Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη με DHL απο Wodewa Γερμανιας

qP2Ts0Sl.jpg

Λαχταριστη και μυρωδατη ξυλεια!
Βραζιλιανικη Καστανια (Sucupira) στα αριστερα και σανιδακια Κερασιας στα αριστερα!
8DgE6Wvh.jpg

Η Βραζιλιανικη καστανια ειναι απο τα πιο σκληρα ξυλα. Την ειχε προσφορα το wodewa 20 τεμαχια 200χ150μμ παχους 4μμ στα 40 ευρω μαζι με τα μεταφορικα!
h98qg3ph.jpg

Η προσφορα δεν υπαρχει πλεον, τελειωσε μεσα σε ελαχιστες μερες. H τιμη εχει επανελθει στα 45 ευρω + μεταφορικα.

Σανιδακια κερασιας, θαυμασιο και ζεστο ξυλο που κοβεται ευκολα στο laser. 100 τεμαχια διαστασεων 200χ50μμ και παχους 6, 4 και 2 χιλιοστα.
9tXYUSIh.jpg

Oποιος εχει παραγγειλει κατι, ας ερχεται σιγα σιγα να παραλαβει :)

Παρελήφθη το τουμπανάκι.

Και απο το ίδιο καταστημα και τα αναλώσιμα.

IMG_20241022_103536.jpg

Μετα τον εξαιρετικό PWS13-125 ο οποίος δυστυχως απεβίωσε μετα απο πολλα ετη χρησης αποφάσισα να παρω εναν καλο και ισχυρό γωνιακό τροχό.

Έτσι επέλεξα τον FLEX LBE-17-125 ωστε να εχει δύναμη να πάρει και πλεκτές συρματόβουρτσες.

Εδώ ένα βιντεο του.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

IMG_20241022_103453.jpg

Last edited:
Καλοριζικος o τροχος, καλη η τιμη του για τα κυβικα και τα χαρακτηριστικα που εχει.

Ειχε μεγαλη διαφορα τιμης απο τον αντιστοιχο Bosch? Aν εχει παρομοια αντοχη στην χρηση και στον χρονο θα ειναι VFM!

Ηρθε σημερα και το δευτερο πακετακι απο την παραγγελια του Αμαζον με τα δωρεαν μεταφορικα.
WgF62Irl.jpg

Ειχα παραγγειλει ενα ψαλιδακι ηλεκτρολογου κνιπεξ, καθως το προηγουμενο Knipex δεν με βολευε στο χερι.

Με εζωσαν τα φιδια βλεποντας οτι το πακετακι γραφει επανω WORKPRO(!??) αντι ΚΝΙΠΕΧ καθως ημουν σιγουρος οτι ειχα παραγγειλει ενα ψαλιδι Κνιπεξ!!
vFB0y9Ih.jpg

Λεω ισως η Knipex να βελτιωσε επιτελους τις συνηθως ανυπαρκτες ειτε αθλιες συσκευασιες της, βαζοντας στο κουτι το ονομα του εκαστοτε αντιπροσωπου της.

Ακομα και μετα το ανοιγμα, ειχα ελπιδες οτι το ψαλιδακι ηταν Κνιπεξ, λεγοντας 'μπραβο δουλεια ο αντιπροσωπος'.. αριστη συσκευασια, ποιοτικοτατη θηκη και ευχαριστηριες καρτουλες!!
c5vY5Duh.jpg

Ομως στο τελευταιο σταδιο, οι ισχνες ελπιδες εξανεμιστηκαν καθως το ψαλιδακι ΔΕΝ εγραφε Κnipex... Απεναντιας εγραφε Workpro!!
WGvEmVdh.jpg

Αφου συνηλθα απο την απιστευτη γκαφα της λανθασμενης παραγγελιας -και τελειωσα με τα σιχτιριλικια- διαπιστωσα οτι το ψαλιδακι φαινοταν πααααρα πολυ ποιοτικο, εργονομικο και καλοφτιαγμενο!!!
Θα σταθω στο 'εργονομικο΄ καθως το προηγουμενο ψαλιδι ηλεκτρολογου της Knipex το χαρισα πριν κανα εξαμηνο σε φιλο ηλεκτρολογο γιατι πρωτον δεν με βολευαν καθολου οι λαβες και δευτερον δεν εκοβε καλα ολα τα υλικα, πχ δυσκολευοταν σε καποια πανια και υφασματα. Βεβαια η δουλεια του δεν ηταν να κοβει πανια αλλα ελα που το κινεζικο ψαλιδακι τα κοβει λες και ειναι ΚΑΙ ψαλιδι ραφτη!!

Με λιγα λογια δεν θα το πιστευα ποτε οτι θα χαιρομουν που εκανα λαθος παραγγελια και μου ηρθε ενα καταπληκτικο (κινεζικο) ψαλιδακι αντι ενα Κνιπεξ!! Ειναι αληθεια οτι η Κνιπεξ στα ψαλιδια χωλενει λιγο.
Aπιστευτο και ομως ετσι ειναι, μου θυμισε λιγακι την περιπτωση καποιων κινεζικων εταιρειων που εχουν βγει αστερια (ΧiaoMi, Fenix, Nitecore etc) ✨

Εσένα Μιχαλη μου τα εργαλεια σε "μαγνητιζουν"..!!!:p
Κάνεις δεν κάνεις λάθος στα χέρια σου πάντα δουλεύουν και κάνουν την δουλειά σου(καμία φορα όχι τους) και σε εκπλησουν ευχάριστα...!!;)
Στην παραγγελία σου τελικά ήταν workpro..;

Καλησπέρα

παρέλαβα σήμερα από αμαζον σετακι Wiha VDE πενσα κόφτη μυτοτσιμπιδο.
Δεν χρειάζεται να πω κάτι όλοι τα ξέρουμε 😂.
Παράτησα ότι το μυτοτσιμπιδο δεν εφάπτεται ολόκληρο όπως και η πεναα έχει μια κύρτωση στην άκρη.
Ειναι φυσιολογικο;

Τα έχω και στην δουλειά αλλά δεν τα έχω προσέξει.

Καλησπέρα

Παράτησα ότι το μυτοτσιμπιδο δεν εφάπτεται ολόκληρο όπως και η πεναα έχει μια κύρτωση στην άκρη.
Ειναι φυσιολογικο;

Τα έχω και στην δουλειά αλλά δεν τα έχω προσέξει. Τωρα που το σκέφτομαι στην δουλεία έχω τα Professional δεν ήξερα για τα Industrial.

Attachments

• IMG_20241022_184904.jpg
    IMG_20241022_184904.jpg
    3 MB · Views: 52
  • IMG_20241022_190018.jpg
    IMG_20241022_190018.jpg
    2.1 MB · Views: 53
  • IMG_20241022_184757.jpg
    IMG_20241022_184757.jpg
    1.6 MB · Views: 53
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: newbie
Σημερινές παραλαβές...
Ενας αναδευτηρας Total 20v και ένα ψηφιακός.μετρητης αποστασεων της Bosch..

20241022_190648.jpg

Εξαιρετικός ο Bosch ψηφιακός μετρητής...

20241022_191316.jpg

Καλησπέρα

Ειναι φυσιολογικο;

Συγκρινε τα με της δουλειας.
Παντως δεν ειναι παραξενο να εφαπτεται περισσοτερο μπροστα (για καλυτερο πιασιμο) και να μην ειναι συμμετρικες οι σιαγωνες.

• Like
Reactions: sdouze
Συγκρινε τα με της δουλειας.
Παντως δεν ειναι παραξενο να εφαπτεται περισσοτερο μπροστα (για καλυτερο πιασιμο) και να μην ειναι συμμετρικες οι σιαγωνες.
Θα τα δω αύριο.Στην δουλειά πρέπει να είναι η Professional σειρά εγώ πήρα την industrial (δεν ήξερα ότι υπάρχουν 2).Τα professional αν θυμάμαι καλά είναι γυαλιστερά επιχρωμιωμένα.Δεν ξέρω αν αλαλζει κάτι άλλο.

Η καθε πενσα μπορει να εχει την δικη της γεωμετρια. Θεωρω πολυ απιθανο να υπαρχει κατασκευαστικο σφαλμα στις πενσες της Wiha που εχεις.
Εχω και εγω ασυμμετρες πενσες για αυτο δεν μου κανει εντυπωση.

• Love
Καλησπέρα

Ειναι φυσιολογικο;

μηπως ειναι ετσι επιτηδες για να κρατανε ψιλα αντικειμενα?

• Like
Καλημέρα
Είδα της δουλειάς είναι όντως η σειρά professional η μόνη διαφορά που βλέπω είναι η επιχρωμίωση και μου φαίνονται ότι ανοίγουν λίγο πιο άνετα και σμουθ. Τα κενά πάνω κάτω ίδια είναι τελικά.

• Like
Reactions: Χιωτης
Παραλαβη φακελου μετα απο ενα μηνα και κατι, απο eBay Iαπωνιας.

Πληρωσα και ΦΠΑ που ειχα ηδη πληρωσει..
cwVd6jjl.jpg

Το μινι κατσαβιδακι καστανιας της Engineer.
sxRC9Lth.jpg

To αγορασα επειδη το πετυχα σε προσφορα ~10ευρω μαζι με τον ΦΠΑ.

Πολυ ομορφο και περιποιημενο γκατζετακι. Χαιρεσαι να το βλεπεις, ειναι και λειτουργικοτατο.
C0cDCOPh.jpg

Εχω πολλα εργαλεια χειρος της Γιαπωνεζικης Engineer και ολα ειναι ποιοτικα και καλοφτιαγμενα.

Εδω οι διαστασεις
103tTbYl.jpg

Παραλαβη φακελου μετα απο ενα μηνα και κατι, απο eBay Iαπωνιας.

Πληρωσα και ΦΠΑ που ειχα ηδη πληρωσει..
cwVd6jjl.jpg

Το μινι κατσαβιδακι καστανιας της Engineer.
sxRC9Lth.jpg

To αγορασα επειδη το πετυχα σε προσφορα ~10ευρω μαζι με τον ΦΠΑ.

Πολυ ομορφο και περιποιημενο γκατζετακι. Χαιρεσαι να το βλεπεις, ειναι και λειτουργικοτατο.
C0cDCOPh.jpg

Εχω πολλα εργαλεια χειρος της Γιαπωνεζικης Engineer και ολα ειναι ποιοτικα και καλοφτιαγμενα.

Εδω οι διαστασεις
103tTbYl.jpg
Καλορίζικο!!
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν το στριμωξεις 😂

• Like
Reactions: Χιωτης
Σας δινω λιγα δευτερολεπτα για να μαντεψετε τι ειναι αυτο....
Portable Oxygen Injector - Beauty Equipement χαχαχαχα

web-193629_1.jpg

Αερογραφος Μπαταριας!

web-193800.jpg

Τα υπολοιπα.

Φθηνιαρικα, μην τα παρετε. εγω θα τα χρησιμοποιησω σε καλωδια 12 βολτ

διπλη μυτη για EDC kit... δεν μπαινει σε υποδοχεις 1/4, γιατι ειναι μακρια

για αλλου...δεν αξιζει πολλα για μοντελα....δεν εχει ελεγχο δεσμης....εχει 2 σκαλες στο μοτερ, και με το κουμπι αλλαζεις πλατος δεσμης και ταυτοχρονα κμ ποσοστητα να καταλαβα καλα....
Για τις νυχουδες κ για ψιλοβαψιματα ειναι ΟΚ...εγω θελω να κανω κατι μπαλωματα στο αυτοκινητο. μεχρι εκει