Μεγειά. Αναμένουμε test-drive.Μετά από ατελείωτο ψάξιμο, συγκρίσεις, reviews, YouTube και πολύ ψυχοθεραπεία στο «αφεντικό», αγόρασα επιτέλους μια μάσκα ηλεκτροκόλλησης από επάνω ράφι.
Μεγειά. Αναμένουμε test-drive.Μετά από ατελείωτο ψάξιμο, συγκρίσεις, reviews, YouTube και πολύ ψυχοθεραπεία στο «αφεντικό», αγόρασα επιτέλους μια μάσκα ηλεκτροκόλλησης από επάνω ράφι.
Μέγεια ωραία αγορά!!!Μετά από ατελείωτο ψάξιμο, συγκρίσεις, reviews, YouTube και πολύ ψυχοθεραπεία στο «αφεντικό», αγόρασα επιτέλους μια μάσκα ηλεκτροκόλλησης από επάνω ράφι.
Είναι επαγγελματική μάσκα, οπότε αν δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα θα φταίω μόνο εγώ. Κακό αυτό, όλες οι προηγούμενες είχαν μάθει τις «ευχές» απέξω
.
Η αγορά έγινε από εδώ. Μεγάλο και εξειδικευμένο κατάστημα. Ευτυχώς είναι Πειραιά και λόγω απόστασης, θα μειωθούν οι συχνές επισκέψεις (λέμε τώρα).
Σημαντικό σημείο αναφοράς ο Welding Specialist Νίκος Μαυρουδής. Κάτι παραπάνω από άψογος επαγγελματίας, με απίστευτη διάθεση να μοιραστεί τεχνικές, τεχνογνωσία και πρακτικές εφαρμογές.
View attachment 275104 View attachment 275105
View attachment 275107 View attachment 275108
Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται εσωτερικά, εκτός του grind που έχει κουμπί εξωτερικά.
View attachment 275109 View attachment 275110
Τα περελκόμενα είναι τουλάχιστον πλήρη. Για μπροστά 2 τζαμάκια διάφανα, 2 κίτρινα και άλλα 2 για πισω. Τσάντα μεταφοράς πολύ καλής ποιότητας και κάλυμα για το κεφάλι.
View attachment 275111 View attachment 275112
Πήραμε και κάτι επιπλέον, έτσι για να υπάρχουν.....
View attachment 275113
Σαφώς προορίζεται κυρίως για επαγγελματίες με το μόνο μη επαγγελματικό κομμάτι της εξίσωσης να είμαι εγώ, αλλά έχω ελπίδες
Τώρα περιμένω να δω τον χάρτη έτσι, για να κάνω τις πρώτες δοκιμές, ελπίζοντας ότι επιτέλους θα λυθεί το πρόβλημα του να μην βλέπω που κολλάω.
View attachment 275114
Γιώργο @yiobi, ήθελα να πάρω αυτήν που πρότεινες, αλλά ήταν κυριολεκτικά αδυνατο να αυξήσω τόσο το budget.
Στέλιο, όταν ανέβω Αθήνα θα μου τη δώσεις να πάω μια βόλτα;![]()
Με το παπί ασχολήθηκα 1/2 ώρα να βάλω μια μπαγκαζιέρα και μέχρι εκεί. Φωτό καμία.......
Με την μάσκα αγάπες και λουλούδια![]()


Επειδή και εγώ έχω χιλιάδες βίδες δεκαετίες τώρα που μαστορεύω αλλά εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχαν εναλλακτικές Jambo κλπ. πολύ καλή δουλειά έκαναν τα πλαστικά δοχεία από 4-5 λίτρα λάδια αυτοκινήτου ή απιονισμένο νερό κομμένα κάθετα αφήνοντας αν θέλεις και το χερούλι ή οριζόντια για μικρότερη χωρητικότητα και είναι και στριμοχνοστοιβαζόμενα.
Τι να κάνουμε ....το μαστοριλίκι θέλει πατέντα....![]()


Εχω σχεδον ολα τα παραπανω μεγεθη βιδων ακομη και σε μεγεθη τρυπανοβιδας...Κωστή @KOSSTV και Δημήτρη @dk31, καλά τα λέτε αλλά μιλάτε για λογικό όγκο βιδών.
Εγώ είμαι στο στάδιο του παραλόγου.
Ξυλόβιδες κλασσικές
View attachment 275449 View attachment 275450
Οι υπόλοιπες (εξάγωνες. allen, torx, PH, με σπείρωμα, καροβιδες κτλ)
View attachment 275451 View attachment 275453 View attachment 275452
Στα παραπάνω προσθέστε και έναν αξιόλογο όγκο παξιμαδιών, ροδελών, γκρόβερ, αστεράκια..... και βίδες/παξιμάδια μεγαλύτερα των 12mm.
Να πάμε και σε κολαούζα, φιλιέρες, ουπατ κτλ;
Πίκρα
Δυστυχώς οι κλασσικές συρταριέρες καλύπτουν ελάχιστο από τον παραπάνω όγκο.
Επειδή η αποθήκευση είναι η δουλειά μου, φυσικά και μπορώ να προτείνω λύσεις οργάνωσης, αποθήκευσης και γρήγορης ανεύρεσης, αλλά εκτός από χώρο θα χρειαστούμε και ένα αξιόλογο budget
Ξέρω: Δουλειά δεν είχα, δουλειές άνοιγα.....![]()


Για τέτοιο όγκο , μόνο κουτί/τάπερ.
Αλλά γιατί τόσες πολλές; Πχ 6x120 ξυλόβιδες; πόσες φορές σου 'χει τύχει να χρειαστείς πάνω από 4 άντε 10 σε μία εργασία;
Και τα 1000άρια κουτιά με τις 3,5Χ που είναι στη σειρά (16, 20 ,25) παραπέμπουν σε λογική "ξεκίνησα και κάποτε θα τα έχω ΟΛΑ"
Θα σου πρότεινα να κρατήσεις 20-50 κομμάτια από κάθε μέγεθος σε κάποια συρταριέρα και τα υπόλοιπα βάλε τα σε κάποιο ντουλάπι/μπαούλο εκτός εργαστηρίου. Όταν βλέπεις ότι κάποιο συρταράκι αδειάζει, αναπληρώνεις από το ντουλάπι ή αγοράζεις (10-10 κομμάτια, όχι χιλιάδα).
Προσωπικά, για βίδες και παξιμάδια από 10mm και πάνω, αγοράζω μόνο όταν χρειάζομαι και μόνο τα κομμάτια που χρειάζομαι +ένα/δύο επιπλέον για ασφάλεια. Έχω και ένα κουτί που βάζω ότι περίσσεψε από προηγούμενες αγορές.
Εχω σχεδον ολα τα παραπανω μεγεθη βιδων ακομη και σε μεγεθη τρυπανοβιδας...
Οντως ο ογκος ειναι πολυς που περιγραφεις και θελει καμποσες θηκες..
Συμφωνω οτι η αποθηκευση στα χαρτινα κουτια τους οπως ειναι η καλυτερη λυση..
Ετσι κανω και εγω..και μονο οταν τελειωνουν μπαινουν σε θηκες
Στην παραπανω φωτο οι συρταριερες της Tactix εχουν και συρταρακια 16ΜΧ9ΠΧ5Υ που χωρανε τα παντα απο βιδες..φαντασου εχω 16αρια στριφωνια 12αρια σε ενα απο αυτα..οποτε ανετα τα χωραει αυτα ολα οσα λες..
tactix-συρταριέρα-εργαλείων-πλαστική-18-θέσεων-π385xβ16xυ485εκ-κωδικός-320634.jpg (455×455) https://share.google/XEupudL8PwTXKXGCq
Ειναι 35 οι θηκες αυτες στο συνολο και παλι γεματες ειναι...
Ειπαμε ο ογκος ειναι μεγαλος..
Σκεψουν ακομη και τα ουπα εχω συρταριερα για αυτο ...μια απο αυτες ειναι μονο για αυτα..!!
View attachment 275459
Μην ξεχναμε και τις μεταφερουμενες μεγαλες θηκες...που ειναι οντως πολυ βολικες..
View attachment 275461

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.