Να 'σαι καλά! Ναι, το έχω σκοπό και για τα δύο (σκόπευτρο, σύγκριση/εντυπώσεις).Καλορίζικη!!!! Θα σου έλεγα να βρεις και το σκόπευτρο κάποια στιγμή να το πάρεις. Οταν την δουλέψεις κάμποσο γράψε μας και μερικές εντυπώσεις ειδικά σε σχέση με την Μ50...
Καλά να περάσετε μαζί!Σημερα ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες για εμένα για να κάνω τα ψωνια του καλοκαιριου ... σαγιονάρες , ομπρέλλα θαλάσσης κλπ .
πήρα και ένα μαυρο κουτί που περίσσευε σε ενα μαγαζί αντι για κουβαδάκι, ελπίζω να μην αποδειχθεί το κουτί της Πανδώρας , πριν λίγο εκανα register
θα ξαναδώ μετα απο 5.5 χρόνια , τα Χριστουγεννα του 2027 (28/12/2027) που λήγει η εγγύηση του αν ηταν σοφή κίνηση
View attachment 199481
Καλορίζικη Κώστα!!!, και άργησες νομίζω!!! Η κατάλληλη μηχανή για τον κατάλληλο άνθρωπο....ααα μην ξεχάσω πριν δώσεις την em1III κάνε μας και ένα συγκριτικό ειδικά όσον αφορά την απόδοση του αισθητήρα σε Jpeg....δες το σαν χάρη!!!Σημερα ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες για εμένα για να κάνω τα ψωνια του καλοκαιριου ... σαγιονάρες , ομπρέλλα θαλάσσης κλπ .
πήρα και ένα μαυρο κουτί που περίσσευε σε ενα μαγαζί αντι για κουβαδάκι, ελπίζω να μην αποδειχθεί το κουτί της Πανδώρας , πριν λίγο εκανα register
θα ξαναδώ μετα απο 5.5 χρόνια , τα Χριστουγεννα του 2027 (28/12/2027) που λήγει η εγγύηση του αν ηταν σοφή κίνηση![]()
Καλορίζικη Κώστα!!!, και άργησες νομίζω!!! Η κατάλληλη μηχανή για τον κατάλληλο άνθρωπο....ααα μην ξεχάσω πριν δώσεις την em1III κάνε μας και ένα συγκριτικό ειδικά όσον αφορά την απόδοση του αισθητήρα σε Jpeg....δες το σαν χάρη!!!
Άντε, άντε τη γυρόφερνες καιρό τώρα... ΜΕΓΕΙΕΣ! Και συγκριτικά αναμένουμε, πάνε οι διακοπές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.