Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παιδια ο αρνητικος πολος της μπαταριας Fenix ειχε μικρη διαμετρο και το ελατηριο δεν εκανε επαφη καθολου διοτι ηταν μεγαλυτερη η διαμετρος του, οποτε την πηγα πισω και μου εδωσαν μια αλλη ιδιας χωρητικοτητας αλλα με μεγαλη διαμετρο στην επαφη της, την εχω βαλει ηδη να φορτιζει.

ναι, γιατι θα με βαλεις στα εξοδα παλι.... :firstprize:

Ε... οκ, σε τόσα έξοδα μ' έχετε βάλει εσύ και οι άλλοι flashalcoholics εδώ μέσα... Για 1-2 φακουδάκια ξεκίνησα και που έφτασα.... :D

flashlight said:
Ωραίο φακουδι το DQG! Με'γεια!

Ευχαριστώ φίλε :smile:

Έκοψα τον αντάπτορα κατά ~0,5cm και ο φακός λειτουργεί τώρα κανονικά με την 18650. Τέλος καλό, όλα καλά ! :a0210:

Για το κόψιμο χρησιμοποίησα το εργαλείο της Parkside (τύπου Dremel), μια χαρά τα κατάφερε .... (επιτέλους! μου χρειάστηκε και κάπου... :rolleyes: )

προσεξατε ποσες εταιριες εχουν φασοναδικους C8?
teliak moy faientai oti h σθρεφιρε αν καπου μπορει να ξαναβρει τον δρομο της ειναι στους φακους για στυνομικους (πχ Lawman)

Σήμερα παρέλαβα , μια παραγγελία από FastTech , είναι η πρώτη φορά που παρήγγειλα απο αυτούς, πέρα οτι πρώτη φορά μου αργεί δέμα τόσο πολύ , κοντά μήνα μου ήρθε και λειψό , δεν μου έστειλαν ένα φορτιστή αυτοκινήτου τον οποίο τον έχουν χρεωμένο κανονικά , κι αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει , τόσα χρόνια απο DX δεν είχα ποτέ πρόβλημα .

IMG_1345.jpg

Εδώ και τα περιχόμενα του φακέλου , κυρίως καλώδια usb to lightning και θήκες iphone κλπ

IMG_1347.jpg

Το δε αστείο είναι οτι όταν πήγα να γράψω για το κομμάτι που λείπει μου ζήτησαν και φώτο των περιεχομένων , έλα που είχα δώσει είδη σε φίλο 2 καλώδια και περιμένω να μου τα φέρει πίσω για να βγάλω ολοκληρωμένη φώτο !!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ετσι ειναι, και γω ειχα το ιδιο θεμα σε μια περιπτωση και εβγαλα φωτο και τον φακελο και τα ειδη.
Παντως γενικα η fasttech ειναι πολυ καλυτερη απο την DX σε ολα. Και σε συγκριση με αλλους. Τα λιγοτερα λαθη απ'ολους τους κινεζους εμπορους.

Να πω ομως οτι οποτε ειχα θεμα με την DX, παντοτε το ελυναν με τον καλυτερο τροπο. Το ιδιο βεβαια και στην μοναδικη περιπτωση που ειχα με την fasttech.

Γιαυτο και παραμενουν και οι δυο στη λιστα μου. Μαζι με την manafont (πολυ αξιοπιστη εταιρεια) και την banggood τωρα τελευταια.

Σχετικό με την DX.. Όταν προχθές μου έφερε ο ταχυδρόμος το δέμα με τον DQG μου παρέδωσε και άλλο ένα δεματάκι... Ήταν από την DX, μια παραγγελία που είχα κάνει αρχές Νοεμβρίου και που έγινε shipping 26/11 (δεν είχαν σε στοκ το 1 από τα 2 προϊόντα που είχα παραγγείλει). Πλέον το δέμα το είχα για χαμένο και ήμουν ήδη σε επικοινωνία με την DX για refund.... Δηλαδή το δέμα το παρέλαβα 64 μέρες από την μέρα shipping !!

πιστευω οτι το προβλημα βρισκεται στις αποστολες με κοινο ταχυδρομειο. Και εγω πρινα πο μερες παρελαβα ενα δεματακι απο αλλο καταστημα που εκανε σχεδον 55 μερες.
τωρα πια απο Αμερικη ερχονται πιο γρηγορα!

Χθες παρελαβα ενα τηλεχειριστηριο PS3 για το οποιο μου ειχε γινει full refund (store credit) απο την DX πριν κανα μηνα επειδη ειχε αργησει πανω απο 2 μηνες...

Αυτο σημαινει οτι αν δεν τους ειχα ενοχλησει, θα παρελαμβανα κανονικα το προιον 3 μηνες μετα την παραγγελια!!

Aπο την αλλη παλι, με τα χρηματα του refund ξανα αγορασα καποια πραγματακια απο DX τα οποια ηρθαν κανονικα σε 15-20 μερες.

Η manafont άλλαξε χερια και δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία, έτσι είχα διαβάσει στο blf.

http://budgetlightforum.com/node/25633

Ειναι προσωρινο. Λειπει το 'add to cart' λογω αναβαθμισης του site.
Kανουν καποιες αλλαγες προφανως στο λογισμικο τους επειδη αλλαξε οντως χερια και σε λιγο καιρο θα μπορεις να κανεις παραγγελια.

http://www.manafont.com/index.php
(πανω πανω αριστερα μεσα στη μπλε γραμμη υπαρχει ενα λινκ 'notice-new management' που σου εξηγει τι γινεται.

Χθες παρελαβα ενα τηλεχειριστηριο PS3 για το οποιο μου ειχε γινει full refund (store credit) απο την DX πριν κανα μηνα επειδη ειχε αργησει πανω απο 2 μηνες...

Αυτο σημαινει οτι αν δεν τους ειχα ενοχλησει, θα παρελαμβανα κανονικα το προιον 3 μηνες μετα την παραγγελια!!

Aπο την αλλη παλι, με τα χρηματα του refund ξανα αγορασα καποια πραγματακια απο DX τα οποια ηρθαν κανονικα σε 15-20 μερες.
Δεν θα το επιστρέψεις;;;
Ή τουλάχιστον πληρώσεις;

Παρεληφθη ο s20-l2...ωραιο κομματι και φαινεται ποιοτικος...διπλα ελατηριακια μεσα...
ειδα οτι "μαλακωσαν" λιγο το πιαστρακι του...
Στον s10 με ειχε πρηξει...

Υ.Γ
Χαμος στα ΕΛΤΑ ,δεν ειναι να πλησιασεις,πολυς λαος...

Παρέλαβα σήμερα (μέσα σε 8 μέρες απο Thailand!) τον Crelant 7G3 που μου κόστισε 26 δολλάρια, http://kit-tronics.com/xcart/product.php?productid=4391&cat=170&page=2&js=n εν αναμονή των 18650, https://www.fasttech.com/products/1170700 που μου πρότεινε ο kospap. Παραθέτω μερικές photos, ωραίο φακουδάκι φαίνεται. Θα δούμε και στην πράξη τι φως βγάζει μιας και δεν έχω εμπειρία στο θέμα. Οι περισσότεροι στο forum είναι αυθεντίες οπότε ότι μάθω, κέρδος είναι.

Attachments

• IMG_20140213_154722.jpg
    IMG_20140213_154722.jpg
    63.9 KB · Views: 160
  • IMG_20140213_154849.jpg
    IMG_20140213_154849.jpg
    63.6 KB · Views: 156
  • IMG_20140213_154817.jpg
    IMG_20140213_154817.jpg
    60.3 KB · Views: 157
  • IMG_20140213_155053.jpg
    IMG_20140213_155053.jpg