Αυτη η μπαταρια πρεπει ναναι η μεγαλυτερη καινοτομια/επιτευγμα της σονυ στις μηχανες τον τελευταιο καιρο. Απλα φανταστικη. Ελπιζω να " κολλησεις" με την καμερα Νικο γιατι μετα πας για αλλου
Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk
Κοίταξε,ήμουν για a7iii, το είχα αποφασίσει δηλαδή για να λέω την αλήθεια, λέω αφού αλλάζω που αλλάζω ας πάω στην τοπ (3-4 κατοστάρικα διαφορά έχουν, τίποτα σπουδαίο δηλαδή), για καλή μου τύχη φίλος μου δάνεισε την δική του και για 2 βδομάδες περίπου έκανα τις δοκιμές μου. Κτήνος, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού σκοτώνει (με έναν 2.8 φακό που φορούσε), πολλές ροδέλες ωραίο μενού κ.τ.λ, αλλα συγνώμη, σε βίντεο κόντρα με την a6500/sigma τα βρήκε σκούρα, ΠΟΛΥ σκούρα (σορρυ α7κηδες, μπορεί να μην είμαι και αρκετά έμπειρος να χειριστώ full frame και να βγάλω αποτέλεσμα, πάντως ξέρω τι είδα). Εκανα πολλές δοκιμές (200γιγα βίντεο έκαστη) μόνο για να πείσω τον εαυτό μου να πάω σε a7iii, ε , δεν το κατάφερα, η a6500 μου άρεσε περισσότερο, ένα κλικ, αλλα περισσότερο.
Οπότε προσωπικά θεωρώ ότι έπιασα ταβάνι με την a6600 για τη χρήση που κάνω.
Δεν είχα κανένα παράπονο από την a6500, ίσα ίσα, απλά η μπαταρία της με σκότωνε στην κυριολεξία. Ξέχναγα την μηχανή αναμμένη στο τρίποδο για λίγο και η στάθμη έπεφτε 20-30%, απαράδεκτα πράγματα,ήμουνα συνέχεια με το άγχος της μπαταρίας. Θα σου μόνο ότι αυτή τη στιγμή που γράφω περνάω στον υπολογιστή 30 βίντεο και καμια 50αριά φωτογραφίες τραβηγμένα με την a6600 και η μπαταρία της είναι στο 52%. Στην a6500 θα είχα καταναλώσει και τις δυο μπαταρίες και τώρα θα είχα ξαναβάλει την πρώτη όσο είχε προλάβει να φορτίσει στο ενδιάμεσο. Με την a6600 με ότι έχω δει μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ουτε καν για δεύτερη μπαταρία...