Tι παραλάβαμε σήμερα...

IMG_20200509_100101.jpg

ευχαριστώ για τις ευχές σας! Ήθελα κάτι από 12mm. ¨εψαξα για τον 12-60 τον panasonic. Βρέθηκε αυτός στο δρόμο μου κι αφού δεν έκανε και τα τρελά λεφτά ον πήρα και για κανένα ηλιοβασίλεμα κι όχι μόνο.
Θα πάει βολτίτσα το απόγευμα

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα...

Αυτό το κακό να μην συμφωνούν σε ένα ασημί χρωματισμό όλοι οι κατασκευαστές :damnyou: ,

το μαύρο γνήσιο hood πάλι στον ασημί φακό περίεργη επιλογή τους ...

Καλά μην ακους εμένα είμαι περίεργος με ολα αυτά ! :slapface:

είχα πολύ παλιά τον χειροκίνητης εστίασης SAMYANG 85/1.4 πριν πάρω τον mzd 75/1.8 και οπτικά ήταν εξαιρετικός

ένας αχταρμάς από μαυροασημί είναι όπως το κοιτάω τώρα..:gossip:
δε βαριέσαι, για το μάτι..χαχα

Σημερινή παραλάβή.
Όμορφη, πρακτική και δείχνει πολύ ποιοτική.
Ό,τι πρέπει για φωτοβόλτες και δρόμους.

cosi3.jpg

cosi4.jpg

cosi1.jpg

cosi2.jpg

Μεγειές! Βάλε εξοπλισμό μέσα να δούμε τι χωράει και πες μας τιμή και μαγαζί!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα...

Μεγειές! Βάλε εξοπλισμό μέσα να δούμε τι χωράει και πες μας τιμή και μαγαζί!

Ευχαριστώ Δημήτρη !
Η αγορά έγινε απο το site της εταιρείας https://www.cosyspeed.com/
και με τα μεταφορικά στοίχισε περίπου 88 ευρώ.

Ελπίζω αυριο να παραλάβω έναν φακό που περιμένω απο μέρα σε μέρα και θα δείξω το φακό και το σετ (κάμερα-φακό) που θέλω να κουβαλάω κατα κύριο λόγο με τη συγκεκριμένη τσάντα μαζί με ότι άλλο μπορεί να χωρέσει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα...

Ευχαριστώ Δημήτρη !
Η αγορά έγινε απο το site της εταιρείας https://www.cosyspeed.com/
και με τα μεταφορικά στοίχισε περίπου 88 ευρώ.

Ελπίζω αυριο να παραλάβω έναν φακό που περιμένω απο μέρα σε μέρα και θα δείξω το φακό και το σετ (κάμερα-φακό) που θέλω να κουβαλάω κατα κύριο λόγο με τη συγκεκριμένη τσάντα μαζί με ότι άλλο μπορεί να χωρέσει.

Παραλαβή του φακού και τοποθέτηση στην τσάντα που ταιριάζει απόλυτα και μπορεί να χωρέσει επιπλέον 2-3 μπαταρίες , φίλτρα, κάρτες και μερικά ακόμη μικροπράγματα.
Panasonic Lumix GX9 + Panasonic Leica 12-60mm

IMG-20200518-163742lo.jpg

IMG-20200518-170235lo.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα...

Με γεια ο φακός και η τσαντούλα , την είχα σταμπάρει από παλιά ως μέγεθος, χρήση γιατί μου άρεσε και η αισθητική της. Βέβαια δεν είναι φθηνή.

Από τον φακό έχω μόνο μια σύντομη εμπειρία σε έκθεση με λίγα δείγματα. Μου είχε αρέσει ως κατασκευη, εύρος εστιακών, φωτεινότητα γιατί ήταν πολύ κοντά σε φιλοσοφία με τον παλιό 12/60mm/2.8-4 που είχα χρόνια στα 4/3. Στην σύγκριση που είχα κάνει στο πόδι στην έκθεση τον είχα βρει ελαφρά υποδεέστερο στο ευρυγώνιο από τον 12-40mm/2.8 που είχα τοτε κάτι που δεν μπόρεσα να επιβεβαιωσω με ένα καλό συγκριτικό μετά.
Οπότε βρεις χρόνο και τον δοκιμασεις εκτενώς γράψε μας δυο λόγια για τον φακό και αν εχεις κάποιον άλλο στην ίδια κοντά εστιακή ειδικά στο ευρυγώνιο μας κανεις και κάποια σύγκριση αν μπορείς.

Ενδιαφέρουσες οι παραλαβές σου, η τσάντα δείχνει πολύ πρακτική μια και λείπουν τα φερμουάρ που συνήθως σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Ερώτηση: υπάρχει δυνατότητα να την κρεμάσεις στον ώμο ή πάει μόνο στην μέση?

Σας ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια είναι οτι οι πρώτες εντυπώσεις μου και απο την τσάντα αλλα και απο τον φακό είναι πολύ θετικές.
Θα δοκιμάσω εκτενέστερα το φακό και με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω εντυπώσεις.

Δημήτρη η έλλειψη φερμουάρ ήταν ένας βασικός λόγος για να επιλέξω το συγκεκριμένο τσαντάκι.
Μπορεί να πάει και στον ώμο και στη μέση.

Παρέλαβα κι εγώ την ίδια ακριβώς τσάντα, "μεταχειρισμένη" σε κατάσταση καινούριας (ευχαριστώ Γιώργο). Φωτογραφίες δεν βάζω αφού στο μόνο που διαφέρει είναι το χρώμα (μπλε). Περισσότερα στο κατάλληλο νήμα όταν την κυκλοφορήσω...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα...

Γιάννη με γειες , εύχομαι να σε βοηθήσει δημιουργικά και να σε εκτοξεύσει !