Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρέλαβα πριν 2-3 ημέρες το σετάκι με τα microbits από Banggood.
Υπερπλήρες το σετάκι και περιποιημένο σε τιμή πολύ προσιτή
Για όποιον δεν έχει κάτι αντίστοιχο το προτείνω

Kαλοδουλευτο, υπερπληρες σετακι, πιο πληρες σε ειδη μυτων και απο το αντιστοιχο σετακι της Proxxon!

Δεν βλεπω μεσα τις Philips PZ3/PH3 αλλα μπορεις να τις προσθεσεις εσυ.

μου 'χει βγει αστερακι με λιγοτερο απο 5 ευρω με τα μεταφορικα μαζι
https://vi.aliexpress.com/item/4001..._main.383.28991802B8Xm8v&gatewayAdapt=glo2vnm

και τα μετραει ολα σχεδον
έχω 2-3 από την παλιότερη έκδοση με αναλογικό όργανο (που δεν υποστηρίζει 18650). το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι μετράει την τάση της μπαταρίας υπό φορτίο (έχει μέσα αντίσταση για να τραβήξει κάποιο ρεύμα) και έτσι είναι πιο ακριβές από απλό πολύμετρο που μπορεί να δείχνει μια καλή τάση μπαταρίας αλλά μόλις αυτή συνδεθεί στο κύκλωμα να μην μπορεί να δώσει αυτή την τάση. έχω περιέργεια να δω τι ρεύμα τραβάει στις 18650. το αναλογικό γράφει στις οδηγίες να μην το κρατάς συνδεδεμένο για πολλή ώρα γιατί θα καεί η αντίσταση.

• Like
Reactions: nickolas
δεν μας απασχολει το φορτιο στις λιθιου ιοντων, γιαιτ σκετο το βολταζ ειναι αξιοπίστη ενδειξη του ποσοστου φοτισης

• Like
Reactions: vespas
Kαλοδουλευτο, πληρεστατο σετακι σπειροτομων (Μ3-Μ12) με τα αντιστοιχα τρυπανακια!!

Συμπτωματικα, φερνει την αλλη Δευτερα ενα παρομοιο σετ το Lidl, σε μεταλλικη κασετινα ...αλλα με 12 ευρω, ιδια τιμη εδω και 3 χρονια που το ειχε πρωτοφερει :)

Είναι διαφορετικό αυτό του Lidl, εδώ ένα αντίστοιχο τους.
Tα RUKO είναι μηχανής, αν προσέξεις θα δείς οτι είναι αρκετά πιο μακρυά.

Last edited:
  • Like
Reactions: Χιωτης
Θα μπορούσε να μπει και στις προσφορές. Το πρακτικερ σκοτωνει ολα τα εξαρτήματα της Stanley, τα περισσότερα τρυπανια ειναι στο 1€. Απο Πρακτικερ Θεσσαλονίκης αυτα
b1f1b78c88465ffb8209aeaa79b16dd4.jpg

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα κοβαλτιου σίγουρα ειναι πιο σκληρα και κανουν και για inox. Αυτη νομιζω ειναι η πιο βασικη τους διαφορα

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: vespas
Aν δεν κανω λαθος, τα τρυπανια προδιατρησης εχουν μπροστα μια λεπτη μυτη που κανει προτρυπημα για να μην γλυστραει το τρυπανι οπως αυτο στα δεξια.
mqdefault.jpg

Απο κει και περα τα τρυπανια κοβαλτιου ειναι πιο σκληρα και αντεχουν περισσοτερο απο τα κοινα HSS τρυπανια.
Υπαρχουν βεβαια και τρυπανια προδιατρησης κοβαλτιου, οπως τα Dewalt,

• Like
Reactions: KOSSTV
Απλά να προσθέσω ότι ναι μεν τα κοβαλτίου είναι πιο σκληρά αλλά σπάνε εύκολα στο ξετρύπημα εάν μας ξεφύγει το δράπανο.
Από την άλλη για χρήση σε κολωνάτο είναι ιδανικά.

• Like
Reactions: nickmanak
Είχα αγοράσει πέρυσι ένα ανεμιστηράκι της Xiaomi (Mi Smart Standing Fan 1C - 2 Lite) και επειδή έμεινα πολύ ευχαριστημένος αγόρασα προχθές και τον Smartmi Standing Fan 2 στα 59€ (τόσο είχε πριν λίγες μέρες, τώρα ανέβηκε λίγο).

Image4033200352536939618.jpg

• Τον μοντάρισα σε 3 λεπτά.
  • Απίθανη ποιότητα κατασκευής,
  • το καλώδιο ρεύματος κουμπώνει στη βάση (πολύ βολικό για να μην σκοντάφτεις)
  • Μπορεί να γίνει επιτραπέζιος, ή δαπέδου
  • Απίθανη εφαρμογή για το κινητό μέσω της οποίας ρυθμίζεις ακόμα και το πόσες μοιρες θα είναι η περιστροφή του.
Image1655851186397638274.jpg

Είναι αθόρυβος, σουπερ οικονομικός (15w) και όμορφος

Είναι κοντός και δεν είναι "για να σε παίρνει ο αέρας". Είναι ένας ήπιος και υγιεινός τρόπος για να δροσίζεσαι

Αξίζει (y)

Μετα απο 15ημερη αναμονή το allsmart εστειλε τελικα το 12βολτο einhell.
Συσκευασια και προιον ειναι σε αριστη κατασταση.
Λειτουργικα αψογο και βασικα δεν στραβογυρναει ουτε στο ελαχιστο.
Ευτυχως που δεν ακυρωσα για το parkside.
Κουκλιστικο το einhell. Μου αρεσε παρα παρα πολυ.
Τωρα το εχω στο σαλονι και το χαζευω.:ROFLMAO:
(καινουργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω)

ΥΓ παιδια τις μπαταριες τις φορτιζω τωρα?
Ή επειδη δεν θα το χρησιμοποιησω τωρα ειναι καλυτερα να τις κρατησω μισοφορτισμενες?
Tqg1UZe.jpg

Last edited:
Να τις φορτίσεις και να τις αφήσεις φορτισμένες. Δεν παθαίνουν τίποτα.
Μεγειες :D

• Like
Reactions: skysound
Είχα αγοράσει πέρυσι ένα ανεμιστηράκι της Xiaomi (Mi Smart Standing Fan 1C - 2 Lite) και επειδή έμεινα πολύ ευχαριστημένος αγόρασα προχθές και τον Smartmi Standing Fan 2 στα 59€ (τόσο είχε πριν λίγες μέρες, τώρα ανέβηκε λίγο).

View attachment 217980

• Τον μοντάρισα σε 3 λεπτά.
  • Απίθανη ποιότητα κατασκευής,
  • το καλώδιο ρεύματος κουμπώνει στη βάση (πολύ βολικό για να μην σκοντάφτεις)
  • Μπορεί να γίνει επιτραπέζιος, ή δαπέδου
  • Απίθανη εφαρμογή για το κινητό μέσω της οποίας ρυθμίζεις ακόμα και το πόσες μοιρες θα είναι η περιστροφή του.
View attachment 217981

Είναι αθόρυβος, σουπερ οικονομικός (15w) και όμορφος

Είναι κοντός και δεν είναι "για να σε παίρνει ο αέρας". Είναι ένας ήπιος και υγιεινός τρόπος για να δροσίζεσαι

Αξίζει (y)
Πολυ καλος ανεμιστήρας, έχω πάρει 4 (2 για Αθήνα + 2 για εξοχικό). αθορυβος και με φυσική αίσθηση δροσιάς. Ο προηγούμενος που είχα είναι σαν να στεκόσουν δίπλα σε έλικα ελικόπτερου.
βεβαια με τα 40ρια που κάνει αυτες τις μέρες έπιασε δουλειά το κλιματιστικό.

• Like
Reactions: nikfor
Ο Fan2 της XiaoMi ειναι πραγματι αλλης κλασης ανεμιστηρας, περα απο την εξωπραγματικα ελαχιστη καταναλωση.
Δυστυχως δεν πηρα παραπανω τεμαχια πριν κανα διμηνο που τον αγορασα καθως ηθελα πρωτα να δοκιμασω πως ειναι, μετα ξεφυγε η τιμη... Του χρονου παλι :)

Nικο βλεπεις καμμια ουσιαστικη διαφορα με τον Fan1c? Ηταν πιο φτηνος απο τον Fan2. Περα απο την καταναλωση (35vs15w).