Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Την Παρασκευή ήρθαν οι crelant (αλλά σήμερα τους πήρα από το ταχυδρομείο) με απλό ταχυδρομείο συστημένος φάκελος, από ότι βλέπω έκαναν μια εβδομάδα παραπάνω από εσάς που πληρώσατε παραπάνω χρήματα για dhl.

Το βράδυ θα γίνει το τεστ.

Eγω παντως τελικα δεν πληρωσα παραπανω με dhl με ΗΚpost λογω βαρους και μεγαλου πακετου πιο πολλα ηθελε με απλο post..:2thumb22sup:

Hρθε σημερα απο ΗΚequipment ο λαχταριστος 4xAA Nitecore EA4 των 860 λουμενς και ο ελαχιστος Νitecore EC1 για να συμπληρωθει η σειρα explorer απο τα αντιπροσωπευτικα μοντελα!

D7K_1426.jpg
Ελαχιστος σε μεγεθος και απολαυση στο χερι.

D7K_1439.jpg
Σου ειναι δυσκολο να πιστεψεις οτι συναγωνιζεται σε φωτεινοτητα το αλλο ΑΑ αστερι, τον TK41.

D7K_1436.jpg
H αγαπημενη μου σειρα Explorer. O EC1 ειναι εξωπραγματικου (μικρου) μεγεθους, και με full extra..ολα τα'χει.

Σε επομενο επεισοδιο θα κανω ενα reviewδακι του ΕΑ4 U2 warm white. Πραγματικα λαχταριστο φακουδακι!!

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καλορίζικα Χιώτη , άντε με το καλο το 2013 . Ο ΕΑ4 ωραίος αλλα σε σχέση με τα αλλα τεράστιος !!!

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καλορίζικα Χιώτη , άντε με το καλο το 2013 . Ο ΕΑ4 ωραίος αλλα σε σχέση με τα αλλα τεράστιος !!!

Eυχαριστω!
Διπλα στους νανους ΕC1 και ΕA1, ναι, φαινεται τεραστιος:)
Αλλα διπλα στους ανταγωνιστες, 4xAA Sunwayman M40a και 3xAA Olight S35 baton, ειναι σαφεστατα μικροτερος και κατα πολυ φωτεινοτερος.
Παρεμπιπτοντως, το diffuser του Οlight S35 ερχεται γαντι στον EA4.

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Το μανουαλ του συγκεκριμενου φακου ΕΑ4w (warm white), λεει οτι φοραει cree XM-L U2

Καταρχήν, καλορίζικος!!!

Δεν έχω δει κάπου αλλού τον ΕΑ4 σε WARM έκδοση και η Nitecore στο σαιτ της δίνει εικόνα μονο από COOL & NEUTRAL!
ΕΠίσης, WARM απόχρωση με το U2 led δυσκολούτσικο...
Σε τι χρώμα σου πάει η δέσμη εσένα?
Εχεις κάποιον neutral φακό, να βγάλεις φωτό τις δέσμες, να δούμε την απόχρωση?
Ειναι κοντα στο "χρώμα" ενός φακού με κλασσικό λαμπάκι?

Τέλος, πες μου (εστω και με πμ) την τιμή, γιατί ψήνομαι για έναν ΑΑ και ο SC52 (που περιμένω σε Neutral) θα βγει τον Μάρτιο...

Μα δεν υπαρχει λεντ xm-l u2 σε warm white και ουτε σε xm-l t6. σε neutral white υπαρχει μεχρι το bin t6. Πολυ μπερδεμα .

Τον ΕΑ4 neutral white τον αγορασα οταν ειχε πρωτοβγει, αρχες Δεκεμβρη, απο το HKequipement αλλα απο το site που εχουν στο ebay με 'best offer' $64 απο $69.99.

Δεν μπορω να καταλαβω την αποχρωση γιατι εχω δυσχρωματοψια. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ειναι πιο ζεστο το φως απο αλλους φακους πουξερω οτι ειναι cool white.

Αναφορικα με το neutral white και το U2, δεν γνωριζω το θεμα, αλλα μπορω να παραθεσω το sticker που ειναι στη συσκευασια. ΕΑ4w ειναι το NW version.

D7K_1451.jpg

Να η άκρη
T267jdXXNaXXXXXXXX_!!397070545.jpg

T2rZDeXX8XXXXXXXXX_!!397070545.jpg

E, ναι, το κατω ειναι το δικο μου σαν αποχρωση. Τελικα γινεται U2 mε neutral white? Η ψεμματα το γραφουν στην εττικετα?

Fandyfire Rook 3xAA. Ηρθε σημερα απο Fasttech με $29.. Σημερα που τσεκαρα πηγε στα $36.
Απιθανος φακος για 23 ευρω!!!
Ομορφη κατασκευη, στιβαρος διακοπτης, πολυ μικρος και πολυ φωτεινος, ιδιαιτερα με ΑΑ λιθιου που τον υπολογιζω γυρω στα 700 λουμενς (απο 1000 που αναφερει). Κατι μεταξυ ΤΚ41 (800lm) και Sunwayman M40a (~600lm)
Δυο σκαλες και strobe. Ερχεται σε ωραιο σκληρο κουτι, με κορδονακι και εξτρα ο-ring. Best price to value!!

rook.jpg

Πολύ ωραίος δείχνει ο φακός. Αν μπορέσεις να ανεβάσεις και καμιά φωτό από τη δέσμη του σε εξωτερικό χώρο........ Καλή συνέχεια της συλλογής σου ! ! !

Υ.Γ. Η κατσαρίδα περιλαμβάνεται; Γιατί έτσι αξίζει τα λεφτά του.......:slapface:

Σε ευχαριστω, ειναι οντως ομορφο φακουδακι και καλοκατασκευασμενο. Η συλλογη βεβαιως συνεχιζεται!
Δεσμη οσο ειμαι Αθηνα, δυσκολο, γιατι αμα στησω τριποδο και αρχιζω και φωτιζω, θα παρεξηγηθω..:)) Εντος οικιας ομως θα εχει ενδιαφερον να συγκρινω δεσμες, αν βρω καταλληλο τοιχο.

Y.Γ.
Η κατσαριδα εχει χρησιμοποιηθει για να συμπληρωσει χρωματικα το καδρο. Σαν ερασιτεχνης φωτογραφος δινω σημασια στην λεπτομερια και την χρωματικη αρμονια του συνολου.
Πρωτιστως ομως, μπηκε στο πλανο σαν νεα παραλαβη. Μονο $0,90 και για οποιον ενδιαφερεται εδω http://www.fasttech.com/products/0/10001577/1116508-realistic-plastic-cockroaches

Ωραιο φακουδακι Χιωτη,αντε καλοφωτιστος..
Εγω παντως ακομα περιμενω την δικη μου πραματεια απο fasttech και τα παρηγγειλα 3 μερες πριν απο εσενα..
Εισαι vip φαινεται εκει στην fasttech και σε κανονιζουν πιο γρηγορα..:worshippy:

Σε ευχαριστω πολυ φιλε και συνανθρωπε της θαλασσας!

Η αληθεια ειναι οτι τους στελνω email με λαθη που εχουν κανει στις περιγραφες των προιοντων. Το ιδιο κανω και στην Thrunite!
Χθες πχ. τους εστειλα για να διορθωσουν τα λουμενς του Nitecore EC25 που τα εγραφαν 380 αντι 860!! Σημερα το διορθωσαν και με ευχαριστησαν. Βεβαια τους ευχαριστησα και γω, αφου τον παρηγγειλα :))

Περαν της πλακας, το ταχυδρομειο χαλανδριου ειναι καλο και βοηθα οτι εχω φιλο ταχυδρομο ο οποιος με ενημερωνει για αφιξεις απο την προηγουμενη!

Fandyfire Rook 3xAA. Ηρθε σημερα απο Fasttech με $29.. Σημερα που τσεκαρα πηγε στα $36.
Απιθανος φακος για 23 ευρω!!!
Ομορφη κατασκευη, στιβαρος διακοπτης, πολυ μικρος και πολυ φωτεινος, ιδιαιτερα με ΑΑ λιθιου που τον υπολογιζω γυρω στα 700 λουμενς (απο 1000 που αναφερει). Κατι μεταξυ ΤΚ41 (800lm) και Sunwayman M40a (~600lm)
Δυο σκαλες και strobe. Ερχεται σε ωραιο σκληρο κουτι, με κορδονακι και εξτρα ο-ring. Best price to value!!

Για να ρωτησω κατι....βλεπω οτι οι μπαταριες πανε παραλληλα? Οποτε θα δουελευε και με μια IMR14500?

Ναι, πολυ σωστα το παρατηρησες, οι μπαταριες πανε παραλληλα, το ειδα εξ'αρχης οταν πηγα να βαλω τις μπαταριες στο σωμα.
Εχει ιδια φωτεινοτητα με 1 ειτε με 3 14500. Καθολου ασχημα!

D7K_1461.jpg