Re: Τι παραλαβαμε σημερα...
Καλορίζικα!
Ε κι εγώ σαν παιδί παρέλαβα ένα πακετάκι από Fasttech σήμερα με τα εξής:
Control Shot:
Πακέτο ανοιχτό:
Λοιπόν σχόλια γιατί τα δοκίμασα είδη στα πολύ γρήγορα.
2Χ Λάμπες LED E27
Warm White που έδειχναν οι φωτογραφίες ΔΕΝ είναι - θα ήθελαν. Σαν κατασκευή επίσης είναι της πλάκας σε σχέση με τις Philips και Toshiba που έχω. Βασικά τις πήρα για δοκιμή και αν ήταν καλές να αλλάξω τις τελευταίες λάμπες που δεν είναι LED στο σπίτι. Από φωτεινότητα οκ αλλά πάλι χειρότερες από τις ανάλογες Philips. H ψύκτρα και τα fins είναι πολύ λεπτά. Προσωπικά θα τις βάλω στην αποθήκη και πάω να πάρω δυο Philips για εκεί που τις προόριζα κι ας έχουν και 20 ευρώ η μια. Από LED λάμπες κινέζικες μόλις άρχισα και μόλις τελείωσα. Για το σπίτι και απ'όσα έχω διαβάσει και στο CPF δυστυχώς μόνο CREE και Philips και προσωπικά έχω και 10 Toshiba Warm White που επίσης έχουν βγει πολύ καλές.
1X Μπαταρία Nitecore 16340
Την πήρα για τον Trustfire Mini αλλά δυστυχώς δεν κάνει γιατί είναι πολύ μεγάλη. Την γρατζούνισα για να την βγάλω. Περιμένω κι άλλη μια οπότε πρέπει να βρω φακό για να τις χρησιμοποιώ.
1X Trustfire Mini-02
Ωραιότατος αλλά, φωτεινότατος κυρίως flood αλλά θα προτιμούσα να έχει κουμπί αντί για Twist Head. Επισης η μπαταρία που έρχεται μαζί είναι μιας χρήσης.
1X Tank 007 E09
ΦΟΒΕΡΟΣ! Και χαίρομαι γιατί περιμένω κι άλλον ένα. Τον δοκίμασα με λιθίου και δεν το πιστεύω τι φως βγάζει για το μεγεθός του.
4Χ Trustfire 10440 + 2X Ultrafire 10440
Αυτές τις πήρα πάνω στη βιασύνη μου για τους Tank E09 και για να είμαι ειλικρινής με ανησυχούν οπότε δεν θα μείνουν για πολλούς κύκλους. Δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές για το συγκεκριμένο τύπο μπαταρίας στην αγορά βέβαια. Μου φαίνεται έχει η AW και η Efest οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα αντικατασταθούν με τέτοιες.
1X Ultrafire WF-501B (RED LED)
Αυτόν τον πήρα για δοκιμή σε ποδήλατο για πίσω σε συνδυασμό με τα tail lights. Λέει 250 Lumens και μπορεί να είναι. Βασικά φαίνεται οκ πάνω στην οθόνη του προβολέα που τον έριξα αλλά αυτή έχει gain 1.30 οπότε καλύτερα δοκιμή έξω γιατί ότι και να τις ρίξεις το "φουσκώνει".
1X Βάση φόρτισης για iphone
Βολική για μόνιμη σε κάποιο σημείου του σπιτιού. Εμφάνιση άψογη ποιότητα μέτρια. Δεν είναι σαν της Apple ούτε και η τιμή της όμως. Η βάση έρχεται μόνη της και την πρίζα με το καλώδιο τα πήρα ξεχωριστά. Όταν βάζεις το τηλέφωνο έχει λίγο μπόσικο οπότε θέλει με το μαλακό για να μην χαλάσεις κανένα βύσμα.