Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Οπως τα λεει ο Κωστας απο πανω...

Για καλες μπαταριες 18650 και καλο φορτιστη δες και εδω http://www.teomav.gr/2014/03/samsung-2600mah-icr18650-26f-37v.html

Αν επαθες πλακα με αυτον το φακο που να δεις καποιον με πραγματικα λουμενς!!!:violent-smiley-030: εννοειται και για ολα τα βαλαντια!

Τελικά παραγγείλα δύο τέτοιες μπαταριούλες να υπάρχουν , παράγγείλα και ένα φορτιστή D4 , και μια και σύντομα θα έχω μπαταρίες και φορτιστή της προκοπής , παράγγειλα και ένα φακό της προκοπής να έχω να ασχολούμαι , Eagle Eye X8. Φωτορομάντζο με την παραλαβή

Ωραιος!! Πολυ καλος και ο eagle eye!! Ειμαι σιγουρος οτι θα τον ευχαριστηθεις!:a0210:

DSC_1174-mini.jpg

DSC_1173-mini.jpg

DSC_1175-mini.jpg

Convoy S2+ Red και ο μικρότερος 18650 φακός DQG Tiny III 18650. Θα ετοιμάσω παρουσίαση εντός των ημερών μαζί με τον επίσης λιλιπούτειου DQG Tiny AA (επίσης ο μικρότερος ΑΑ της αγοράς) που έρχεται σύντομα.

Kατευθείαν για δουλειά . Ποιοτικός σαν κατασκευή ο D4 , φορτίζει ολα τα κλασσικά μεγέθη και είδη , αν και νομίζω οτι σε λειτουργίες υπολείπεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό . Π.χ δεν νομίζω να μετράει χωρητικότητες και να κάνει αναγέννηση . Αυτα με κάθε επιφύλαξη μέχρι να βρω το manual . Και πάλι σανκατσκευή είναι τούμπανιασμένος .

Μόλις παρέλαβα τον Pentagon G2 300, όπου πρόκειται για έναν P60 drop-in φακό ενός mode και με momentary tactical tail cap. Για να μείνει μόνιμα αναμμένος περιστρέφεται πλήρως το tail cap. Φοράει XML2 led στα 300 lumen και παίρνει "δυστυχώς" μόνο δύο CR123A μπαταρίες. Αν και πλαστικού σώματος φακός, έχει εκπληκτική ποιότητα κατασκευής και υλικών.

Pentagon G2 300.jpg

Καλοφώτιστος Σταύρο ! Αδιάβροχος ? είναι για βουτιές δηλαδή ? Και πόσο και από που ...

πιστο αντιγραφο του Surefire G2LED
Μπορει ακνεις να βαλει 17670 και 16650 αλλα λογο τυο πλαστικου σωματος δεν νοmιζω να σηκωνει πλακετα πανω απο 700mA

Επειδή δεν αναγράφεται IPX δεν παίρνω το ρίσκο να γράψω οτι είναι αδιάβροχος ή για καταδυτική χρήση. Ωστόσο έχει όλα τα προβλεπόμενα o-rings και μάλιστα έχει δύο στο tail-cap. Η κεφαλή του είναι απο αλουμίνιο, ενώ εντός του πλαστικού σώματος υπάρχει χάλκινος ή μεταλλικός τέλος πάντων σωλήνας για την επαφή του μείον(-). Μου τον έστειλε ένας φίλος 38 ευρώ απο Ξάνθη. Στο διαδίκτυο τον βρίσκω απο 40 έως 50 και ευρώ.
Μέτρηση στα 1,4Α με δύο καινούργιες CR123A.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα μου έβαλες ιδέες με την 16650 (δεν τις γνώριζα). Έχουν τη διάμετρο απ' ότι είδα των CR123A και μήκος 65mm όσο δηλαδή και μια 18650. Μπορώ να τις χρησιμοποιήσω δηλαδή σε όλους τους φακούς που φοράνε αποκλειστικά δύο CR123A ή κατόπιν δοκιμής στον εκάστοτε φακό?

1ον σας επιασαν κοροιδο...κινεζια ειναι που η εταιρα βαζει το λογοτυπο της. τετοια αντιγραφα μοπορεις να βρεις πολυ πιο φθηνα στα συνηθη μαγαζια

2ον επειδη εχει στριφτο διακοπτη δεν σημαινει οτι ειναι καταδυτικος. Τετιοι στριφτοι διακοπτες ειναι οι κατεξοχη "επιχειρησιακοι". Δεν αφηνουν να κλειδωσει ο διακοπτης στο ΟΝ για να μην προδιδεται ο μαχητης

για τις μπαατριες υπραχουν 2 θεματα; λενε οτι η Σανυο εχει απο χρονια σταματισει να τις βγαζει.
επισης το βολταζ θα πρεπει να ειναι συμβατο..
με την μανισια πλακετα ΙΣΩΣ να μπορει ο φακος να παραμεινει σε regulation με μια λιθιου. Αλλιως θα εχεις πτωση φωτεινοτητας.
Τσεκαρισε αν δεχεται 2 επαανφορτιζομενες λιθιου

Επισης αφησα ενα υπονοουμενο... βαζεις module με δυο τσιπκια 7135

80ε ... Μόνο ο ζουμπας... Παρά πολύ δυνατός!! Και πολύ καλή απαγωγή θερμοκρασίας ...κοινώς καίει η κεφαλή στο high high ... Τρομερή ποιότητα πάντως ...

Ηρθε το τερας! Opus BC3100 2.2
χρειαστηκε να βγαλω 3 φορτιστες απο το κουτι για να χωρεσει (αλλα κανει δουλεια για 4!)

web-0542.jpg~original

Καλορίζικος Κώστα, από τις καλύτερες αγορές ο Opus (έχω τον v2.1 που ουσιαστικά δεν έχουν διαφορές) κάνει πολλά και σωστά ;)

Τον δικό μου τον έχω βάλει σε ένα L-Boxx mini μαζί με μερικές μπαταρίες και είναι πάντα ετοιμοπόλεμος

μολις τον εστρωσασ την δουλεια....
Αλλα δεν σκεφτηκα κατι..η εκοδση 2,2 εχει τον κρυφο διακοπτη? θα πεσει κατσαβιδι το βραδυ

μολις τον εστρωσασ την δουλεια....
Αλλα δεν σκεφτηκα κατι..η εκοδση 2,2 εχει τον κρυφο διακοπτη? θα πεσει κατσαβιδι το βραδυ

Καλοδούλευτος Κώστα !
Και εγώ έχω όπως ο Θανάσης τον v2.1 , εργαλείο πραγματικό, το έχω κατευχαριστηθεί...
Τι εννοείς κρυφό διακόπτη ?
Και κάτι ακόμα... τον έχω συνεχώς συνδεδεμένο στο ρεύμα. Υπάρχει πρόβλημα ?

καινουργιο παιχνιδι...να μην το χαρω?

Μετρηση χωρητικοτητας
web-0547.jpg~original

Μετρηση Εσωτερικησ αντιστασης (συμφωνα με τις οδηγιες αφαιρεις 0,030 απο τις τιμες λογω ηλεντρικης αντιστασης του φορτιστη)
web-0549.jpg~original

Τελικά δεν είμαι ο μόνος που με το που τον πήρα πέρασα όλες τις μπαταρίες από τεστ τουλάχιστον μια φορά, δούλευε σερί κάτι μέρες αλλά δεν έκανε κιχ ;)