Tι παραλάβαμε σήμερα...

Μεγεια Γιωργο.. Απο δω τα φερες απο εκει τα πηγες, εν τελη εκανες εξερετικη επιλογη θαρρω..
Σου ευχομαι να την χαρεις και να χεις πολλα clicks!

Άριστη επιλογή φακού, μεγείες και καλοκλικώτη, περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις,ενδιαφέρεται ένας φίλος...αν επιτρέπεται από που αγοράστηκε και πόσο.

Άριστη επιλογή φακού, μεγείες και καλοκλικώτη, περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις,ενδιαφέρεται ένας φίλος...αν επιτρέπεται από που αγοράστηκε και πόσο.

Με τις τιμές δεν το έψαξα και πολύ, τιμές σκρούτζ. Από το e-photoagora. Την παρήγγειλα την Δευτέρα, είχαν τον φακό, όχι το σώμα, παρέλαβα Τετάρτη.
Ο φακός κάνει 729 ευρώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όχι σήμερα αλλά προχθές, μία X-E2 με τον XF 18-55.
Μετάβαση απο Sony...

Μεγειές!! Φωτογραφία δεν έχει; [Μην χαλάσουμε και το έθιμο αυτού του είδους των νημάτων... :flipout:]

Μόλις παρέλαβα ένα φίλτρο για τον φακό της σίγμα. Κομπλέ, με το κουτάκι του, την θηκούλα του, την σκονίτσα του... :flipout:

Μα καλά, σκονισμένα τα πουλάνε;;; :flipout:

Αγόρασα και ένα Reikan Focal Pro...

231936398.jpg

Ευχαριστώ. :flipout:
Δουλειά δεν είχα, και με τον φακό 18-35 της sigma βρήκα... :flipout:
(Το σετ καθαρισμού φακού δεν το χρειάζομαι, αλλά το πήρα μπας και το χρειαστώ...)

Φρέσκο πράγμα στην φωτογραφική μου τσάντα.
Με 2-3 φωτογραφίες που πρωτοέβγαλα, είναι μακράν ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου σε φακό.

(Flickr - In Explore)

Μέγεια!!!!! Καλές φωτογραφίες εύχομαι. Αν ανεβάσεις και καμιά με τον νέο φακό να δούμε και εμείς... :smile:

Ευχαριστώ πολύ.

1-2 ημέρες που τον έχω στα χέρια μου έχω δοκιμάσει το ελάχιστο της εστίασης (31 cm), στο μέγιστο διάφραγμα (f/2.8) & 1:1 Macro καθώς και μια δοκιμή για το bokeh.

Τα πρώτα δείγματα με έχουν εντυπωσιάσει !!

(Μια ντομάτα στην κουζίνα !)

Macro lens test by Costas S. T., on Flickr

Χρειάστηκε να ρυθμίσεις το fine tune του AF της μηχανής;
(Μου προκάλεσε αυτή την ερώτηση το πραγματικά πολύ μικρό εύρος εστίασης που βλέπω στην φωτογραφία, δεν ξέρω αν καλύπτει καν όλη την σταγόνα. Σε μια τέτοια περίπτωση θέλει πολύ καλή εστίαση, που από την φωτογραφία βλέπω ότι την έχεις. Μπορείς να βάλεις και ένα 100% crop της σταγόνας;
Έχω ένα κόλλημα με το 100% crop... :flipout:)