Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καλορίζικοι και σε εσένα Χιώτη!

Καλά τι έχεις σκοπό να φτιάξεις? Έκθεση με φακούς???

Θα σου κάνουν άγαλμα οι Κινέζοι!

Thanks man!
Tωρα που εχουν αραιωσει οι δουλειες, λογω κρισης, κατι πρεπει να κανουμε για να περναει η ωρα ευχαριστα :))

P1010708_zpsf1cd1822.jpg

ωραιος.....
αγοαρασμενος απο που? ebat με προσφορα πακετο (μαζι με τις 2 μπαταριες?)

Καλοριζικα.
Πηρες ο,τι καλυτερο και ασφαλεστερο αναφορικα με μπαταριες και φορτιστη, που ειναι αποκλειστικα για μπαταριες λιθιου.
Αν και δεν εχω δει απο κοντα μπαταρια Xtar 18650, νομιζω οτι η εταιρεια κανει πολυ ποιοτικη δουλεια στην συσκευασια της (panasonic) μπαταριας.

Ευχαριστώ Χιώτης! Ετσι ειναι ήθελα κατι καλο ωστε να μην ξαναασχοληθώ. Η αλήθεια ειναι ότι ειναι η πρώτη μου επαφή με μπαταριες 18650 και φορτιστή
οποτε δεν μπορώ να πώ πολλά πράγματα ακομα, ελπίζω οι επιλογές να με δικαιώσουν στο μελλον.
Οποιος σκεφτεται να αγοράσει απο το λινκ που έβαλα ας πατήσει πρώτα την επιλογή για καλύτερη προσφορά :popcorn:

Eδω ενα φαναρακι (Lantern) απο την UltraFire που ηρθε προσφατα. $16.
Δουλευει με 4χΑΑ και ειναι σουπερ συμπαθητικο. Εχει 3 σκαλες High, almost high and strobe. Κριμα που δεν εχει μεσαια η χαμηλη σκαλα.
Δεν εχω μετρησει ποση ωρα διαρκει στην ψηλη σκαλα. Μπορεις να το κρεμασεις ειτε απο το κορδονακι ειτε απο ενα κλιπ που εχει κατω απο την καουτσουκενια βαση.
Εχω παραγγειλει και το μικροτερο με τις 4χΑΑΑ. Παντα απο fasttech.

Εδω μια καλλιτεχνικη φωτο, μιας και τελευταια παιζω με γραμματοσημα, για πιο οικονομικα..:))

8653399550_4ecfa40ba6_c.jpg

Μεγειές Χιωτη !! όμορφο φαίνεται.... και πολύ καλή η φωτό σου !! :SFGSFGSF:

Τhanks guys, ναι ειναι ομορφο και χρησιμο το φαναρακι. Και επιτελους κατι διαφορετικο σε φακο!

Σημερα επισης παρελαβα το extender του Fenix TK75. Δουλευει και χωρις μπαταριες μεσα, δηλαδη μονο με τις 4 του πρωτου tube.
Aν θες να το χρησιμοποιεις και σαν ροπαλο σε ωρα αναγκης! Mιλαμε για χοντρο γομαρι κοντα στα 30εκ. :))

DSC_0669.jpg

Χιωτη μου αρεσει που ξεκινησες με τους μικρους ΑΑ για αν γλυτωσεις απο τον magcharger

χαχαχα..που το θυμηθηκες αυτο??? Ετσι ακριβως ειναι :)))))))))

Ηταν ανειπωτη η χαρα οταν πρωτοπαρελαβα τον Fenix LD10!! Θυμαμαι και τον πανικο μου που δεν δουλευε επειδη δεν ειχα βιδωσει το καπακι αρκετα..!!

χαχαχα..που το θυμηθηκες αυτο??? Ετσι ακριβως ειναι :)))))))))

Ηταν ανειπωτη η χαρα οταν πρωτοπαρελαβα τον Fenix LD10!! Θυμαμαι και τον πανικο μου που δεν δουλευε επειδη δεν ειχα βιδωσει το καπακι αρκετα..!!

Και τον magcharger δεν τον ξεφορτωθηκα ποτε γιατι τον λυπαμαι, ειναι εκει στη γωνιτσα του παντα στον φορτιστη και περιμενει :))

Χαχα! Εγώ πάλι κοιτάω μόνο φακούς με λιθίου για να γλιτώσω από τις ΑΑ και τις NiMH γενικότερα! Αν έβγαζε π.χ. η Nitecore τον EA4 σε 18650 έκδοση θα τον αγόραζα αμέσως.

Σημερα μου ηρθαν κατι μικροεργαλεια και ο 1χ18650 Roche φακος απο FastTech.

Στο ωραιο κουτι του με κορδονακι και spare o-rings. Ο φακος ειναι πολυ ομορφος με πολυ ποιοτικη και προσεγμενη κατασκευη, οπως φαινεται και στο site.
Νομιζω οτι μια FandyFire 18650 που εβαλα προχειρα δεν χωρα πληρως. Παντως δουλευει σε ολες τις σκαλες και ειναι πολυ φωτεινος. Θα τον συγκρινω με αλλους το βραδυ.

Δεν θυμαμαι σε πιο μελος δανεισα πριν κανα μηνα, μια (πιο κοντη) μπαταρια και φορτιστη, που τωρα θα τη χρειαστω αν υπαρχει προβλημα μηκους.

DSC_0671.jpg

Σημερα μου ηρθαν κατι μικροεργαλεια και ο 1χ18650 Roche φακος απο FastTech.

Στο ωραιο κουτι του με κορδονακι και spare o-rings. Ο φακος ειναι πολυ ομορφος με πολυ ποιοτικη και προσεγμενη κατασκευη, οπως φαινεται και στο site.
Νομιζω οτι μια FandyFire 18650 που εβαλα προχειρα δεν χωρα πληρως. Παντως δουλευει σε ολες τις σκαλες και ειναι πολυ φωτεινος. Θα τον συγκρινω με αλλους το βραδυ.

Δεν θυμαμαι σε πιο μελος δανεισα πριν κανα μηνα, μια (πιο κοντη) μπαταρια και φορτιστη, που τωρα θα τη χρειαστω αν υπαρχει προβλημα μηκους.

View attachment 91947

Τον σύγκρινες με άλλους;

Θέλει ''κοντή'' μπαταρία; Οι πανασονικ με προστασία δεν χωράνε;

Πόση ώρα διάρκεια έχει στο high;

Καλύτερα απάντα παρακάτω διότι θα χαθεί εδώ μέσα η απάντηση...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/106919-Roche-LED-Flashlight

Έλα να έρχονται τα μπιχλιμπίδια λέμε:
Μόλις τα παρέλαβα, λεπτομέρειες στις επιμέρους κατηγορίες.

new.jpg

Καλορίζικα και μεγειές στα καλούδια σας :smile:

Και εγώ παρέλαβα σήμερα τις Sony Eneloop από την Nkon (2 τετράδες AA 1900mah + 1 τετράδα ΑΑΑ 750mah). Η παραγγελία δόθηκε στις 12/4 και παρέλαβα σήμερα με απλό ταχυδρομείο, όλα καλά...

Α, και εμφανίσθηκε επιτέλους σήμερα στα tracking των ΕΛΤΑ η παραγγελία από την dx.com !! Ήταν λέει τα ξημερώματα στο ΚΔ Αεροδρομίου. Ελπίζω αύριο να είναι και στα χέρια μου...