Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καταρχήν καλορίζικες οι παραλαβές σε όλους σας.
Θα εκθέσω παρακάτω ένα όνειρο που τελικά έγινε πραγματικότητα!!!
(οι φωτογραφίες είναι απο κινητό)

CAM00013.jpg
CAM00009.jpg
CAM00014.jpg
CAM00011.jpg
CAM00012.jpg

Συνεχίζω το βράδυ με spot στην οροφή της βιτρίνας και καμιά φωτογραφία της προκοπής...

Παρέλαβα σήμερα μεσημέρι τον zebra sc52 αγορασμένο από αγγελία του asot.
Καταρχήν να πω ότι η συσκευασία και η κατάσταση του φακού ήταν άψογες ,
όπως και τις άλλες φορές που έχω αγοράσει πράγματα από τον asot μέσω των αγγελιών.
Ο φακός μου αρέσει πολύ και σε σχεδίαση και σε ποιότητα , ενώ το UI συνηθίζεται εύκολα.
Μου αρέσουν τα low του φακού, ενώ το βράδύ θα τον δω καλύτερα.

καλοριζικο!!
παρε και μια 14500 μπαταρια και θα τρελαθεις!!:violent-smiley-030:

σταυρο ομορφα πραγματα βλεπω, αρχοντικα!!! μπραβο μπραβο!

Last edited:

Ωραίος ο Σταύρος!

Κλειδώνει η βιτρίνα; (μάλλον διότι βλέπω και μαχαίρια)

Τα μικρά σου δεν τα πειράζουν όλα αυτά; (φοβάμαι τις βιτρίνες με τζάμι)

Σας ευχαριστώ πολύ.
Κλειδαριά θα προστεθεί σύντομα. Επίσης η βιτρίνα βρίσκεται στη σοφίτα που τα μικρά δεν πάνε ποτέ (είναι κλειδωμένη η σκάλα).
Αν τα πειράζουν λέει...ένα κάρο φακούς (φθηνούς) έχουν χαλάσει και προχθές τους πήρα άλλους δύο. Όσο για μπαταρίες να ναι καλά οι επαναφορτιζόμενες, αλλιώς ήθελα εργοστάσιο!!!

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Τασό, χαίρομαι που σου άρεσε ο SC52!!!

Σταυρο, εξαιρετική συλλογή - σου εύχομαι να την "επεκτείνεις" οσο θέλεις!
(Το "ματάκι" στον ΤΚ75 είναι το κάτι άλλο...)

Μπραβο βρε Σταυρο, εισαι μερακλης!

Ισως να θες να στρωσεις κατι κατω στα τζαμακια μηπως και πεσει ατσαλα καποιος φακος...
Σου ευχομαι να τον γεμισεις γρηγορα με ολα τα ειδη :))

Aν θελεις αργοτερα περισσοτερο χωρο, μπορεις να βαλεις γατζακια στο πλαι με καλη βεντουζα η με σιλικονη.

Πω πω πω ομορφιές !! Άψογη η βιτρίνα και το περιεχόμενο, με"έφτιαξαν" ιδιαίτερα δε τα βελάκια darts !! :SFGSFGSF:
Να τα χαίρεσαι πάντα τα καλούδια σου Σταύρο !

Ναι Χιώτη έχω ήδη πάρει κόκκινη τσόχα, μένει μόνο να κοπεί και να στρωθεί στα ράφια. Βεντούζες έχω, όπως και stand, αλλά μέχρι να γεμίσει έχω πολύ χρόνο ακόμα!!!

Το διακοσμητικό ξύλο στο ράφι παρακάτω είναι ρίζα magrove Αμαζονίου που βρισκόταν 4 χρόνια στο ενυδρείο μου, μέχρι που άρχισε να χαλάει. Την άφησα 1 μήνα στον ήλιο να στεγνώσει και μετά έπεσε πολύ τρίψιμο καθώς και τρία χέρια λούστρο. Τώρα πλέον διακοσμεί το αγαπημένο μου ράφι.

Εργοτέλη μου άρεσε το φακουδάκιας...απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου 12 χρονών πήρα το πρώτο "καλό" φακό mag solitaire και τώρα είμαι 31. """Είχα μια πηγή φωτός στη τσέπη μου"""

Το αγαπημένο μου ράφι...όχι μόνο για τη ρίζα αλλά και το μέγεθος των φακών που έχω εκεί.

P5160458.jpg

Ωραία πράγματα.
Τους έχεις και μπαταρίες και τα ανάβεις κατά το κέφι σου, ή τους βάζεις εκείνη την ώρα;
Κακοποιείς κανέναν στο βουνό, ή σε υπέθριες δραστηριώτητες, ή έχεις άλλους για τις "βρομοδουλιές";

Όχι όλοι οι φακοί είναι άδειοι όπως και πρέπει να είναι. Όταν θέλω κάποιον τότε του βάζω μπαταρίες.
Δέν κακοποιώ κανέναν εκτός απ' το σκοτάδι το ίδιο!!!
Και μην ξεχνάς πως δεν λείπει ποτέ απο πάνω μου ο i1 EOS...μόνο απ' τη φωτογράφηση λείπει.

Εμένα πάλι σπάνια γλυτώνουν στα σημάδια από γδαρσίματα και πτώσεις.

Xθες παρελαβα και το δευτερο το μικροτερο φαναρακι (lantern) της UltraFire απο την FastTech .
http://www.fasttech.com/search?ultrafire lantern

Το ενα δουλευει με 4χΑΑ και το αλλο με 4χΑΑΑ. Πιστευω οτι ειναι πολυ χρησιμα και η κατασκευη τους ειναι ικανοποιητικη.
Μπορεις να τα κρεμασεις η να τα αφησεις στο τραπεζι. Εχουν 3 σκαλες, ψηλη μεσαια και strobe.
Θα εχει ενδιαφερον ποση ωρα διαρκει ο φωτισμος. Θα το τσεκαρω σιγα σιγα.

Δεν μπορω να πω ποιος μου αρεσει περισσοτερο, ειτε ποιος ειναι περισσοτερο χρησιμος γιαυτο πηρα και τους δυο να δοκιμασω :)

D7K_2793.jpg

D7K_2803.jpg

ειναι ενδιαφερον να δουμε τι LED εχουν. μεχρι πριν 1-2 χρονιa τα μοντελα ειχαν XRE. Αν παρεμειαν εκει τοτε μια μοντα με συγχρονο σχεδον θα διπλασιασει το φως...

Χιώτη, αυτό το πράσινο το έχω στο Wish List μου και είχα την απορία αν είναι αρκετά φωτεινό για χρήση σε διακοπή ρεύματος μέσα στο σπίτι. Βασικά κάνω εξαιρετική δουλειά και με τους φακούς αλλά θέλω να το έχω κάπου που να έχουν και οι άλλοι πρόβαση. Έχω δυο παλαιού τύπου με Lead Acid μπαταρίες που θέλουν αλλαγή και λέω να τα στείλω και να πάρω τέτοια.

χθεσινη παραλαβη και απο εμενα: armytek predator x με xm-l2
με μια πρωτη ματια: απιστευτη ποιοτητα-στιβαροτητα! καλο και ωραιο φως.
επισης μαζι του τα εχει ολα. θηκη(που ειναι τελεια), κλιπ, o-rings, lanyard, rubber button ακομα και τζελ!!

20130517_205925.jpg

ειναι ενδιαφερον να δουμε τι LED εχουν. μεχρι πριν 1-2 χρονιa τα μοντελα ειχαν XRE. Αν παρεμειαν εκει τοτε μια μοντα με συγχρονο σχεδον θα διπλασιασει το φως...

XR-E P4 led εχουν και τα δυο.
Αν μπορουν να ανοιχτουν, που δεν το βλεπω ευκολο σε αυτους τους φακους, και εμπαινε κανα ΧΜ-L2 U2 led, θα πενταπλασιαζε τη φωτεινοτητα!!
Αλλα το ιδανικο εδω ειναι να αλλαξεις λεντ για βελτιωσεις την διαρκεια (efficiency) και οχι την φωτεινοτητα.

Καλοριζικος Μιke!!
Απο τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα tactical φακουδακια, φτιαγμενος για μια ζωη!

Χιώτη, αυτό το πράσινο το έχω στο Wish List μου και είχα την απορία αν είναι αρκετά φωτεινό για χρήση σε διακοπή ρεύματος μέσα στο σπίτι. Βασικά κάνω εξαιρετική δουλειά και με τους φακούς αλλά θέλω να το έχω κάπου που να έχουν και οι άλλοι πρόβαση. Έχω δυο παλαιού τύπου με Lead Acid μπαταρίες που θέλουν αλλαγή και λέω να τα στείλω και να πάρω τέτοια.

Ειναι πολυ βολικο και χρησιμο, το πρασινο, το μεγαλο. Το χρησιμοποιεις σχεδον παντου.
Φαινεται οτι ειναι και water resistant σε αντιθεση με το μικρο που δεν ειναι.
Στη μεγαλη σκαλα βγαζει περιπου 110 λουμενς (130 λενε τα specs) που πρεπει να κρατανε κανα 7ωρο, θα το τσεκαρω.
Η μεσαια σκαλα μετρησα οτι ειναι 55% της ψηλης, αρα γυρω στα 60 λουμενς. Κριμα που δεν εχει μικρη σκαλα.

Το έχω καιρό στο Wish List αλλά τώρα που το παλιό............ε καιρός για αναβάθμιση. Για το σπίτι όχι για 'μένα.

Το μικρός λέει τίποτα γιατί θέλω δυο αλλά αν δε λέει δυο από το πράσινο?

Πάντως δεν βλέπω και πολύ ποικιλια σε τέτοια σε σχέση με τους φακούς.

Last edited: