Ρε παιδιά να πω την βλακεία μου, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και εγώ έχω πάρει άπειρα μπιχλιμπίδια. αλλά, δεν θα ήταν πρωτιμότερο αντί για 10-20 μικροπράγματα των 3 - 30 ευρω να πέρνατε κάθε φορά ένα και καλό με τα ίδια συνολικά χρήματα;
Ρε παιδιά να πω την βλακεία μου, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και εγώ έχω πάρει άπειρα μπιχλιμπίδια. αλλά, δεν θα ήταν πρωτιμότερο αντί για 10-20 μικροπράγματα των 3 - 30 ευρω να πέρνατε κάθε φορά ένα και καλό με τα ίδια συνολικά χρήματα;
Οταν οι μελλοντικοι αρχαιολογοι αρχισουν να ψαχνουν το σπιτι σου θα προβληματιστουν πααααρα πολυ.....Που να ανεβαζα και ολο το υπολοιπο ψιλολοϊ που εχω αγορασει...![]()
Η φτηνια τρωει τον παρα ομως :ernaehrung004:
Σταυρο ο Ultrafire X2 με το μεταλλικο bezel φαινεται πολυ ωραιος.
Εχω τον C8, και φανταζομαι οτι ο δικος σου στο τουρμπο με τα 3Α θα ειναι απο τους καλυτερους throwerς στο μεγεθος του.
Είδες που στο τά λεγα;ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έπιασε το η γκρίνια. Σήμερα περίπου στις 13:00 πέρασα από το σπίτι και λέω δεν πετάγομαι μέχρι το κέντρο διανομής της περιοχής αφού πάλι δεν έχουν έρθει χαρτάκια? Μέχρι να βγω βλέπω 3 χαρτάκια! Επιτέλους κάτι ήρθε. Πάω λοιπόν στο ταχυδρομείο αντί του κέντρου διανομής και είχε κοπεί το ρεύμα οπότε συστημένα ΔΕΝ! Ευτυχώς όμως με ξέρουν οπότε μου τα έδωσε και τα έγραψε χειρόγραφα. Και το ευχάριστο? Αντί για 3 πακέτα μου έδωσε 6 κι ας μην είχα χαρτάκια για τα άλλα 3!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.