Παρέλαβα σήμερα το power bank Romoss Sense 4 10400mah απο εδώ: http://www.aliexpress.com/item/Romo...iphone-ipod-ipad-mini-samsung/1473314539.html
Ωραίο και στιβαρό προιόν για τα χρήματά του, τώρα φορτίζω το κινητό να δω πόσες φορτίσεις θα βγάλει. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι το αγγλικό τελωνείο (με συνοδευόμενη επιστολή της Royal Mail), αφού ο κινέζος μου είπε σε επικοινωνία ότι τα στέλνουν απο stock Ευρώπης, που άνοιξε το δέμα και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν είναι επικίνδυνο το ξαναπακετάρησε και μου το έστειλε.
Μόλις σήμερα παρέλαβα τον Convoy L4 XML2 U2. Για budget φακό δεν έχω να πώ τίποτα. Ίσως και να είμαι ενθουσιασμένος απ'την ποιότητα της κατασκευής του. Πρέπει όμως να αναφέρω πως δεν μου αρέσουν οι πλακέτες που έχουν εκτεθειμένα τα ηλεκτρονικά τους, καθώς και οι σκάλες medium και high δεν έχουν αισθητά μεγάλη διαφορά. Πρόκειται για thrower με πολύ χρήσιμο και μεγάλο παραφώς με ελαφρώς μοβ tint. Το tail cap με ελαφρό ξεβίδωμα απενεργοποιεί το (-) πράγμα πολύ βολικό για μεταφορά στη τσέπη και σακίδια. Πολύ χρηστικό πλαινό διακόπτη για τα modes (high-med-low and double click for strobe). Στο κουτάκι του δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα άλλο πλήν του φακού (βρε κάνα o-ring ας πούμε!!!).
Να σαι καλά Κώστα. Όχι εντάξει...έχω σακουλάκια ολόκληρα με λαστιχάκια. Παραφώς έ...συνηθίζω να το λέω κι' έτσι. Δυστυχώς δεν έχω γεμάτες μπαταρίες για να δοκιμάσω τί τραβάει σε όλα τα modes.
Χιώτη έτσι για τη χαρά τον αγόρασα (καταλαβαίνεις) και για χρήση σε εξωτερικές νυχτερινές δραστηριότητες (επιστροφή απ' το κυνήγι ας πούμε).
Teomav σχεδόν δίνουν τα χέρια...πολύ δύσκολο να πώ ποιός είναι καλύτερος και ειδικά ο Χ2 που έχω είναι και ποιό φωτεινός εκ' των πραγμάτων. Το θέμα είναι πως και οι δύο έχουν άψογα σχηματισμένο hotspot.
Επίσης να ευχηθώ καλό μήνα σε όλα τα μέλη της σελίδας μας.
παρηγγειλα Convoy L2 τελικά. θα του αλλάξω τα φώτα. θα βαλω xm-l2 u2 σε χάλκινο noktigon και driver ( 3-mode, προστασία υπερθερμανσης ) να δίνει περιπου 5Α στο λεντ απο μια μπαταρια όμως. θα κανω compact thrower. αν δεν πιασει τουλάχιστον 100,000 lux θα τον τιμωρήσω