Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Hθελα να παρω εναν ζουμ φακο, πιο δυνατο απο τον 1χΑΑ sipik SK68, και επελεξα αυτον http://www.fasttech.com/products/0/10002775/1206401-xml-t6-5-mode-1000-lumen-zooming-led-flashlight

Στα $11, με 1χ18650 η 3χΑΑΑ (εχει ανταπτορακι) και 1000 λουμενς... που ουτε 300 δεν μου κανουν βεβαια. Η φωτεινοτητα ειναι η ιδια ειτε λιθιου ειτε ΝιΜΗ χρησιμοποιεις.
Γερη κατασκευη και πολυ συμπαθητικο χρωμα. Αρκετα φωτεινος αλλα ουτε κατα διανοια κοντα στα 1000 λουμενς. Αξιζει οσο τον πληρωσα, ισως και κατι παραπανω.
Εχει την πλακα του με το παραξενο σποτ beam αυτου του ειδους των φακων.

D7K_1864.jpg

Προσφέρονται οντως αλλά το κακο ειναι οτι οι Κινέζοι θα αναπαύονται μεχρι μεσα Φεβρουαρίου οπότε αν παραγγείλετε κατι τώρα υπολογίστε παραλαβή καλό Μάρτη

Α, σήμερα παρέλαβα τον μικρό καλό Thrunite T1 και τον φορτιστή Nitecore E4 από το Fasttech !! O οποίος έγραφε έξω τιμή 60 δολάρια ενώ η αγορά του κόστισε 20 .. Γιατί το κανει αυτό η fasttech ; Τι νόημα έχει πέρα από το να αυξάνει το ρίσκο τελωνείου ;

Τώρα αναμένω έναν UniqueFire G10 (ελπιζω μεσα στην επόμενη εβδομάδα)

Last edited:

εαν η συνοδος καταληξει θετικα,το ευρω θα φυγει για το 1.40 -bye-

Προσφέρονται οντως αλλά το κακο ειναι οτι οι Κινέζοι θα αναπαύονται μεχρι μεσα Φεβρουαρίου οπότε αν παραγγείλετε κατι τώρα υπολογίστε παραλαβή καλό Μάρτη

Α, σήμερα παρέλαβα τον μικρό καλό Thrunite T1 και τον φορτιστή Nitecore E4 από το Fasttech !! O οποίος έγραφε έξω τιμή 60 δολάρια ενώ η αγορά του κόστισε 20 .. Γιατί το κανει αυτό η fasttech ; Τι νόημα έχει πέρα από το να αυξάνει το ρίσκο τελωνείου ;

Τώρα αναμένω έναν UniqueFire G10 (ελπιζω μεσα στην επόμενη εβδομάδα)

Καλοριζικα!
Η τιμη σε $ που βλεπεις στο στικερακι, δεν την βαζει η FastTech, ειναι του ΗΚpost.
Μαλλον ειναι η τιμη του συστημενου που εκφραζεται σε δολλαρια Χονγκ Κονγκ. Ισοτιμια $ΗΚ/Ευρω ειναι ~0,1 Δηλαδη τα $ΗΚ60 ειναι περιπου 6 ευρω.

εαν η συνοδος καταληξει θετικα,το ευρω θα φυγει για το 1.40 -bye-

Δεν υπαρχει περιπτωση, οπως και να κατσει η συνοδος :)
Tωρα βλεπουμε τα υψηλοτερα της ισοτιμιας.
Οχι οτι δεν ειναι δικαιολογημενο ενα ισχυρο Ευρω, αλλα δεν βολευει κανεναν για διαφορετικους λογους.
Εχουν παψει πλεον, σε μεγαλο βαθμο, τα οικονομικα μεγεθη να καθοριζουν ισοτιμιες μεταξυ κρατων. It's all politics..

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Πάνω από τα 1,35 δολάρια το ευρώ, κοντά σε υψηλό 14 μηνών

Μιας που στο Paypal υπάρχει μια μικρή "διαφορά φάσης", οι επόμενες μέρες προσφέρονται για αγορες σε δολλάρια...

Γιατι χρηιμοποιεις του paypal? της τραπεζας ειναι σαφως καλυτερο το rate και προσαρμοζεται και γρηγοροτερα...
Χρεωσε την αγορα σε δολαρια απευθειας και μην αφηνεις το paypal να κανει την μετατροπη,,,

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Γιατι χρηιμοποιεις του paypal? της τραπεζας ειναι σαφως καλυτερο το rate και προσαρμοζεται και γρηγοροτερα...
Χρεωσε την αγορα σε δολαρια απευθειας και μην αφηνεις το paypal να κανει την μετατροπη,,,

Με την κάρτα το κάνω, απλώς και η ισοτιμία του Paypal είναι σημείο αναφοράς.
Επίσης, μερικές φορές έχω "εισπραξη" σε ευρώ στο Paypal μου, οπότε αναγκαστικά κάνω currency conversion...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Αμα εχεις εισπραξη αλλαζει. Αλλα εκει ετσι κιαλλιως μας τον ακουμπανε (το λογαριασμο)..
Την ωρα της πληρωμης εχει ενα option αν θες να γινει η μετατροπη απο το paypal. Του λες οχι και χρεωνεται η καρτα σου σε λιρες. δολαρια, κλπ

Κατα τη γνωμη μου, ωραιο με την αντικειμενικη εννοια δεν ειναι, υποκειμενικα ομως και με την τεχνολογια που κουβαλαει, μπορει:)
Ολα τα λεφτα ειναι τα 500 λουμενς με ΑΑ 14500 λιθιου. Ας κραταει 1 λεπτο. Απο κει και περα, το πολυπλοκο UI δεν με συγκινει καθολου.

Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι το moonlight mode ενεργοποιειται αμεσως αν θελεις. Και βεβαια το γεγονος οτι βγαζει 280 λουμενς με μια αλκαλικη/ΝιΜΗ μπαταρια ΑΑ. Γεγονος το οποιο θα πιστοποιησω το βραδυ.

Παντως για 1xAA EDC προτιμω χιλιες φορες τον Nitecore EA1. Περα απο το εξαιρετικο throw και ικανοποιητικη φωτεινοτητα, χαιρεσαι να περιεργαζεσαι τις λειτουργιες του. Ερχεται και πληρης με ολα τα accessories που χρειαζονται.

Μετά τα διάφορα σχόλια και την άποψη του Χιώτη καταλήγω και εγώ μάλλον (επιτέλους) στον ΕΑ1 καθώς τον zebra τον βρίσκω σαν design λίγο άκομψο. Ή τουλάχιστον θα το σκεφτώ σε δεύτερο χρόνο.
Αρα τελικά από ποιό κατάστημα να προτιμήσω να πάρω τον ΕΑ1?

κουπονάκι blf?
αυτό είναι site φακών?
θέλει registration για κάποιο διάστημα?

Παρέλαβα σήμερα nitecore I4 και 2 nitecore 18650 2600mha!!! Τι γομάρια ειναι αυτές οι μπαταρίες, μολις τις ειδα έπαθα πλάκα!!!

Τώρα αναμένω να έρθουν τα φακουδάκια να τις βάλω, λίγο σύντομα ελπίζω γιατί δεν κρατιέμαι για την επόμενη αγορα.

Εγω ειχα παρει πρωτα τους φακους και μετα περιμενα τις μπαταριες κανα μηνα. Χειροτερο μαρτυριο ειναι αυτο :))

Σήμερα παρέλαβα τον olight s20, αλλά δεν δουλεύει………….:AFADF0::violent-smiley-030::rifle:
Βέβαια δεν έχω πάει ακόμα σπίτι να δοκιμάσω την άλλη μπαταρία μπας και αυτή που έχω στο γραφείο είναι τελείως ψόφια….

Αν διαβασεις το pdf του kospap για τις μπαταριες θα δεις οτι δεν πρεπει να αφηνεις τις 18650 να ψοφανε :))