Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

σταυρο τρομερος ε; καλορυζικος κιολας!!
πες μας αν θελεις απο που και ποσο, καθως με τρωει ασχημα και εμενα....
και εννοειται περιμενουμε εντυπωσεις..

Last edited:

Σ' ευχαριστώ. Δεν περίμενα κάτι κακό απο τη Fenix. Πρόκειται για ένα μεγάλο φακό που ίσως θα χρησιμοποιηθεί ελάχιστες φορές αλλά όπως γνωρίζεται είναι πλέον μέρος της συλλογής μου. Είναι πολύ προσεγμένος στην εφαρμογή των μετάλλων, στην ανοδίωση, στο γυαλί και εννοείται πως όλα τα μέρη του είναι πολύ καλά εφαρμοσμένα, όπως και το battery holder απο πολύ χοντρό πλαστικό που επίσης ταιριάζει τέλεια στο σώμα του φακού. Είναι μεν χοντρός φακός αλλά με πολύ ωραίο και μικρό θα έλεγα μήκος. Να πώ την αλήθεια μου τέτοιοι φακοί χρειάζονται και την ανάλογη συσκευασία. Εμπεριέχεται μέσα σε ένα πλαστικό κουτί μαζί με το manual, δύο o-rings και ένα πλεκτό λουράκι. Το λέω αυτό γιατί έχω δεί πως έρχονται οι SR Olight, μέσα σε μεταλλικό κουτί πολυτελείας θα έλεγα. Τέλος πάντων για φωτεινότητα δεν χρειάζεται να πώ κάτι, απλά θα μείνετε έκπληκτοι και επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω τα δύο κουμπιά (on/off και mode) τα οποία είναι μεγάλα και τοποθετημένα σε άψογη θέση για τον αντίχειρα.
Τον πήρα απο Δήσιο 175 ευρώ.

Σταυρο καλοριζικος!! Απιθανος φακος, τι να λεμε τωρα. Και thrower και flooder στο ιδανικο μεγεθος.

Γεια χαρά σε όλους,νέος στο άθλημα το οποίο και βρίσκω εθιστικότατο :2thumb22sup:
Άρχισα με 3 κομμάτια:

1.Fenix TK41

IMG370.jpgIMG369.jpg

2.Fenix E15

IMG374.jpgIMG372.jpg

3.Olight T15

IMG375.jpg

Δεν σας κρύβω πως έχω πάθει μεγάλη πλάκα με τα εργαλεία και έχω και κάποιες παραγγελίες που περιμένω ακόμα :)
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που δίνετε , είναι ανεκτίμητες.

καλη αρχη βλεπω οτι εκανες!
καλως ηρθες λοιπον στην παρεα μας και καλοριζικα τα νεα αποκτηματα!

Καλως ορισες stakon!
Ωραια φακουδακια και ιδιαιτερα ο Φενιξ ΤΚ41. Αψογος φακος σε ολα τα επιπεδα.
Το μελετησες το θεμα βλεπω και στοχευσες ιδανικα για αρχη.
Φανταζομαι να εχεις ηδη παρει και τους αναλογους φορτιστες και μπαταριες. Απο που τα αγορασες?

Κατ'αρχήν ,σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα.

O Olight είναι δώρο και με έβαλε στην πρίζα! Μέχρι τώρα είχα μόνο ένα MiniMaglite AA από το στρατό.Τον FenixE15 τον πήρα από Amazon.co.uk μαζί με κάτι games(άλλη μεγάλη τρέλα...) και τον ΤΚ41 από το Δήσιο. Φορτιστή πήρα τον Powerex MH-C9000 για ΑΑ/ΑΑΑ από nkon.nl με αντίστοιχες μπαταρίες powerex 2700mah.Περιμένω επίσης ένα Ultrafire charger για 18650 μαζί με τον Fenix PD32UE :2thumb22sup: από hkequipment και τέλος σήμερα ήρθε από Βήχο αυτό :

DSCN3058.jpgDSCN3057.jpg

Last edited:

χε χε βλεπω οτι πραγματικα το κολλησες το μικροβιο..και γνωριζεις και τα βασικα κατατοπια, well done!:))

Αντε καλη συνεχεια, το χομπυ σιγουρα θα το απολαυσεις!!

Ευχαριστώ Εργοτέλη και ναι ,έχεις πολύ δίκιο...πολλά τα λεφτά σε περίεργη εποχή αλλά και πολύ εθιστικό χόμπυ. Πάντως...φακοί υπάρχουν!!!

Μολις παρελαβα τον C20C χαρη στην Sunwayman (που εκανε την κληρωση), στη cpf, στον Obhama, και φυσικα Σ'ΕΣΑΣ.. Σας ευχαριστω πολυ..
Ειναι πολυ ομορφος, αλλα τι να πω και'γω,τα περιγραφει ολα ο jpil.. Θα τον δοκιμασω οταν βραδιασει..
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/66427-Η-γωνιά-των-SunwayLED-SunwayMan/page11
Να'στε καλα..

p1010317p.jpg

Περισσότερα παρακάτω, σε λίγα λεπτά.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/66427-Η-γωνιά-των-SunwayLED-SunwayMan/page15

Σωστος, αλλα τουλαχιστον το μοντελο επρεπε να το αναφερεις, η να ανοιγες το κουτι να δουμε τι εχει μεσα, ετσι για να μεγαλωσει η αγωνια μας :))

Κατι μου εφερε ο Αη Βασιλης αλλα πρεπει να περιμενω τα Χριστουγεννα για να δω τι ειναι :4592:

D7K_1142.jpg

Καλορίζικος χιωτη!! :ernaehrung004:Εγώ δεν χρειάζεται να μαντέψω... είναι ο ΤΝ31

Eυχαριστω παιδια!!

Ειναι ο ΤΝ31 που εφτασε (ανωδυνα...) με DHL σε 3 μερες. Περιμενω και το αδερφακι του την αλλη βδομαδα τον ΤΝ30.

Οι φακοι θα δοκιμαστουν κατα τα Χριστουγεννα διοτι οι μπαταριες ερχονται με china air απο ΗΚequipment :))