Tι παραλάβαμε σήμερα...

Ο φωτογράφος μετράει πάνω από όλα και η αγάπη σου για την φωτογραφία, ο εξοπλισμός έρχεται μετά!! καλορίζικα!!

Σήμερα παρέλαβα και το φακό.
Το βράδυ κουμπωσα FTZ+φακό στο λιλιπούτειο σώμα.
Αρχίζει και μοιάζει με μηχανή πλέον 🙂 (με την "ταπα" 16-50 μοιάζει με Toy Camera)
Το ΣΚ ελπίζω να βγάλω και κανένα καρέ της προκοπής.

Καλορίζικος κ ο φακος και ο FTZ.

Εγώ πέρα απο την Ζ6 πηρα και την Ζ50 για πιο καθημερινη χρήση και για να έχω και το 1,5κροπ στο τελε του φακου. Βεβαια πριν βγαλει την 1η του φωτογραφια ο 16-50 επεσε κατω και εσπασε , οποτε βρισκεται στο σερβις......

Με τον ftz απο την Ζ6 πάντως ότι φακό ειχα για την Ζ6 σε F mount δουλεψε εξαιρετικά και στην Ζ50

Σήμερα παρέλαβα και το φακό.
Το βράδυ κουμπωσα FTZ+φακό στο λιλιπούτειο σώμα.
Αρχίζει και μοιάζει με μηχανή πλέον 🙂 (με την "ταπα" 16-50 μοιάζει με Toy Camera)
Το ΣΚ ελπίζω να βγάλω και κανένα καρέ της προκοπής.

Καλορίζικο το hybrid κιτακι!
Ο 35mm και στην Ζ6 ταιριάζει ωραια για ενα μικρο και ελαφρυ συνολο, στην Ζ50 θα ειναι οτι πρεπει.

93110139_526430638060113_5852915825916248064_n.jpg

93117209_911050565994638_847682426602782720_n.jpg

Με εστειλαν αδιαβαστο τα ΕΛΤΑ.

Χτες μπηκε στην Ελλαδα (μετα απο ενα μηνα παραγγελια απο Κινα βεβαια) και σημερα κι ολας παραδοθηκε....η μεγαλη λαμπα που βλεπετε με την εξωτερικη ψυκτρα.

Ειναι LED (θεωρητικα 150w, η μικροτερη που ειχα ηδη ειναι της Savage) και ειναι τηλεχειριζομενη και bicolor( δεν ειναι dimmable ομως η θερμοκρασια χρωματος αλλα εχει 3 σκαλες απο θερμο σε ψυχρο με μια ενδιαμεση κοντα στα 4200k)

150w μπορει να λεει οτι ειναι ο κινεζος αλλα με το γαλακτερο στοιχειο μπροστα ειναι μισο στοπ μονον πιο δυνατη απο την 50w savage που εχει καθαρο κρυσταλλο μπροστα απο τα led.

Εργαλειο ομως δεν λεω και η ψυκτρα κανει δουλεια.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα...

E27 ειναι;
Πόσα lumens αποδίδει σο 1 μέτρο;

Για στειλε λινκ..

Ε27 ειναι και οι 2 Evan

Η savage αγορασμενη απο τον manios και ειναι η λαμπα αυτου του κιτ οπου ομως εγω την βαζω σε ενα chimera που ειχα ηδη . Hθελα και μια ψυχρη λαμπα (για καταστασεις tungsten χρησιμοποιω ακομα Φωτολυτα 500w ή 250w

H αλλη ειναι μια κινεζικη φωτογραφικη που πηρα για δοκιμη και στοιχημα.....εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι λιγο πιο δυνατη απο την savage και ειναι και bicolor εστω και 3 θεσεων οχι dimmable color temperature και μπορει να χρησιμοποιηθει και σκετη χωρις διαχυτη λογω του προσθιου γαλακτερου της καλυματος.

Θα δειξει τι αντοχη θα εχει παντως κοστισε λιγο με τα μεταφορικα στα 35 ευρω (ηταν σε εκπτωση). To remote control της ειναι ψευτουρια γενικα θελει προσοχη μην το φυσηξεις και σπασει αλλα δουλευει απλα σε αποσταση ενος μετρου. Η savage ειναι πολυ πιο pro εκδοση παντως . Αν βγαλει πιο δυνατη θα την προτιμησω σιγουρα.

Θα χρωματομετρησω και θα μετρησω με ακριβεια το φως τους και θα επανερθω.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Ένας παλιός καλός γνώριμος και πάλι μαζί μου.
Παρελήφθη σήμερα και έπεται συνέχεια!

IMG-20200427-114114crop.jpg

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Αχώριστος σύντροφος παροτι έχω πολλούς και καλούς φακούς , αφού τον είχες και παλιά ξέρεις τι να περιμένεις.

Ο πρώτος μου "σωστός" prime στο m4/3, πρέπει να τον έχω 10 χρόνια πάνω - κάτω! Δεν έχει βγάλει κιχ παρότι του έχω πιει το αίμα, ενώ του πήραν λίγη από την "αγάπη" μου ο 15/1,7 και τελευταία ο 42,5/1,7. Μεγειά!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά !
Τον είχα στο παρελθόν το φακό και ήξερα τι φορητό "ξυράφι" είναι.
Είναι ο πρώτος σε μια σειρά στροφής στην ποιοτική φορητότητα που αποφάσισα να κάνω, με επόμενη παραλαβή μέσα στην εβδομάδα τον Panasonic 42.5mm f/1.7 και απο βδομάδα έναν all around zoom που περιμένω (Panasonic Leica 12-60mm). Τέλος θα κλείσει αυτή η φάση με μια έκπληξη. Έναν φακό που είχα δοκιμάσει και παλαιότερα σε Fuji και με είχε εντυπωσιάσει, τον fisheye 7 artisans.
Θα ανεβάσω φωτο όταν έρθουν με το καλό.

Εφτασε επιτελους ενας εγγραφεας ηχου το Ζoom H6.

Ειναι ενας εγγραφεας 2 καναλιων μεσω των στερεο μικροφωνων που εχει και εχει την δυνατοτητα συνδεσης και εγγραφης αλλων 4 καναλιων ηχου μεσω XLR συνδεσης.

Το σημαντικο ειναι οτι σε αυτο το παλιοτερο μοντελο ( το καινουργιο ειναι ακριβως το ιδιο με μαυρο χρωμα) εδιναν μαζι και ενα ακομα μικροφωνο αλλης διαμορφωσης.

IMG_20200429_164212.jpgIMG_20200429_164236.jpgIMG_20200429_164730.jpgIMG_20200429_164830.jpgIMG_20200429_165525.jpg

Last edited:
Σήμερα παραλάβαμε έναν Walimex Pro 12mm 1: 2.0 SCC Micro Four Thirds
τον βρήκα σε καλή τιμή από warehouse γαλλικό amazon κι είπα να τον δοκιμάσω. Χειροκίνητος ναι, πρέπει να "μοιαζει" με τον αντίστοιχο samyang.
Απολυμάνθηκε λεπτομερώς, βαρύς και ποιοτικός φαίνεται...από αύριο δοκιμή.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα...

Λογικά ίδιοι είναι, καλορίζικος Γιάννη,

βάλε μια φωτό εδώ για το εθιμοτυπικό και γράψε μας εντυπώσεις με την πρώτη ευκαιρία στο νήμα των φακών για M43.