Με τέτοια συμπεριφορά το ματζαφλαρι είναι σίγουρο.
Χαχαχαχαχα.
Αν το ξαναπετυχω θα σε έχω στα υπόψην αγαπητέ.
Χαχαχαχαχα.
Αν το ξαναπετυχω θα σε έχω στα υπόψην αγαπητέ.
Ευχαριστώ.Καλοδούλευτο, φοβερο εργαλειακι κσι είναι ετοιμο σε μολις 15 δευτερόλεπτα!!
Μια συμβουλή ως πρώην επαγγελματίας με συναγερμούς κλπ χρησιμοποιούσα Steinel - εγγύηση. Εάν είναι να βάλετε για να στηρίξετε καλώδια η κάτι άλλο κρίσιμο βάλτε ότι καλύτερο, κάποτε είχα πάρει από τον Καυκά υποτίθεται καλή θερμοκολλα και σε 3 μήνες πήγαινα σε σπίτι που είχα κάνει εγκατάσταση να ξανακολλαω τα καλώδια.Στα 7μμ χρησιμοποιω ραβδους σιλικονης της Bison και της Dremel. Και οι δυο ειναι παρα πολυ καλες.
Oι Dremel ειναι ακριβες αλλα δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι αξιζουν τετοια διαφορα τιμης.
Θελω να δοκιμασω καποια στιγμη και αυτες του Jumbo που ειναι σε τιμη χαρισμα.
![]()
θερμοκολλα 7.4 | Αναζήτηση Προϊόντων < Γενικές Σελίδες | Jumbo
θερμοκολλα 7.4 | Αναζήτηση Προϊόντων < Γενικές Σελίδες | Jumbowww.e-jumbo.gr
Αυτοί που έχουν σχέση με αυτοκόλλητα, φυλλάδια, μπρελόκ, επιγραφές, εκτυπώσεις κλπ βρίσκουν φύλλο μαγνητικό που το κόβεις με ψαλίδι γύρω στο 1mm χοντρικά πάχος. Δεν ξέρω και αν υπάρχει στο εμπόριο.Γυρνοντας απο διακοπες βρηκα αρκετα καλουδια να με περιμενουν. Η παραγγελια ειχε γινει στο Aliexpress απο 14 Ιουλιου, ειχανε κατι προσφορες στα Dewalt και Makita, και φτασανε 27 Ιουλιου. Μονο κατι μαγνητες περιμενω απο αυτη τη παραγγελια. Εχετε κανα καλο μαγαζι απο σκρουτζ για μαγνητες? Ψαχνω μαγνητες μικρου μεγεθους για κατι μαγνητακια ψηγειου που σκεφτομαι να κανω με τον 3d printer.
Την Δευτερα εκανα παραγγελια ενα HPLA filament της Creality το οποιο εφτασε την Τεταρτη. Περιμενω και ενα Rainbow filament το οποιο δυστυχως θα φτασει μετα τις 20 λογω διακοπων.
Εχετε κανα καλο μαγαζι απο σκρουτζ για μαγνητες? Ψαχνω μαγνητες μικρου μεγεθους για κατι μαγνητακια ψηγειου που σκεφτομαι να κανω με τον 3d printer.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.