Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ιντσες θα προτιμούσα 10 αλλά αν είναι εις βάρος της μπαταρίας ή με άθλια οθόνη ας είναι και 7". Καλό τσιπάκι γραφικών να έχει και επεξεργαστή για να παίζει παιχνίδια. Θα κοιτάξω και το Samsung Tab 7.

To εχεις αγορασει αυτο? Πως σου φαινεται?

Ρωτω διοτι αυτο το tablet, ενω κατασκευαστικα ειναι πολυ καλο, νομιζω οτι εχει σημαντικο περιορισμο με τα applications γενικοτερα λογω του λειτουργικου.

Για σχετικά φτηνό tablet προτιμήστε google το nexus 7 η σαν δευτερη επιλογη το Kindle Fire.

Δεν είναι φακός των 5-10 να τον αφησουμε στην ακρη αν δεν μας αρεσει.

Για σχετικά φτηνό tablet προτιμήστε google το nexus 7 η σαν δευτερη επιλογη το Kindle Fire.

Δεν είναι φακός των 5-10 να τον αφησουμε στην ακρη αν δεν μας αρεσει.

Εχεις καποιο απο τα δυο για να σε ρωτησω κατι ειδικο που θελω, η απλως τα προτεινες?
Εχω ακουσει καλα λογια για το nexus.

Όχι δεν έχω πάρει ακόμα tablet γιατί έχω laptop.

Το είχα ψάξει όμως και είχα καταλήξει σε αυτό για κάτι φθηνό.

Nexus, παίρνεις και πρώτος από όλους Τους αλλους!

Ρωτα αν μπορω να βοθησω αλλιως στο myphone.gr

Επειδή θεωρώ τo τάμπλετ περιττό προϊόν διαφήμησης, θα πρώτεινα στους φίλους να δουν εναλλακτικά τα μικρά, κλασικά, δεκάϊντσα notebook. Κλάσεις βολικότερα ενός τάμπλετ.

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Κανουμε διάλλειμα στους φακούς και μια μικρη παρένθεση σε άλλη "αδυναμια": Ρολόγια

Casio Protrek PRW-2500T

Επειδή θεωρώ τo τάμπλετ περιττό προϊόν διαφήμησης, θα πρώτεινα στους φίλους να δουν εναλλακτικά τα μικρά, κλασικά, δεκάϊντσα notebook. Κλάσεις βολικότερα ενός τάμπλετ.

Για κανένα λογο notebook.

Μια χαρα χρησιμο ειναι το ταμπλετ.

Θα είχα αγοράσει σίγουρα αν δεν είχα laptop και το galaxy nexus.

Καλορίζικο, θα το καταευχαριστηθείς.
Το τιτανίου είναι αυτό;

Εγώ έχω το PRG-40 και όταν καμιά φορά βάζω κουστούμι, με χίλια ζόρια το βγάζω από το χέρι για να βάλω το άλλο που έχω.

To εχεις αγορασει αυτο? Πως σου φαινεται?

Ρωτω διοτι αυτο το tablet, ενω κατασκευαστικα ειναι πολυ καλο, νομιζω οτι εχει σημαντικο περιορισμο με τα applications γενικοτερα λογω του λειτουργικου.

Όχι δεν το έχω, απλά το προτείνω.

Όχι δεν έχω πάρει ακόμα tablet γιατί έχω laptop.

Το είχα ψάξει όμως και είχα καταλήξει σε αυτό για κάτι φθηνό.

Nexus, παίρνεις και πρώτος από όλους Τους αλλους!

Ρωτα αν μπορω να βοθησω αλλιως στο myphone.gr

Ευχαριστω, δεν ειναι επειγον ουτε αναγκη. Εχω 3-4 ταμπλετακια και κανω τη δουλεια μου μια χαρα αλλα καλο ειναι να ξερεις και για καποια γνωστα μοντελα.

Απλα ειναι διαφορετικο να το εχεις δουλεψει και να εχεις ιδια αποψη απο πλευρας μπαταριας, flash video, touch screen και καποιες εφαρμογες που μπορει να μην δουλευουν, pdf readers κλπ.

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Κανουμε διάλλειμα στους φακούς και μια μικρη παρένθεση σε άλλη "αδυναμια": Ρολόγια

Casio Protrek PRW-2500T

Καλοριζικο, ειναι καταπληκτικο!

Εγω εχω αυτο, το πρωτο Casio που βγηκε με αυτα τα χαρακτηριστικα (πυξιδα, βαρομετρο, θερμομετρο, υψομετρο κλπ). Και φυσικα αδιαβροχο.
Το τελευταιο καιρο ομως και επειδη το εχει φαει πολυυ θαλασσα αρχιζει και μεταλλασσεται και μου εμφανιζει τον Ποσειδωνα, που και που ...:))

8591277587_a11bd2b717_z.jpg

Αυτά τα αλάτια πως τα καθαρίζεις για να φύγουνε;

Καλοριζικο το protrek! Ρολογάρα!
Exω και εγώ ένα G-shock εδώ και 5 χρονια στο χέρι μου και οπως ειπε και ο φιλος παραπάνω με δυκολια το αποχωριζομαι λογο
ενδυματολογικών αναγκών...
Ενοειται ότι το επόμενο ρολόι μου πάλι casio θα ειναι ειτε στην κατηγορία g-shock ή protrek

Αυτά τα αλάτια πως τα καθαρίζεις για να φύγουνε;

Για το ρολοι, το πλενεις καλα γυρω στα 5-6 δευτερολεπτα με γλυκο νερο μολις βγεις απο τη θαλασσα.
Αν τα αφησεις, σαν το δικο μου παραπανω, τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα πινελο η πανακι και ξυδι. Μετα ξεπλενεις με νερο.

'Οταν επιστρέφω από την παραλία, μέχρι να μαζευτώ, το βάζω μέσα σε γλυκό νεό με υγρό σαπουνάκι, έπειτα από ώρα το πλένω, το στεγνώνω, αλλά τα αλάτια από το μπακλαβωτό στο λουράκι και αλλού δεν φεύγουν με τίποτε. Έχω αλάτια από πέρσυ το καλοκαίρι. Αν βάλο ξύδι δεν θα χαλάσει - θαμπώσει το πλαστικό;

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καταρχήν, για το Tablet
To Nexus 7 είναι άριστη πρόταση, κυκλοφορούν και ελαφρά ΜΤΧ σε ακόμα καλύτερη τιμή
Εχω ένα Ainol 7 Novo FIRE, το οποίο το "αναβαθμίζω" μια φορά το δίμηνο (βγαίνουν ακόμα Rom & Firmware) και δουλευει εξαιρετικά (ως video player, internet, PDF reader) και η μπαταρία του κρατάει περίπου 6 ώρες!
Συστήνεται (αν το βρεις ως ΜΤΧ, new κοστιζε γύρω στα 150 ευρώ)

Για το Protrek - ευχαριστώ για τις ευχές!
Ναι, είναι η έκδοση Titanium, από ebay (δημοπρασία) Αγγλίας, ενος μήνα ΜΤΧ ήταν! - new, πωλείται στο Amazon UK στις 245 λίρες
Εχω και 3 G-shock, τα "αλλάζω" (rotation) αρκετές φορες στο χέρι...!
Πλεον, κρατώ εκδόσεις Solar Powered & MultiBand (φόρτιση από ήλιο και συγχρονισμός με ραδιοπομπό), την έχω βρει με αυτές τις ευκολίες...!
Τα υπόλοιπα ρολόγια της συλλογής μου (Tissot, Sector, Seiko, Citizen, κλπ) απολαμβάνουν πολύ λιγότερο χρόνο στον καρπό μου από τα Casio!

'Οταν επιστρέφω από την παραλία, μέχρι να μαζευτώ, το βάζω μέσα σε γλυκό νεό με υγρό σαπουνάκι, έπειτα από ώρα το πλένω, το στεγνώνω, αλλά τα αλάτια από το μπακλαβωτό στο λουράκι και αλλού δεν φεύγουν με τίποτε. Έχω αλάτια από πέρσυ το καλοκαίρι. Αν βάλο ξύδι δεν θα χαλάσει - θαμπώσει το πλαστικό;

Μπορεις να δοκιμασεις τοτε με αραιωμενο ξυδι σε μικρη επιφανεια για δοκιμη.
Εμενα δεν μου ειχε παρουσιασει προβλημα αποχρωματισμου η θαμπωματος.