Τι παραλάβαμε σήμερα...

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παρέλαβα τον fenix uc40 ultimate edition. Μαζί με τον
Klarus RS11 και τον DQG συμπληρώθηκε το τρίο.
uploadfromtaptalk1395083620758.jpg

Last edited:
Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Μπραβο, καλοριζικα!! Ενα και ενα διαλεχτα τα φακουδακια!!

Αν δεν βαριεσαι, βαλε μια φωτο με τον Φενιξ με ολα του τα παρελκομενα.

μου ήρθανε σήμερα! το Odac ήταν σε τιμή χαρίσματος και δεν κρατήθηκα! :)

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    33.1 KB · Views: 215

Mωρε καλα εκανε και το ποσταρε εδω, μια χαρα γκατζετακι ειναι και φαινεται και σαν φακος, αλλα τι ειναι ακριβως ?

Καλοριζικο παντως :))

Λοιπόν αυτή τη φορά πρόκειται για τον Fandyfire Warrior 2200 lumen που μου έστειλε ο Teomav.

P2240499.jpg

Καταρχήν είναι πανέμορφο φακούδι και μικρότερο απ' τον SRK. Δουλεύει με τρείς (3) μπαταρίες 18650 τοποθετημένες παράλληλα. Η μεσαία του σκάλα είναι ρυθμιζόμενη και η ρύθμισή μας αποθηκεύεται άπαξ. Ανάβει με παρατεταμένο πάτημα του power για ένα δευτερόλεπτο και ύστερα με κάθε πάτημα πηγαίνει στο high και στο SOS. Απ' το δίπλα μικρό κουμπί ενεργοποιούμε το strobo με διπλό, γρήγορο πάτημα, πράγμα που συμβαίνει ακόμα και όταν ο φακός είναι σβηστός. Επίσης οταν είναι σβηστός πατώντας το μικρό πλήκτρο ανάβουμε στιγμιαία το φακό μας και παραμένει αναμένος για όση ώρα το πιέζουμε πατημένο. Το ίδιο μικρό πλήκτρο με αναμένο φακό βέβαια πιέζουμε για να ρυθμίσουμε την πρώτη σκάλα στην οποία ανάβει πάντα ο φακός μας. Τα πολύ χρήσιμα ενδεικτικά led κατάστασης της μπαταρίας βρίσκονται στην μεταλική πλάκα οπου βρίσκονται και τα κουμπιά power και mode.
Με ένα μικρό ξέσφυγμα της κεφαλής απενεργοποιείται το (-), πράγμα πολύ χρήσιμο για ασφαλή μεταφορά του φακού μας. Πραγματικά αν με ρωτούσαν τί να πρόστεθα σ' αυτό το φακό: θα ήταν ένα moonlight mode, αντιανακλαστικό τζαμάκι και σίγουρα κάποιο άλλο rubber pad πλήκτρων. Να μην ξεχάσω πως PWM χρεισιμοποιεί μόνο στη μεσαία ρυθμιζόμενη σκάλα και δεν είναι διακριτό. Ξαφνικά έγινε ο αγαπημένος μου μικρός και πολύ φωτεινός φακός.

Oντως πολυ ομορφο φακουδακι! Μικροτερος απο τον SRK!

Μου αρεσει η λειτουργια του μικρου κουμπιου.

Oπως και το εμβλημα διπλα στο oνομα του φακου..:fahne90:

Μαζι με κατι αλλα πραγματακια που πηρα απο FastTech, παρελαβα και ενα γκατζετακι!
https://www.fasttech.com/p/1059900

Γλομπος-πιστωτικη καρτα!! Το ανοιγεις και φεγγει, το διπλωνεις και μπαινει στο πορτοφολι.
Η φωτεινοτητα του ειναι λιγα λουμενς αλλα εχει πολυ πλακα.

13384288494_a091efb8d7_c.jpg

...$1.11 συμπεριλαμβανομενης της μπαταριας και των μεταφορικων :))

Παρέλαβα χθες τον Solarforce Z1 με παραγγελία από το http://www.solarforceflashlight-sales.com/. Η παραγγελία έγινε στις 14/3 και ήταν στην Ελλάδα ήδη από τις 24/3 (!!) αλλά τα ΕΛΤΑ μου τον παρέδωσαν χθες...

Όμορφο φακουδάκι, καλοφτιαγμένο και μανιτζέβελο. Αν και περιγράφεται στο site σαν keychain λόγω βάρους δεν θα το πρότεινα για μπρελόκ κλειδιών. Έχει 4 modes (high, medium, low and moon) που αλλάζουν πατώντας ελαφρά το tail switch και αφού επιλεγεί το mode το έχεις με κλικ στο tail switch. Το σπαστικό είναι ότι για να αλλάξεις mode πρέπει να κλείσεις τον φακό και να τον ξανανοίξεις στο mode που θέλεις...

Το 1ο περίεργο είναι ότι και στο site αλλά και στο κουτί του φακού (στο μπροστινό μέρος που είναι γραμμένα τα βασικά χαρακτηριστικά) αναφέρονται 320L αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά τόσο στο site όσο και στο κουτί στο πίσω μέρος αναφέρονται 240L !!
Το 2ο περίεργο είναι ότι στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρει "Input voltage: 1.5 – 3V" αλλά πάνω στον φακό - όπως φαίνεται και στις φωτό - γράφει ""Input voltage: 1.5 – 4,2V" !!

Πάντως προς το παρόν τον λειτουργώ με μια Soshine RCR123 3.0V και η ένταση του μάλλον πρέπει να είναι 320L αφού σε σύγκριση με τον Olight S10 Baton (που είναι 320L) μου φαίνεται ισοδύναμος... Αλλά πάλι αν του βάλω καμιά 16340 πόσα loumen θα βγάλει ??

DSCN2990_zps895b7f23.jpg

DSCN2991_zps0d4523ed.jpg

Σε σύγκριση με τον S10 Baton
DSCN2994_zps345ffc64.jpg

Πιο μικρός κατά 60mm και πιο μεγάλος (στην κεφαλή) σε διάμετρο κατά 30mm o S10
DSCN2995_zpsb90729e2.jpg

Εδώ μαζί με τους Nitecore sens mini και Fenix HL10
DSCN2996_zpsb89b81c7.jpg

DSCN2988_zps281cfaff.jpg

DSCN2989_zpsfb4ce612.jpg

Καλοριζικο το μικρο! Βλεπω αρχιζεις και χτιζεις συλλογη! :))

H διαφορα στο φωτισμο αν βαλεις ισχυροτερη μπαταρια νομιζω οτι θα ειναι η αντιστοιχη, σαν ποσοστο, με την αυξηση του βολταζ. Δηλαδη 40% (απο 3ν στα 4.2ν)

Παρέλαβα προχτές από το myled.com έναν supfire m6 στα 37,9 USD, προσφορά που είδα στο budgetlightforum και μιας και δεν είχα multi emitter φακό δεν μπόρεσα να αντισταθώ20140329_112544.jpg20140329_112635.jpg. Η αλήθεια είναι οτι το συγκεκριμένο μαγαζί μου ήταν άγνωστο και πίστευα οτι θα μπλέξω με dispute κτλ οπότε η έκπληξη ήταν πολύ ευχάριστη. Στα άμεσα σχέδια είναι να προσθέσω μερικές αντιστάσεις στον driver για να τον ανεβάσω στα 3.1Α και να βάλω λίγο χαλκό στα ελατήρια. Αργότερα ίσως αλλάξω και τα led σε xml2.

Καλοριζικο το μικρο! Βλεπω αρχιζεις και χτιζεις συλλογη! :))

H διαφορα στο φωτισμο αν βαλεις ισχυροτερη μπαταρια νομιζω οτι θα ειναι η αντιστοιχη, σαν ποσοστο, με την αυξηση του βολταζ. Δηλαδη 40% (απο 3ν στα 4.2ν)

Ευχαριστώ Μιχάλη ! Όλο λέω πως είμαι καλυμμένος από φακούς και όλο και κάποιος μου μπαίνει στο μάτι και με βάζει στα έξοδα... :rolleyes: (και ο ΤΜ26 πάντα καραδοκεί στην γωνία...)

Δεν νομίζω ή μάλλον θεωρώ αδύνατο να αυξηθεί τόσο πολύ (κατά 40%) ο φωτισμός με μια 16340. Ακόμα και αν αυτό που έχω τώρα είναι ~300L δεν μπορεί να πάει 40% πιο πολύ.... θα είναι πολύ πιο πάνω από τα 320L που λέει ο κατασκευαστής !

Αν αυξησεις το βολταζ κατα 40%, η εξτρα αυτη ενεργεια καπου θα διοχετευτει. Και δεν υπαρχει αλλο μερος απο το λεντ, δηλαδη αυξηση φωτισμου.
Αν το λεντακι δεν αντεχει, ειναι αλλο θεμα. Αν με 3 βολτ πιανει το μαξ φωτεινοτητας που δινει ο κατασκευαστης, με 4.2 βολτ μαλλον θα καει.. Αν δεν καει, πρεπει αν φωτισει με ενεργεια 4.2βολτ.

Τωρα για την υπαρξη διαφορετικων specs για τον ιδιο φακο...δεν ειναι παραξενο, ουτε πρωτη ουτε τελευταια φορα θα ειναι :))

λοιπον σημερα παρελαβα αυτον

web-0403_zps97cd56a3.jpg

ειναι αντιγραφο του sunwayman που αγορασα απο τις προσφορες του aurabuy (λιγοτερο απο 5 δολλαρια).
ενει ενα λεντ της πλακας αλλα με βολευει γιατι μου περισσευουν αρκετα XPG απο παλιες μοντες
Εξαλου σκοπος μου ηταν αυτος, να βρω κατι να κανω τα παλια μου λεντ και να φτιαξω μερικους αναλωσιμους ΑΑ φακους για μοιρασμα
Η ποιοτητα καατσκευης ειναι καλη για την τιμη του.
Μετρησεις δεν εκανα ακομα αλλα εχει τρεις σκαλες

Θα βγαλεις δηλαδη το ενα λεντακι και θα βαλεις το αλλο. Δεν θα αλλαξεις ουτε driver oυτε τιποτε αλλο, ετσι? Οι 3 σκαλιτσες φανταζομαι οτι ειναι αρκετες.