Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κοίτα να δείς που όλα μου τα ξύλα τα ψωνίζω απ’τον κ.Τάκη (Σαχλός) και ποτέ δε ρώτησα για 3mm κόντρα πλακέ.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια ψωνίζω πανάκριβα από Novaware επειδή είναι κοντά μου αλλά και γιατί έχει πολύ καλή ποιότητα.
Αν οι ρόζοι που βλέπω είναι απ’τη μια μόνο πλευρά θα τα δοκιμάσω.

Ναι Μπάμπη, οι ρόζοι είναι από τη μια πλευρά.

Να, σου βάζω τις 2 πλευρές ενός φύλλου
(Μην περιμένεις καμιά τρελή ποιότητα, αλλά για 5€ είναι μια χαρά)

Image8472859859097674131.jpg

Ναι Μπάμπη, οι ρόζοι είναι από τη μια πλευρά.

Να, σου βάζω τις 2 πλευρές ενός φύλλου
(Μην περιμένεις καμιά τρελή ποιότητα, αλλά για 5€ είναι μια χαρά)

View attachment 220592
εμένα πάλι έπεσε το μάτι μου στα χερούλια και θυμήθηκα ότι πρέπει να τα αντικαταστήσω σε μερικές πόρτες. Έχετε να προτείνετε κάποια (στο παρελθόν η πρόταση για μεντεσέδες ντουλαπιών αποδείχτηκε εξαιρετική)?

εμένα πάλι έπεσε το μάτι μου στα χερούλια και θυμήθηκα ότι πρέπει να τα αντικαταστήσω σε μερικές πόρτες. Έχετε να προτείνετε κάποια (στο παρελθόν η πρόταση για μεντεσέδες ντουλαπιών αποδείχτηκε εξαιρετική)?

Αυτά τα πόμολα τα πήρα από το Praktiker, 15€ το ζευγαρι.
Όμως πρόσεξε, δεν είναι όλα τα ίδια και δεν ταιριάζουν οι τρύπες, οπότε, για να μην μπλέξεις με μερεμέτια, καλύτερα να βγάλεις ένα σαν δείγμα και να πας να ψωνίσεις με αυτό.

Εγώ πήγα αρχικά στο Leroy (μικρή ποικιλία) και στο Praktiker (περισσότερα) και πήρα αυτά που βλέπεις που είναι αξιοπρεπή.

Πάντως, και ιντερνετικά, θα βρεις άπειρα

Τυχαίο παράδειγμα:

• Like
Reactions: nickolas
Νομιζω με 5-10 ευρω δεν περνεις σοβαρο πομολο με μηχανισμο και ελατηριο...θα ξεχαρβαλωσει στα 4-5 χρονια...
Στο σπιτι εχω παρει της Corvex απο το 2004...εκει αγερωχα τα βλεπω και με βλεπουν...το καταλαβαινεις τον μηχανισμο οταν πας να ανοιξεις την πορτα......βεβαια μιλαμε γαι 30-35 το ενα....
Αλλα υπαρχουν και φτηνοτερα...

• Like
Reactions: nickolas and nikfor
Μια παραλαβη της περασμενης εβδομαδος.
Ενα ωραιοτατο μακρυ καρυδακι νο27 της ΤΟΤΑΛ σε εντυπωσιακο μαυρο χρωμιο απο τον Αναστασιαδη στον Πειραιά καθως και ομορφα χρυσάνθεμα και ενα ποδηλατακι πιτσας απο τα Lidl.
IMG20230929101922.jpg

Χθεσινη παραλαβη απο το καταστημα του συμφορουμιτη Κοσμους

το ψαλιδι κουζινας τοταλ
καλοφτιαγμενο και στιβαρο, σαν εργαλειο και οχι εξαρτημα κουζινας. Σπαει στα δυο. Η μια πλευρα εινα οδοδντωτη για ξελεπιασμα, η αλλη ειναι κοφτερη σαν μαχαιρι, αλλα δεν ειναι τοσο κοφτερη....Ισως το ακονισω παραπανω.
Μεινεκτημα οτι δεν κανει για Ανδρικα / παχουλα χερια :ROFLMAO:!!!! Χωρανε τα 3 τελευταια δακτυλα.

μια μετροταινια 5χ25.
αυτη ειναι αυτοματη (κρατα μονη της την ταινια) και τα δυο κουμπια της την απελευθερωνουν.
την πηρα με 25 χιλιοστα πλατος γιατι την ηθελα να μενει σταθερη σε μεγαλο μηκος.
Αυτη παει μεχρι τα 190-200 χιλιοστα, πολυ καλα για την τιμη της
Σαν αισθηση κουδουνα αρκετα μεσα, λιγοτερο απο μια FFGroup που δοκιμασα. Σαν ποιοτηατ ταινιας φαινονται ιδιες.
Επσιης θα ηθελα να ηθελα να εχει πατουρα με ενδειξη του μηκοςυ της κασας, αλλα θα τη μετρησω κ θα το σημειωσω εγω.

Attachments

• web-174929.jpg
    web-174929.jpg
    511.3 KB · Views: 23
Αγόρασα πριν 2 βδομάδες αυτό το πολύπριζο (από την προσφορά στο coupondealer) που με τα κουπονάκια ήρθε γύρω στα 10€.

Image3934000878624947768.jpg
  • Η προδιαγραφή του είναι 2200W (10A) και για τις USB 2.1A
  • Τα πλαστικά είναι καλής ποιότητας και το πιο σημαντικό είναι πως διαθέτει 4 θύρες USB και μάλιστα η μια δέχεται βύσμα Type C
  • Έχει και προστασία από υπέρταση και ασφάλεια από υπερθέρμανση.
  • Έχει επίσης από πίσω τρύπες, για να κρεμαστεί στον τοίχο (όχι όμως αυτάκια για βιδωθεί πιο σταθερά)
Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως όταν κούμπωσα πάνω του (στην C) το κινητό μου, στην οθόνη του κινητού έγραψε "γρήγορη φόρτιση", κάτι που σημαίνει πως το τροφοδοτικό του είναι ικανό. (y)

Καλή αγορά γενικώς :)

Καλοδουλευτα συναδελφοι!

Κωστα, αν καταλαβα καλα η μετροταινια δεν επανερχεται αυτοματα οταν ειναι εξω, αλλα παραμενει σταθερη μεχρι να την επαναφερεις εσυ. Eχει και κουμπι στοπ απο κατω.
Αν ειναι ετσι, ειναι πολυ βολικη.

Πηρα και εγω απο το Jumbo μπολικες κολλες στιγμης GEL που για καποιο διαστημα δεν ηταν διαθεσιμες. Πολυ καλες και φτηνες. Ειχα γραψει παλια για αυτες στο νημα με τις κολλες.
bHj9aA2h.jpg

Βεβαια απο 79 σεντσακια τα δυο τεμαχια περυσι τωρα με την νεα εισαγωγη πηγε 89 σεντς το ζευγαρι, με 3γρ. το σωληναριο, αλλα και παλι αξιζει.
Η κανονικη ρευστη κολλα παρεμεινε στα 79 σεντσακια το ζευγος αλλα με 2γρ το σωληναριο. Ομως η κολλα στιγμης σε μορφη GEL ειναι ασυγκριτα πιο ευχρηστη και βολικη.

μια μετροταινια 5χ25.
αυτη ειναι αυτοματη (κρατα μονη της την ταινια) και τα δυο κουμπια της την απελευθερωνουν.
την πηρα με 25 χιλιοστα πλατος γιατι την ηθελα να μενει σταθερη σε μεγαλο μηκος.
Αυτη παει μεχρι τα 190-200 χιλιοστα, πολυ καλα για την τιμη της
Σαν αισθηση κουδουνα αρκετα μεσα, λιγοτερο απο μια FFGroup που δοκιμασα. Σαν ποιοτηατ ταινιας φαινονται ιδιες.
Επσιης θα ηθελα να ηθελα να εχει πατουρα με ενδειξη του μηκοςυ της κασας, αλλα θα τη μετρησω κ θα το σημειωσω εγω.

Εαν κρατιεται σταθερη και δεν μαζευει αυτοματα τοτε ειναι ιδια με της Bosch...στην μιση τιμη...θα την εχω υποψιν...
Καλοριζικη..

Είναι ωραίο να φτάνεις κάπου και παραλαβή να σε περιμένει ήδη.

IMG_6501.jpeg

Η συγκεκριμένη παραλαβή αφορά μόνο όσους ασχολούνται με laser etching αλλά δεν θα σας πω ούτε τι κάνει ούτε - κυρίως - πόσο κάνει.
Ψάξτε το μόνοι σας… :) :rolleyes::oops:

Eχω δυο τρεις ανεπαφους ανιχνευτες τασης αλλα ειπα να παρω αλλους δυο :rolleyes:

Το δεματακι καθυστερησε λιγο γιατι ηταν γεματες ολες οι θυριδες του skroutz point.
QUdyU4zm.jpg

Πηρα εναν απλο ανιχνευτη (Rebel) με 3.5 ευρω και εναν πιο συνθετο της Ingco που ειχε πολυ καλες κριτικες και κοστιζε 10 ευρω .
zPXCr5Uh.jpg

Eχω εναν παρομοιο απλο ανιχνευτη σαν τον Rebel με τον οποιο ειμαι υπερευχαριστημενος και εναν σαν τον Ingco ο οποιος, αν και δουλευει, δεν με ευχαριστει, δεν εχει αμεση ανταποκριση καποιες φορες, οποτε ειπα να δοκιμασω εναν παρομοιο.

Ερχονται και οι δυο με τις ΑΑΑ μπαταριες τους.
D75J3DEh.jpg

Ο απλος ανιχνευτης δεν εχει την απαιτουνενγη ευαισθησια και δεν εχει καμμια σχεση με τον παρομοιο που ειχα παρει πριν καμμια δεκαρια χρονια.
Ο κιτρινος Ingco ειναι παρα πολυ καλος και θα αντικαταστησει τον παρομοιο που ειχα. Αξιζει τις καλες κριτικες που εχει αλλα και τα λεφτα του.

Παρομοιο ανιχνευτη βγαζει και η Τοταλ με τα ιδια περιπου χρηματα. Νομιζω οτι ειναι ακριβως ο ιδιος με την Ingco.

Πάλι σε έξοδα θα με βάλεις.
Ingco και total είναι νομίζω ακριβώς τα ίδια μοντέλα με διαφορετικό χρώμα και όνομα, δεν ξέρω γιατί

• Like
Reactions: KOSSTV
Aν ασχολειται καποιος με αλλαγες φωτιστικων και αλλες ηλεκτρικες μικροδουλειες στο σπιτι, νομιζω οτι ειναι ενα απολυτως απαραιτητο εργαλειο για τον ερασιτεχνη που του παρεχει την απαιτουμενη σιγουρια και ασφαλεια.

Αν ειχα δει πρωτα το Total θα το προτιμουσα λογω μαρκας, ενα ευρω διαφορα εχουν ουτως η αλλως.

Προχθεσινη παραλαβη.
Εφοδιασμος για την βαφη του εξοχικου...

Το τριβειο τοιχου του Lidl και διαφορα πινέλα.
Το πιστολι σαλαμιων της Maestro.
Και δυο σαλαμακια απο Leroy.
IMG20231005184624.jpg

• Like
Reactions: anastasg and KOSSTV