Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Μου ηρθε και μενα η παραγγελια των Thrunite T10+Ti.. (μονο 19.75$).. Για αυτα τα χρηματα μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ ο T10 που εχει εξαιρετικη αποδοση (παντα σε σχεση με το μεγεθος, τιμη..)..Θα προτιμουσα το ενδιαμεσο mode να ηταν πιο δυνατο αλλα μην τα θελω και ολα με αυτα τα χρηματα...

Γεια σε ολους χρονια πολλα και καλη χρονια
[μετα απο αρκετο διαστημα]....
Πριν 1 βδομαδα παρελαβα τον BC-10 JETBEAM και σημερα τον EAGTAC D25LC2 με XP-G2

καλη χρονια ,παραλαβα χτες κε γω τους crelant απο το διαγωνισμο,ωραιοι φακοι ,αυτο που δεν μαρεσε στο high τραβανε 1,5Α μονο και το driver δεν το βλεπω να αλαζει ευκολα.

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

σήμερα παρέλαβα 2 LXP 18650, με natural white 3C και OP reflector απο int-outdoor ( http://www.intl-outdoor.com/lxp-18650-175a-xml-600lumens-flashlight-p-412.html ) για χρήση στο ποδήλατο.

ωραία κατασκευή, με διπλά o-rings και στις δύο άκρες, ΑΛΛΑ οι fenix 18650 που εχω δεν μπαίνουν μέσα!! το σώμα ειναι λεπτό και σφηνώνουν!
απ'οτι ειδα οι fenix είναι 18.5 mm διάμετρος, που δεν ειναι παράλογο... τι κάνουμε ρε παιδιά ?

να το πλακώσω με γυαλόχαρτο να κερδίσω αυτά τα 0.1-0.2mm που χρειάζεται η μπαταρία για να μπεί? εχω και ένα dremel, θα γίνει δουλειά? κρίμα γιατί έχω 2 καινούργιες fenix μπαταρίες...

Ο EAGTAC D25LC2 τραβαει 2 αμπερ στο Turbo
και ο BC-10 JETBEAM περιπου 1,7 με 1,9 στο High

Last edited:

Καλησπέρα και καλή χρονιά !
Φίλε sfortis αν δεν έχεις πρόσβαση σε τόρνο το dremel με μια κατάλληλη πέτρα κάνει δουλεία !
Εγω προτιμώ το χειροκινητο δράπανο(μπλακεντέκερ) με στρογγυλή λίμα ή γλύφανο (αλεζουάρ).

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

σήμερα παρέλαβα 2 LXP 18650, με natural white 3C και OP reflector απο int-outdoor ( http://www.intl-outdoor.com/lxp-18650-175a-xml-600lumens-flashlight-p-412.html ) για χρήση στο ποδήλατο.

να το πλακώσω με γυαλόχαρτο να κερδίσω αυτά τα 0.1-0.2mm που χρειάζεται η μπαταρία για να μπεί? εχω και ένα dremel, θα γίνει δουλειά? κρίμα γιατί έχω 2 καινούργιες fenix μπαταρίες...

καλα πως σου ξεφυγε η προειδοποιηση οτι παιρνει μονο μαπατριες χωρις προστασια? Τετοια μονο εγω τα κανω!:grandpa:

λοιπον επειδη εγω ανοιξει 2 σωληνες,,,
για τοσο λιγο που θες ισως να τα καταφερεις με γυαλοχαρτα και κανενα στρογγυλο ξυλακι

στην περιπτωση μου πγα απο τα 17 στα 18+ οποτε ηθεξα "βαρια εργαλεια"

εκανα ενα τριβιο απ[ο μια μακρια βιδα και λαστιχακια βρυσης. πανω εκει κολλησα χονδρο γυαλοχαρτο στην αρχη και μετα πγηγα μεχρι το 400-600αρι. Βολευει αν το μπροστινο μερος ειναι λιγοτερο φαρδυ για να μπαινει ευκολα και να λειτουργει σαν οδηγος

combo1z.jpg

webigp6695.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

καλα πως σου ξεφυγε η προειδοποιηση οτι παιρνει μονο μαπατριες χωρις προστασια? Τετοια μονο εγω τα κανω!:grandpa:

λοιπον επειδη εγω ανοιξει 2 σωληνες,,,
για τοσο λιγο που θες ισως να τα καταφερεις με γυαλοχαρτα και κανενα στρογγυλο ξυλακι

στην περιπτωση μου πγα απο τα 17 στα 18+ οποτε ηθεξα "βαρια εργαλεια"

εκανα ενα τριβιο απ[ο μια μακρια βιδα και λαστιχακια βρυσης. πανω εκει κολλησα χονδρο γυαλοχαρτο στην αρχη και μετα πγηγα μεχρι το 400-600αρι. Βολευει αν το μπροστινο μερος ειναι λιγοτερο φαρδυ για να μπαινει ευκολα και να λειτουργει σαν οδηγος

combo1z.jpg

webigp6695.jpg

Κώστα, ωραία πατέντα! κάτι τέτοιο θα κάνω...

Δεν μου ξέφυγε. Δεν υπήρχε προειδοποίηση!!! Την έβαλε τώρα που του έστειλα το mail και μου λεει..αα sorry for the inconvenience και κατι τετοια.

Θα υπάρχει πρόβλημα που θα φύγει η ανοδίωση άραγε?

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καλησπέρα και καλή χρονιά !
Φίλε sfortis αν δεν έχεις πρόσβαση σε τόρνο το dremel με μια κατάλληλη πέτρα κάνει δουλεία !
Εγω προτιμώ το χειροκινητο δράπανο(μπλακεντέκερ) με στρογγυλή λίμα ή γλύφανο (αλεζουάρ).

καλή χρονια! απότι θυμαμαι το dremel έχει στην κασετίνα του ενα στρογγυλό γυαλόχαρτο, με αυτό θα δοκιμάσω.

edit: αυτο!
images

Last edited:

όλα ΟΚ τελικά... το dremel έκανε το θαυματάκι του :a0210:

καλα εφτασε? το εκοψα για μικρο....
προβλημα με την ανοδιωση θα εχεις ετσι και σχιστει το περιβλημα των μπαταριων. Απο εδω και περα θελει λιγη προσοχη. Ειδικα μην πιασει το σημειο που ειναι το ελασμα της προστασιας σε καποια γωνια του φακου

καλα εφτασε? το εκοψα για μικρο....
προβλημα με την ανοδιωση θα εχεις ετσι και σχιστει το περιβλημα των μπαταριων. Απο εδω και περα θελει λιγη προσοχη. Ειδικα μην πιασει το σημειο που ειναι το ελασμα της προστασιας σε καποια γωνια του φακου

ναι έφτασε μια χαρα (μισο απο πισω μισο απο μπροστα).
Κοίτα γκαντεμιά... η μία εκεί ακριβώς έχει φαγωθει λίγο όταν την πίεσα λίγο να δω αν θα μπει, αλλα ευτυχώς δουλεύει μια χαρα. Προληπτικά το τύλιξα το σημείο αυτό με λίγο ζελοτειπ. thank για την πολύτιμη συμβουλη, δεν το είχα σκεφτεί.

καλησπερα παιδια και καλη χρονια!!
χθες παρελαβα και εγω δεμα απο crelant. τελικα το εστειλαν με fedex χωρις να πληρωσω τιποτα παραπανω απο τα αρχικα 30$.
βεβαια αντι για τον v21a που ειχα κερδισει εστειλαν τον v11a αλλα δεν πειραζει.
μαζι και ο 7G3CS U3 που πραγματικα το xm-l u3 εντυπωσιαζει!!!

Ηρθαν και σε εμενα τα ''μωρα'' σημερα!
Παραθετω μερικες φωτο!

Last edited:

το βαζω εδω για να μην ανοιγω αλλα νημα
μετρησεις Crelant V31A

CR123
high: 340 lumebns - 1.36A καταναλωση
medium: 150 lumebns - 0,58A
low: 60 lumebns - 0,12A

RCR
high: 490 lumebns - 1.39A καταναλωση
medium: 160 lumebns - 0,59A
low: 60 lumebns - 0,10A

Παιδια καλοριζικοι οι creland, ομορφοι και στιβαροι φακοι φαινονται!
Πειτε και την γνωμη σας στην πορεια, πως συμπεριφερονται, πως σας φαινονται κλπ.

Δεν ειναι μαρκα που την εχουμε συνηθισει, γιαυτο θα ειναι χρησιμο να ξερουμε τι λενε αυτοι οι φακοι γενικοτερα.

η εμφανισξ ειναι καλη οικονομικου φακου με ωραιες πινελιες. Ατσαλινο στεφανι και σκληρο κλιπ. Τα πασα ειναι καλα τριγωνικα. Αλλα οχι τα καλυτερα που εχω δει.
Περισσοτερα δεν θα μαθω ποτε γιατι μαλλον θα χαριστει.

Την Παρασκευή ήρθαν οι crelant (αλλά σήμερα τους πήρα από το ταχυδρομείο) με απλό ταχυδρομείο συστημένος φάκελος, από ότι βλέπω έκαναν μια εβδομάδα παραπάνω από εσάς που πληρώσατε παραπάνω χρήματα για dhl.

Το βράδυ θα γίνει το τεστ.