Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

ναι o driver ειναι μικρος και ακομα και αν βρω αλλον δεν θα κερδισω τιποτα.
Με 5 ευρω Συνολοικο κοστος ειναι καλη περιπτωση

Καλημέρα, ενημερώθηκα ότι ήρθαν και οι δικοί μου σήμερα (LD41 και HL10). Δεν τους έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου, λογικά το βράδυ θα τους έχω.

Πολυ ωραια επιλογη χρησιμων και καλων φακων, και των δυο!!
Αντε να τους δουμε ζωντανους :))

Πραγματικά έχω πάθει πλάκα και με τους δύο!! Εάν θέλετε μπορώ να βγάλω φωτογραφίες αρκεί να μου πείτε πώς να τις ανεβάσω.

αυριο θα σας εχω κατι καλο....
ποδηλαταδες συντονιστειτε

Παρέλαβα χθες 2 δεματάκια από την banggood, και τα 2 αποστολή 30/4 .
Το ένα μεταξύ άλλων είχε και τον http://www.banggood.com/DQG-Cree-XP-G2-R51A-5C-Stainless-Steel-AAA-Mini-LED-Flashlight-p-923740.html.

Πραγματικά ωραίο φακουδάκι, αρκούντως δυνατό (140 lumens) και - κατά την γνώμη μου - πολύ πιο πρακτικό και βολικό στο on-of και επιλογή mode με το κλασσικό tail switch από το στρίψιμο της κεφαλής των άλλων ανάλογων μπρελοφακών. Είχα αμφιβολία αν θα βόλευε το tail switch λόγω μεγέθους αλλά αυτή εξαφανίστηκε με το πρώτο πιάσιμο στο χέρι... Τον παράγγειλα με το XPG2 R5-4A netural white και όντως έχει ζεστό, όμορφο φως... :a0210:

Με το άλλο δέμα - που σημειωτέον ήταν επανάληψη αποστολής λόγω απώλειας του πρώτου - μεταξύ των άλλων είχε και 2 μπαταρίες KeepPower 16340 CR123A 700mAh Protected ( http://www.banggood.com/KeepPower-16340-CR123A-700mAh-Protected-Rechargeable-Li-ion-Battery-p-918317.html ) . Αλλά ενώ η μια μετρήθηκε με την παραλαβή στα 3,77V η άλλη ήταν ...dead !! Ζέρο volt, καπούτ !! Την έβαλα στον ανάλογο φορτστή της soshine μπας και γίνει κάτι αλλά ο φορτιστής την απέρριψε...

Το γνωστοποίησα στην banggood σήμερα και περιμένω απάντηση τους.....

Kαλοριζικο το φακουδακι με το tail switch. Kαι καλο και δυνατο! Μονο που τρωει θα ευκολα τις μπαταριες με τετοια φωτεινοτητα.

Για την ψοφια λιθιου, μαλλον εχει μπει σε protection mode. Για βαλτην στην καταψυξη σε μια χαρτοπετσετα και δοκιμασε την το πρωι.

δωστης αναποδο ρευμα με μια αλλη για να ξεμπλοκαρει η πλακετα + στο +, και - στο -

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας !! Θα τις δοκιμάσω και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα :smile:

Τελικά η μπαταρία είναι οκ. Μάλλον είχε μπει σε protection mode όπως είπε ο Μιχάλης και συνήλθε στον φορτιστή. Χθες που την μέτρησα μετά την φόρτιση έδειξε 4,11V. Τώρα μένει να δω την αντοχή της στον χρόνο μπας και της έμεινε κάνα κουσούρι...

Παρεπιπτόντως την δοκίμασα στον Solarforce Z1 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96854-Τι-παραλαβαμε-σημερα/page164 και ναι μεν ο φακός άναψε στο max mode - χωρίς ωστόσο να διακρίνω εμφανή διαφορά στην απόδοση απ' ότι με 3.0V μπαταρία - αλλά στα άλλα modes δεν είχα πρόσβαση !! Και κρατώντας τον on για περίπου 1-2 λεπτά σαφώς και ζεστάθηκε αν και όχι υπερβολικά. Τελικά του ξαναέβαλα την 3.0V και ησύχασα...

προφανως μαπινει σε direct drive. Συνηθισμενο σε οικονομικους φακους των μεγαλων εταιριων

Μετα απο πληρωμη στις 10 Απριλιου στον DINO για τον ΤΚ 75,αναγκαστικο despute στην Paypal στις 44 μερες(γιατι δεν το εβλεπα καν στο track να εχει μπει Ελλαδα μεχρι και μετα τις 10 Ιουνιου),να περιμενω μετα απο e-mail της Paypal μεχρι της 6 Ιουνιου οπου και εκλεισα την υποθεση,να στελνω παλι e-mail στην Paypal για κωλυσιεργια στην επιλυση του αιτηματος για επιστροφη των χρηματων,απαντηση της Paypal οτι δεν εχει εξεταστει ακομα το αιτημα μου λογο φορτου εργασιας,ξαφνικα ηρθε ο φακος χθες μαζι με την μαζεμενη ενημερωση απο το track των Ελτα:
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-06-2014 07:13 IPS
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 13-06-2014 09:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 16-06-2014 09:05 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 16-06-2014 09:48 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 17-06-2014 08:41 Μ.Δ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 17-06-2014 13:00 Μ.Δ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Μιλαμε για οτι να´ναι κατασταση...

Γεια σας παιδες χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------
Εκανα παραγγελια στις Order Date: June 6, 2014
απο GOINGGEAR
1.EagleTac M3C4 Single CREE XM-L2 LED 1020 Lumen 4 x CR123 or 2 x 18650 Flashlight $74.95
2.UCO Waterproof Matches- 160 Piece $2.99
Subtotal (Incl.Tax) $77.94
Shipping & Handling $36.52
--------------------------------
Grand Total (Incl.Tax) $114.16
====================
Αυτα λοιπον εσταλεισαν με FedEx economy μεσω paypal η παραγγελια βεβαια
και!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με πηραν τηλεφωνο απο ΑΘΗΝΑ απο την εταιρια ORBIT COURIERS SA
και τι μου ειπαν??????????
Θελουν λεει εξτρα
ΔΑΣΜΟΙ / ΦΠΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ 28,00
Δ.Ε.Τ.Ε. 2,00
Δ.Ε.Χ.Ε. 0,00
ΕΞΟΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 15,00

ΑΜΟΙΒΗ 82,41
-----------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ 127,41
Ζητανε εχτρα δηλαδη περα απο οτι πληρωσα 127,41 ευρω!!!!!!!!!!
============================================
Αλλαξε κατι και δεν το πηρα ειδηση?
Τοσα χρονια πρωτη φορα συμβαινει αλλα και απο GOINGGEAR εχω ξαναπαραγγειλει
και δεν συναιβει τιποτα!!!!!!!!
Τωρα μου ζητανε τα...........ασε να μην το πω!!!!!!!
Θα παρακαλουσα οποιον μπορει να βοηθησει αν υπαρει κατι που μπορω να κανω
η απλα θα κλαιω τα λεφτα που εδωσα γιατι δεν εχω για να δωσω τοσα σε καμια περιπτωση!!!!!!!!!!!

Ο πρωτος μου , καλος φακός
vtgMA0Xl.jpg

Μονιμα στο τσαντακι μου θα ειναι, περιμενω πως και πως να βραδιασει να δοκιμαστει