Τον είχε βάλει ο άτιμος στην καμινάδα ο ΑΙ αλλά γλίστρησε και έπεσε πάνω στο γραφείο μου λίγο νωρίτερα από την παραμονή
View attachment 262779
Του είχα στείλει γράμμα με το τι θέλω για δώρο αλλά δεν περίμενα να έχει λ7 να μου το στείλει φέτος , έγινε η έκπληξη στο φίνις

Καλές λήψεις!!!!Τον είχε βάλει ο άτιμος στην καμινάδα ο ΑΙ αλλά γλίστρησε και έπεσε πάνω στο γραφείο μου λίγο νωρίτερα από την παραμονή
View attachment 262779
Του είχα στείλει γράμμα με το τι θέλω για δώρο αλλά δεν περίμενα να έχει λ7 να μου το στείλει φέτος , έγινε η έκπληξη στο φίνις
Επίσης καλές λήψεις!!!!Με γεια !! Αναπάντεχη αγορά, δεν είχε φανεί να τον θες
@stratigos24 κατόπιν ώριμης σκέψης μεταξύ μεταχειρισμένου Tamron 28-200mm, νεότερου Tamron 25-200mm και Sigma 20-200mm κατέληξα στον 25-200mm βάσει κριτικών. Βοήθησε και η πώληση του 24-50mm f/2.8 αφού παρά το μαζεμένο μέγεθος εν τέλει κινούμουν μεταξύ 35-50mm όπως και ήταν αναμενόμενο, καταλήγοντας να χρησιμοποιώ τον μικρό και θαυματουργό 40mm f/2.5 με τον 24-50mm να ψιλοκάθεται ουσιαστικά.
Μόνο δοκιμή έκανα από χθες βράδυ που τον πήρα, απλώς για να δω αν είναι οπτικά σωστά ζυγισμένος και να ενεργοποιήσω την 5ετη εγγύηση. Προσωπικά μου φαίνεται εξαιρετικός για αυτό που είναι και για τον σκοπό που θα εκπληρώσει. Δεν είχα ποτέ αντίστοιχο φακό τέτοιου είδους και ελπίζω να τον ξεζουμίσω στα βουνά και τα λαγκάδια από την αρχή του 2026. Εκτός φύσης με βλέπω να παραμένω σε σταθερούς που με ευχαριστούν και περισσότερο.
View attachment 262875
Αντευχομαι καλοριζικος και ο δικός σου !Με γεια !! Αναπάντεχη αγορά, δεν είχε φανεί να τον θες
@stratigos24 κατόπιν ώριμης σκέψης μεταξύ μεταχειρισμένου Tamron 28-200mm, νεότερου Tamron 25-200mm και Sigma 20-200mm κατέληξα στον 25-200mm βάσει κριτικών. Βοήθησε και η πώληση του 24-50mm f/2.8 αφού παρά το μαζεμένο μέγεθος εν τέλει κινούμουν μεταξύ 35-50mm όπως και ήταν αναμενόμενο, καταλήγοντας να χρησιμοποιώ τον μικρό και θαυματουργό 40mm f/2.5 με τον 24-50mm να ψιλοκάθεται ουσιαστικά.
Μόνο δοκιμή έκανα από χθες βράδυ που τον πήρα, απλώς για να δω αν είναι οπτικά σωστά ζυγισμένος και να ενεργοποιήσω την 5ετη εγγύηση. Προσωπικά μου φαίνεται εξαιρετικός για αυτό που είναι και για τον σκοπό που θα εκπληρώσει. Δεν είχα ποτέ αντίστοιχο φακό τέτοιου είδους και ελπίζω να τον ξεζουμίσω στα βουνά και τα λαγκάδια από την αρχή του 2026. Εκτός φύσης με βλέπω να παραμένω σε σταθερούς που με ευχαριστούν και περισσότερο.
View attachment 262875
Μεγάλο ατού της ταμρον τα 5 έτη... !!
άντε καλοκλικοτοΓια να μην παραπονιέται και το μεγάλο μου σύστημα L-mount ήρθε και ο lumix 28-200/4.0-7.1 για να το συμπληρώσει. Πολύ μικρός για το εύρος του, τρόμαξα όταν είδα το κουτί.
Να δω ποτέ θα βρω χρόνο να τους δοκιμάσω τι ψάρια πιάνουν.
View attachment 262996
Είσαι ωραίος.Έφτασε σήμερα (13 μέρες εκανε σύνολο) από το AliExpress στο φωτακι μάκρο της jjc.
Φαίνεται πολύ ποιοτικό κατασκευαστηκά, βαρύ σχετικά για το μέγεθος του και στιβαρό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.