Καλορίζικη η παραλλαβη Νίκο...!!
Για τα τρυπανια Forstner της Bosch τι να πεις...ότι πληρώσεις περνεις...
Ετσι ακριβώς δουλεύει και της Wolfcraft...!!!
Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ, πολύ καλό φαίνεται! Άντε με γεια μας!Σημερινά :
Η δημοφιλής παραλαβή της περιόδου (το παχύμετρο που είχε 11€ και το ανεβάσανε). Καλή κατασκευή και βολική θηκούλα.
Οποιος ενδιαφερεται μπορει να ψαξει για τον creality k1 ... μπορω να πω λιγα λογια για τον εκτυπωτη (οσο τον δουλεψα δηλ.)... η συσκευασια αψογη ... η συναρμολογηση απλη ομως θελει ιδιαιτερη προσοχη οταν περναμε το νημα ...και τι εννοω , οταν τοποθετησα πρωτη φορα το νημα και εφαμοζοντας ολες τις διαδικασιες με βαση οδηγιες απο το you tube και εδωσα εντολη να εκτυπωσει το καραβακι , το νημα δεν εβγαινε ... ετσι αναγκάστηκα να ακολουθησω παλι τις οδηγιες απο you tube ωστε να καθαρισω το nozzle ... αυτη η απροσμενη αποτυχια με βοηθησε ωστε την επομενη φορα να γνωριζω με ποιο τροπο αλλαζω nozzle αλλα και τι κανω σε περιπτωση που βουλωσει ...Kαλοδουλευτος, αρχοντικος φαινεται και σε 16 μονο λεπτα το καραβακι!!
Βαλε ενα λινκ ομως για να ξερουμε για ποιο μηχανημα μιλαμε και τα λοιπα στοιχεια.
To ίδιο κι εγώ, σήμερα μου ήρθε.Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ, πολύ καλό φαίνεται! Άντε με γεια μας!
Εϊναι το ίδιο (δηλαδή κατασκευής του ίδιου υποκατασκευαστή που το κατασκευάζει για την Toyota, που απλά κυκλοφορεί με το δικό του εμπορικό σήμα κι όχι ως Toyota Genuine), ή αντίστοιχο τρίτης εταιρείας που κυκλοφορεί στην ελεύθερη αγορά;Η σημερινή μου παραλαβή δεν έχει πολύ σχέση με το χώρο, ανταλλακτικό αυτοκινήτου είναι, αλλά το βάζω εδώ για να ξέρουμε πόσο μας κλέβουν και τι πληρώνουμε.
Μοτέρ της μονάδας του ABS απο TOYOTA Land Cruiser.
Τιμή ΤΟΥΟΤΑ 2,700€
Τιμή από Κίνα 82€
View attachment 225627View attachment 225628
Οποιος ενδιαφερεται μπορει να ψαξει για τον creality k1 ...
Είναι πάρα πολλά όντως...αλλά είναι ωραία η άτιμη...!!!
Μην νομίζεις και εγώ την σεγα της Parkside ρευματος εχω και οι λάμες της Bosch κοστίζουν περισσότερα από αυτήν αλλα η δουλειά γίνεται μια χαρά..
Θα ήθελα και μια μπαταρίας...ειναι εξυπηρετιση..αλλά τόσο σε Stanley όσο και σε Total είναι με καμπούρα...Ίσως πρέπει να το δω περισσότερο εξυπηρετικά πάρα εργονομικά και να πάρω μια από τις 2...
Παραλαβών συνέχεια:
Γωνία 150x100 mm 135ο INSIZE. Βασική χρήση στην πριονοκορδέλα σιδήρου της PARKSIDE για κοπές 45ο
https://organametrisis.gr/products/4754-gwnia-patouras-135-inox-gg2?_pos=1&_sid=d78927b79&_ss=r
View attachment 225178View attachment 225179
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.