Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

καλη και ενδεικτικοτατη φωτο, που αξιζει οσο χιλιες λεξεις!!!

Υποτιθεται οτι το 25 years special edition leatherman wave, ειναι φτιαγμενο απο καλυτερο κραμα ατσαλιου...

Και έχω πάρει κόσμο στον λαιμό μου ρε γμτ, προτείνωντας το Wave ως πολύ καλή επιλογή, καθώς έτσι πίστευα γι αυτό.
Αν μπορεί ο φίλος να μας πει υπο ποιές συνθήκες πίεσης έσπασαν όλα αυτά, θα είχαμε καλύτερη εικόνα.

Τιποτα το σπουδαιο χουαν. Το ενα προσπαθησε να βγαλει ένα πυράκι το αλλο εσπασε σε κλειδαριά και το τριτο κατι παρόμοιο με βιδα. Ειναι εμφανεστατο οτι χτύπημα δε εχουν. Οτι εχει γινει εχει γινει με πιεση απο το χέρι.

Α τόσο καλά.
Και να τα στείλεις για αλλαγή λόγο εγγύησης, με τι όρεξη θα το κουβαλάς μετά όταν ξέρεις ότι πάλι θα σπάσει...
Άραγε και το charge τα ίδια σκ@τ@ είναι;

Τιποτα το σπουδαιο χουαν. Το ενα προσπαθησε να βγαλει ένα πυράκι το αλλο εσπασε σε κλειδαριά και το τριτο κατι παρόμοιο με βιδα. Ειναι εμφανεστατο οτι χτύπημα δε εχουν. Οτι εχει γινει εχει γινει με πιεση απο το χέρι.
Βρε μπας και είσαι ο κουταλιανός και δεν φταίνε τα εργαλεία?? :)))))

:flipout::flipout::flipout: Δεν είναι όλα δικά μου
Και ετσι να ήταν θα προτιμούσα να σπάνε οι βίδες και όχι το εργαλείο.

Μόλις παρέλαβα το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου!

Makita 8271DWPET3
SAM_0921.jpg

143,00 μαζί με τα μεταφορικά.

Ευχαριστώ παιδιά.

Αγοράστηκε απο http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6547

Πήγα σε τοπικό κατάστημα ο οποίος ήταν αντιπρόσωπος της bosh που έφερνε και makita αλλά έβγαινε αρκετά ακριβότερα να παραγγείλει 1 κομμάτι, έτσι το παρήγγειλα απο εκεί γιατί θέλω να δουλέψω αυτές τις ημέρες.

Μου ηρθε και μενα πριν λιγη ωρα με courrier(!!) απο Amazon.uk το μινι τριβειο μπαταριας 12ν.
Αρχικα ηθελα να παραγγειλω μια extra 12βολτη μπαταρια για τον λειτουργικοτατο μινι γωνιακο μπαταριας της Terrattek, αλλα ειδα οτι η διαφορα δεν θα ηταν μεγαλη αν εκανα παραγγελια για το τριβειο που παιρνει την ιδια μπαταρια.

Το τριβιακι ειναι 19 εκατοστα συνολικο μηκος. Η καθαρη επιφανεια τριβης ειναι 13 εκατοστα οπως και το υψος του.
Δεν ειναι τοσο εργονομικο στο κρατημα και θα ελεγα οτι ειναι και λιγο θορυβωδες, αλλα ο μηχανισμος τριβης φαινεται να ειναι ισχυροτατος!

Ερχεται σε πολυ περιποιημενη συσκευασια και μεσα σε σκληρη πλαστικη θηκη με μεταλλικα κλειδωματα (οπως ο γωνιακος τροχος). Εχει και καμμια δεκαρια γυαλοχαρτα (100 και 80 κοκκων).

11532102575_33f98d7383_b.jpg

http://www.amazon.co.uk/Terratek-Li...8&qid=1387897870&sr=8-5&keywords=terratek+12v

Σε βλέπω να παίρνεις εργολαβίες σε λίγο καιρό με τόσα εργαλεία:laugh:

Η φωτό όπως πάντα τέλεια, αν και όταν θελήσω να αγοράσω μηχανή - φακό θα σε συμβουλευτώ.

Ψάχνοντας στο internet με άπειρους τρόπους και λέξεις κλειδιά, εμφανίζεται ο φακός που θα δείτε πιο κάτω.
Απο μια θολή φωτογραφία κατάφερα να διακρίνω Police 10000W BL-801-T6 στα 50 ευρώ. Να πώ την αλήθεια μου άρεσε σαν φακός και λέω άντε το πολύ να πετάξω τα λεφτά μου. Το BL μου έκανε για BaiLong και άρχισα να ψάχνω στον κατάλογο της εταιρείας που δεν βρήκα τίποτα και γενικότερα οπουδήποτε θα μπορούσα να βρώ κάτι γι' αυτόν.
Τέλος πάντων οι μπαταρίες του γράφουν όντως BaiLong και πρόκειται για έναν φακό thrower με XML Τ6 τελικά, 5 modes και 4 18650 παράλληλα. Το φακούδι ήρθε στη θήκη που βλέπετε με 4 μπαταρίες, φορτιστή αυτοκινήτου και τοίχου. Μετά απο ατελείωτο καθάρισμα και πολλά βρώμικα πανάκια σας τον παρουσιάζω.

PB300497.jpg
PB300495.jpg

Ηρθε σημερα ο φακος Solarforce LN2 με το λαμπακι XM-L2 U2 της Cree. Ο κατασκευαστης το δινει στα 980lm. Χρησιμοποιει μια μπαταρια 18650 και ειναι αδιαβροχος IPX-8, στο ενα μετρο για απεριοριστο χρονο. Το λαμπακι που επελεξα εχει 3 modes Λειτουργειας, 100%-->60%-->10%. Ειναι ο πρωτος φακος της εταιριας που αγοραζω, και εχω να πω πως ειμαι ενθουσιασμενος γιατι αν και αμιγως κινεζικος, αν και σχετικα φτηνος(τελικη τιμη 26ε στην πορτα) μπορω να πω πως ειναι αξιοπρεπεστατος σε ολα του. Το φινιρισμα του ειναι ενα πολυ ωραιο μαυρο ματ και το ολο σωμα του στιβαρο και καλοφτιαγμενο απο αλουμινιο χωρις πομπωδεις λεπτομεριες που συνηθιζουν οι κινεζοι(χρησιμη λεπτομερια το εξαγωνο σχεδιο στην κεφαλη για να μην κατρακυλα εαν ακουμπηθει σε επιφανεια με κλιση). Το λαμπακι εχει κυκλωμα προστασιας της μπαταριας ωστε οταν κατεβει κατω απο ενα ποσοστο, σβηνει ο φακος.

P1020289.jpg

P1020290.jpg

P1020291.jpg

P1020294.jpg

P1020296.jpg

P1020295.jpg

P1020298.jpg

P1020301.jpg

Η αποσταση εδω ειναι περιπου 100 μετρα στην πολυκατοικια στο βαθος.
P1020299.jpg

Last edited:

συγχαρητηρια για την αγορα. Εξαιρετικα underrated φακοι
να υποθεσω οτι το tailcap ειναι μεταλλικο ετσι?
Πολυ θελω να δω την διαφορα της δεσμης με τα παλια κατοπτρα στα XML

Ολοκληρο το σωμα ειναι μεταλλικο, προφανως εκτος απο το μπουτον το οποιο εχει ελαστικο καλυμμα. Δυστηχως πεταξα την συσκευασια, στην οποια εγραφε και καποια χαρακτηριστικα τα οποια ειναι δυσκολο να ελεγχθουν, οπως οτι το σωμα ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο αεροπορικου τυπου T6063 T6 και πως το κρυσταλλο εχει επιστρωση που βοηθα την καθαροτητα του. Μετα απο δοκιμη με κινεζομπαταρια "energy" 3.7V 5000mAh (προφανως ψευδη στοιχεια) κρατησε περιπου μιαμιση ωρα σε συνεχη λειτουργεια στο 100%. Απο ενα σημειο και μετα ο φακος ζεστενεται ολοκληρος, οχι ομως σε σημειο που να μην μπορεις να τον ακουμπησεις. Το θεωρω μεγαλο θετικο οτι ο φακος ζεστενεται σε ολο του το σωμα, αυτο σημαινει οτι κανει καλη απαγωγη της θερμοτητας και την μεταφερει παντου. Εαν ειμαστε καπου κοντα δεν εχω κανενα προβλημα να τον δεις και απο κοντα. Για οτιδηποτε αλλο στη διαθεση σας.