Σημερινή παραλαβή από ali,
μύτες για το κολλητήρι μπαταρίας της parkside PLKA 4 B3, στα 10,63 με τα μεταφορικά όλες μαζί.
Να θυμίσω ότι το service των parkside μου ζητούσε 7 ευρώ για την μία, χώρις τα μεταφορικά.
Μια πρώτη παρατήρηση είναι η διαφορά μεγέθους μεταξύ της "αυθεντικής" και των "μαιμού", οι καινούργιες είναι λεπτότερες και κοντύτερες, δεν ξέρω αν αυτό είναι καλύτερο ή χειρότερο ως προς την αξιοπιστία τους, πάντως μάλλον θα βολέψουν περισσότερο σε λεπτοδουλειές.
Να επισημάνω ότι όποιος θέλει να παραγγείλει τέτοιες μύτες από το ali, θέλει αρκετό ψάξιμο μεταξύ καταστημάτων, αφού τα μεταφορικά δεν ανεβαίνουν αναλογικά, δηλαδή υπήρχε περίπτωση να συμφέρει να παραγγείλεις 4 ή 6 μύτες και όχι 5, ή ακόμα να συμφέρουν οι 3 από το ένα είδος και μία από ένα άλλο.
Παραλαβή λίγων ημερών, μίνι
πολυεργαλείο από Banggood, στα πρότυπα του αντίστοιχου
Topshak TS-MG1 (το οποίο έπρεπε να είχα πάρει), στα 7,63.
Δεν το έχω δουλέψει ακόμα, ωστόσο κάποιες παρατηρήσεις κι εδώ:
Το κουτί και το manual δεν είχαν ίχνος από αγγλικά, καμία σχέση με Topshak δηλαδή.
Το πλαστικό κουμπί που ασφαλίζει τον άξονα, κατά την αλλαγή εξαρτημάτων έχει πολύ τζόγο και γενικότερα σου δίνει την αίσθηση, ότι λίγο παραπάνω δύναμη και θα το πάρεις στο χέρι, νομίζω ότι θα προτιμούσα να ήταν μεταλλικό σαν του Topshak.
Τέλος ένα περίεργο, η δεύτερη σκάλα δείχνει για κάποιο λόγο να έχει παραπάνω ροπή από την τρίτη ή καλύτερα όταν είναι στην τρίτη σκάλα (η ταχύτερη), και προσπαθήσεις να το σταματήσεις με το χέρι, κόβει με λιγότερη πίεση.