

Μήπως αφήνεις τα Bosch κοντά στα Makita; :unsure:
Αυτό θα φταίει μάλλον, εκνευρίζονται και σκάνε από το κακό τους :-p

.
.

Σοβαρά τώρα, σκεφτόμουν πως ένας φορτιστής με ελαττωματικό BMS μπορεί να σου κατέστρεψε σιγά σιγά όλες τις μπαταριές. Είναι μια πιθανότητα.

Που τα βρίσκετε ρε παιδιά αυτά τα Bosch που δουλεύουν 15 χρόνια.
Εγώ 4 μπαταρίες έχω όλες κι όλες και συμπτωματικά(?) «έσκασαν» και οι 4 😳 μετά τα 3 χρόνια.

μπαμπη , αυτο που λεει ο νικ.
προφανες!
θα πας απο την μπος με τις μπταριες και το φορτιστη μαζι να το κοιταξουν και καπως να σου βρουν λυση

Κουρευτικό περιθωρίων και τρεις βάσεις bulle (περίπου 90€ όλα μαζί).

Η βάση που έρχεται μαζί με το ρούτερ μπορεί να τοποθετηθεί στη μεσαία βάση μαζί με τη λαβή για έξτρα επιφάνεια πατήματος και σταθερότητα.

Η ποιότητα αποδεκτή για τα χρήματα.
Η τροχαλία για τη μετάδοση της κίνησης (για τη μεσαία βάση) ήρθε με ένα δοντάκι λιγότερο και περιμένω το ανταλλακτικό από την αντιπροσωπεία η οποία με εξυπηρέτησε άμεσα.
Το κολάρο των 8 χιλιοστών υπάρχει για να υπάρχει και θα αντικατασταθεί με κανονικό κολάρο (όπως των 6χλστ και 1/4").

20230421_081912.jpg

Τις άφησες μόνες με τον Κυριάκο;
Χαχαχα.

Οι δικες μου 12 και 18 volt Bosch παντως εργαζονται κανονικα δοξα Στον Θεο.

Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.
Καποιο στοιχειο σκαει και βγαζει αχρηστο ολο το pack.

Το επαθα και εγω στι δικες μου ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ DEWALT Nano Lithium XRP τοσο σε 18 οσο και σε 14,4 βολτ.

Τις αντικατεστησα με νεες προ 10+ χρονια που δεν ηταν Nano Lithium και εργαζονται απροσκοπτα απο τοτε.

Ηταν πρωτοποριακες τοτε οι nano lithium με 2,5ΑΗ αντι για 2 και αυξημενες εντασεις αλλα δεν αντεξαν στον χρονο.

Ηρθα σημερα γραφειο αμεσως μετα την αφιξη με το καραβι απο το νησι και με περιμενε το παχυμετρο που ειχα αγορασει απο το BG.

IMG20230421094208.jpg

Ειχε αγοραστει στα 15 περιπου ευρω.

Εμ κακα τα ψεμματα φιλε.

Ξυπνησα που ξυπνησα αχαραγα 5:30 το πρωι, δουλεια δε θα εκανα αν καθομουν σπίτι ηρθα γραφείο να κλείσω καμια εκρεμμώτητα...

Και αφου ηρθα εριξα και μια παραγγελια.

Για μέταλλο λίγο χλωμό το βλέπω Μιχάλη.
Για ξύσιμο ίσως, για διαμόρφωση δε νομίζω.
Λόγω τιμής το λέω, όλο το set είναι φτηνότερο από ένα φρεζάκι καρβιδίου. .
Όταν τα δοκιμάσεις πες μας.
Τα έχω και κάνουν και στο μέταλλο καλή κοπή!!

• Like
Reactions: Babis K.
Τα έχω και κάνουν και στο μέταλλο καλή κοπή!!
Kαλως τον!

Ναι ετσι ειναι, τα δοκιμασα μολις τα πηρα και κανουν καλη διαμορφωση -και κοπη αν χρειαστει- σε ολων των ειδων τα μεταλλα, οχι μονο τα μαλακα οπως αλουμινιο και χαλκος αλλα και ολων των ειδων τα ατσαλια.

Εδω η αναρτηση.

Παραλαβη παχουλου και χορταστικου πακετου γεματο ραϊόμπια απο Αμαζον Γαλλιας.

Φωτιστικακι led με ευκαμπτο λαιμο και κλιπ για παγκο και πιστολι ο θερμοκολλας -μικρο & τριανταφυλλενιο.
UjQWd4sh.jpg

Το Αμαζον Γαλλιας εχει καποιες φορες τις καλυτερες εκπτωσεις στα Ryobi. Καποιες φορες η διαφορα τιμων στα Ryobi σε σχεση με το Amazon.de ειναι εντυπωσιακα μεγαλη.

Πολυ συμπαθητικα και καλοφτιαγμενα εργαλειακια που κοστισαν περιπου 30 ευρω το καθενα οταν ηταν σε προσφορα πριν κανα δεκαημερο.
Το φωτιστικο που πιανει σε παγκο με κλιπ εχει δυο σκαλες, 400 και 200 λουμενς. Το πιστολι θερμοκολλας αποσπαται απο την βαση δουλευει για κανα 5λεπτο μακρυα της.
cjLaBaVh.jpg

Η κεφαλη του φωτιστικου ρυθμιζεται και παραγει ειτε spot (στενη δεσμη φωτος) ειτε flood (ευρεια δεσμη) φωτισμο.
Πιανεται με το κλιπ σε παγκους, σωληνες, σκαλες κλπ. Μπορει να σταθει βεβαια και μονο του στον παγκο, σαν πορτατιφ.
LC1zawOh.jpg

Το πιστολακι θερμοκολλας που παιρνε τις λεπτες ραβδους (7μμ) ζυγιζει μολις 170 γραμμαρια, λιγο πιο βαρυ απο το 4βολτο και υπεροχο Glue pen της Bosch.

Σε καποια φαση θα κανω μια συντομη παρουσιαση για το καθενα.

τα δοκιμασες καθολου?
αυριο θα παω χωριο . ισως εχουν ηδη ερθει και τα δικα μου , θα τα τσεκαρω μεθαυριο
(εννοειται μονο σε βαση), ειναι ψιλουλια και 8% θελουν μια μεγαλη προσοχη στο χερι

Καλησπέρα
το παρακάτω υλικό, μπορούμε να το βρούμε σε κάποιο κατάστημα;

View attachment 214430
Ελπίζω να μην έγραψα βλακεία και είναι η κούπα από τα LIDL:unsure:
Θέλω να φτιάξω αυτό:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ελπίζω να μην έγραψα βλακεία και είναι η κούπα από τα LIDL:unsure:
Θέλω να φτιάξω αυτό:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όχι, δεν είναι κούπα απ’το LIDL, κομμάτι από σωλήνα αλουμινίου είναι που το καθάρισα.
Μπορώ να σου δώσω άν θέλεις αλλά εσωτερικά τι θα βάλεις, είναι μεγάλη η τρύπα.

• Like
Reactions: newbie
Όχι, δεν είναι κούπα απ’το LIDL, κομμάτι από σωλήνα αλουμινίου είναι που το καθάρισα.
Μπορώ να σου δώσω άν θέλεις αλλά εσωτερικά τι θα βάλεις, είναι μεγάλη η τρύπα.
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την προσφορά
Ρουλεμάν θέλω να βάλω από 30 μέχρι 40mm εξωτερική διάμετρο, αλλά μάλλον βιάστηκα να χαρώ γιατί δεν ξέρω (ακόμα:() να κολλάω αλουμίνιο.
Ευχαριστώ και πάλι.