Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Momentary strobe έχει και ο P25 αφού βέβαια τον έχεις προηγουμένως κλείσει (off) στο mode strobe

Και πράγματι το strobe του SRT7 είναι πάρα πολύ γρήγορο !!

α) Ναι
β) Ειναι πολυ γρήγορο, το πιο γρήγορo strobe που έχω δει σε φακο.(καμια 10αριά εχω δει)
γ)momentary?

γ) oπα τωρα το έπιασα... ναι γινεται σε όλα τα modes

Μαλλον ο επόμενος φακος μου...

Ειναι δυνατον ..... dedicated διακοπτη strobe ειναι ο Klarus RS11/XT11. Και ειναι τρομερη ευκολια.

Αυτον ειχα εδω και καιρο στο ματι αλλα μαλλον θα κοιταξω για τον nitecore πλεον.

Aν θες πραγματικα tactical φακο, ο SRT-7 (SmartRingTactical) μαλλον δεν θα σε βολεψει τοσο (λογω δακτυλιδιου) οπως ο ΧΤ11/RS11 που ειναι μαλλον καθαροαιμοι tactical, ιδιαιτερα αν δινεις εμφαση στο strobe.

Ομως, ο SRT-7, τα εχει ολα και πολλα παραπανω.

αιντε να βαλω και εγω μια φωτο:

a190.jpg

2 μπαταριες nice για δοκιμη
μια αδιαβροχη θηκη κινητου
ενα ακρουλι ΠΟΛΥ ψιλο καλαι
ενα μαχαιρακι Sanremu (που δεν μου αρεσε κιολας)
Φορτιστης Soshine SC-S7 (να περιμενετε πληρη αξιολογηση αλλα ηδη εχω αναμικτες εντυπωσεις)
ενα δακτυλιδι-ανταπτορα για πλακετες 17mm

Καλοριζικα παιδες!

Λαχταριστο φαινεται το πακετακi, jpil !!
@kospap. Tiς ΑΑ nice Lithim batteries πως τις βρισκεις? Η τιμη τους ειναι καταπληκτικη αν εχουν πανω απο 2500μαω χωρητικοτητα απο τα 3000μαω που γραφουν.

@kospap. Tiς ΑΑ nice Lithim batteries πως τις βρισκεις? Η τιμη τους ειναι καταπληκτικη αν εχουν πανω απο 2500μαω χωρητικοτητα απο τα 3000μαω που γραφουν.

θα με κουφανεις! δεν τις ειδες στο Φασττεκ?
Μια χαρα πανε...τις χρησιμοποιει φιλος....

Εννουσα πως σου φαινονται. Επειδη ειχες πει οτι θα τις τσεκαρεις.

Ξερω οτι ειναι απο fasttech, τις εχω δει φυσικα :))

αστο....ημουν φρεσκος απο υπνο.....
δεν τις χρησιμοποιησα ακομα...

Σήμερα παρέλαβα κάτι νέα φακουδάκια.
(το dqg 18650 το είχα καιρό)
Αγόρασα σε ξεστοκάρισμα τα LD10-LD20-PD30. Πάντα τα ήθελα αυτά, όταν τα δίνουν τζαμπέ,γιατί όχι?!

Πήρα και το sc600 mk2 και είμαι κομπλέ.

Ωστόσο, είχα ένα ατυχηματάκι με το Sc600....!!!!!:Banane0:

Attachments

• g_XDvrgX__T_fMKVAE5eUFrXqueu_1EHFc14Rek8SAA.jpg
    g_XDvrgX__T_fMKVAE5eUFrXqueu_1EHFc14Rek8SAA.jpg
    151.9 KB · Views: 242
  • w1VmMMBcMEFAslkSP43zQCsk8IKOevSVBjuyn9RMhsg.jpg
    w1VmMMBcMEFAslkSP43zQCsk8IKOevSVBjuyn9RMhsg.jpg
    125.2 KB · Views: 242

Τα ξεστόκαρε το illumination supply, φύγανε μπαμ μπαμ. Τα είδα τυχαία, πήγα να πάρω το mk2 sc600, και τα έδινε 10-15 δολλάρια το κομμάτι! Χτύπησα και ένα fenix tk70 20$ χαλασμένο αλλά το πρόλαβε άλλος δυστυχώς. Μέχρι το βράδυ δεν έμεινε ούτε λέπι από δαυτά.
Όσο για το ζέμπρα, δοκίμασα να δω αν σπάει το τζάμι...και σπάει!!:ernaehrung004:

Το βγαλα και είναι....πρεσσαριστό...!!! Αλλά το λεντ είναι reflowed στο pcb Μαζί με το κύκλωμα και δε βγαίνει με τίποτε...Κάνω πολλά βήματα με προσοχή αλλά τίποτε ακόμη...!

Λοιπόν έβαλα το xm-l2, όλα τέλεια, βάζω μπροστά και....δεν ανάβει!!!
Η πιο δύσκολη μόντα που έχω κάνει ποτέ, απλά δε προτείνω σε κανένα να την κάνει γιατί είναι σχεδόν σίγουρο θα καταστρέψει το φακό....

Ωστόσο, βρήκα τι έκανα λάθος, αλλά δεν έχω κουράγιο άλλο,έχω και ένα γάμο να πάω: ΈΒΑΛΑ ΤΟ ΛΕΝΤ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!

Κάποιος να με πυροβολήσει τώρα!!!:rifle::behead::hanged::violent-smiley-008::HTEHETH63::flashbang:

Φορτιστης Soshine SC-S7 (να περιμενετε πληρη αξιολογηση αλλα ηδη εχω αναμικτες εντυπωσεις)

Τι έγινε με αυτή την αξιολόγηση του Soshine SC-S7, τον δούλεψες καθόλου ? Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω την άποψη σου καθότι τον έχω πάρει και εγώ κάνα μήνα τώρα αλλά τον έχω στην δουλειά και τον έχω δουλέψει μόνο με κάτι παλιές Ni-MH .