Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Σήμερα παρέλαβα έναν Nitecore EC4 XML2 U2. Ένα απ' τα μοντέλα που λάτρεψα απ' την αρχή λόγω σχεδιασμού. Καταπληκτικό φώς και λειτουργίες, ένας φακός που με καλύπτει στις περισσότερες καθημερινές μου ασχολίες.

Παρέλαβα και εγώ πρόσφατα τον fenix e05.

Για τον Thrunite ti3 πήγαινα αλλά λόγω capital controls μπορούσα να αγοράσω μόνο απο amazon με τσιμπημένη τιμή.

Καλύτερα όμως που πήρα αυτόν γιατί και παραπάνω lumen να έχεις δεν το δουλεύεις για πολύ λόγω της μικρής αυτονομίας.

Μπαίνει στα κλειδιά ή στην τσέπη και δεν καταλαβαίνεις οτι τον κουβαλάς και απο φώς υπερ αρκετό για την χρήση που προορίζεται.

IMG_20151109_202820.jpg

Παρέλαβα και εγώ πρόσφατα τον fenix e05.

Για τον Thrunite ti3 πήγαινα αλλά λόγω capital controls μπορούσα να αγοράσω μόνο απο amazon με τσιμπημένη τιμή.

Καλύτερα όμως που πήρα αυτόν γιατί και παραπάνω lumen να έχεις δεν το δουλεύεις για πολύ λόγω της μικρής αυτονομίας.

Μπαίνει στα κλειδιά ή στην τσέπη και δεν καταλαβαίνεις οτι τον κουβαλάς και απο φώς υπερ αρκετό για την χρήση που προορίζεται.

Αν δεν σε ζαλιζω , θα μπορουσες να μου πεις απο ποιο αμαζον τον πηρες , και ποσο σου επιασε συνολο ? Αν δεν θες εδω , στειλε μου σε pm. Eυχαριστω εκ των προτερων

Δεν ζαλίζεις καθόλου, για αυτό είμαστε εδώ να τα λέμε.

Απο amazon.co.uk μπορούσα να αγοράσω τον thrunite ti3 και μου έβγαινε 24-26 μαζί με τα μεταφορικά.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00LUO028U?redirect=true&ref_=s9_simh_gw_p200_d5_i1

Τον fenix που βλέπεις στην φωτογραφία τον αγόρασα απο την αντιπροσωπεία Ελλάδας γιατί τον βρήκα μόνο 1-2 ακριβότερο και με δωρεάν μεταφορικά, έχεις και την εγγύηση 5 χρόνια αν σου πάθει κάτι.

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5365

Δεν ζαλίζεις καθόλου, για αυτό είμαστε εδώ να τα λέμε.

Απο amazon.co.uk μπορούσα να αγοράσω τον thrunite ti3 και μου έβγαινε 24-26 μαζί με τα μεταφορικά.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00LUO028U?redirect=true&ref_=s9_simh_gw_p200_d5_i1

Τον fenix που βλέπεις στην φωτογραφία τον αγόρασα απο την αντιπροσωπεία Ελλάδας γιατί τον βρήκα μόνο 1-2 ακριβότερο και με δωρεάν μεταφορικά, έχεις και την εγγύηση 5 χρόνια αν σου πάθει κάτι.

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5365

Πολυ σωστος. Δεν ειχα κοιταξει στον Δησιο να σου πω την αληθεια. Και για 2-3 ευρώ , καλυτερα να το παρω απο εκει παρα τον κινεζουλη. Γενικα μετους φακους τους 1χΑΑΑ ειμαι πολυ μπερδεμενος , και τις τιμες που παιζουν.

Το βάζω εδώ γιατί είναι το πιο κοντινό θέμα που βρήκα, είχε κανείς θέμα με το GearBest τώρα τελευταία;

Είναι 45 μέρες που έχω παραγγείλει έναν Olight S1 και ακόμα περιμένω. Μου έστειλαν όπως συνηθίζουν φωτογραφία του πακέτου που είναι να στείλουν αλλά το τρακιν που μου έχουν δώσει είναι από τα γνωστά κινεζικά που δεν βγάζουν τίποτα. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι τυχαίνει μερικές φορές να αργήσουν και μου έδωσαν καταληκτική ημερομηνία στις 60 μέρες από την ημέρα αποστολής μετά θα βρούμε λέει τρόπο να το λύσουμε το θέμα.

Οι 60 μέρες πέρασαν αλλά δέμα πουθενά, οπότε τους έστειλα πάλι μήνυμα η απάντηση τους ήταν άμεση ότι λυπούνται αλλά από την στιγμή που δεν είχα αγοράσει "πακέτο ασφάλειας" μπορούν να με αποζημιώσουν μερικώς μιας και η ευθύνη ανήκει στον μεταφορέα και όχι σε αυτούς. Οι επιλογές που μου έδωσαν είναι οι εξής πίστωση στον λογαριασμό μου για μελλοντική αγορά του 50% των χρημάτων που είχα δώσει ή να μου ξαναστείλουν τον φακό πληρώνοντας το μισό το καλό είναι πως μου ζητάν το μισό από ότι είχα δώσει και όχι της τρέχουσας τιμής.

Το ίδιο μου είπαν και εμένα για πακέτο που περιμένω χωρίς tracking, 60 ημέρες και μετά θα τα βρούμε, την άλλη εβδομάδα δηλαδή.

Τελικά στην δική σου περίπτωση τι έγινε;

To "καλυτερο" ειναι αυτο που διαβασα στο BLF . Ατομα με 100++ παραγγελιες , που ειχαν 8-10 refunds , εφαγαν ban απο το site για εξαπατηση (οτι δηλωνουν ψευδη απωλεια).

Διάβαζα διάφορα φόρα και το gearbest δεν το έχουν σε υπόληψη. Δεν εχω εμπειρία βέβαια απο το συγκεκριμένο γιατι δεν εχω ξαναψωνίσει απο εκεί.

Εμένα μου πρότειναν να μου πιστωσουν τα χρήματα στο site τους για μελλοντική παραγγελία μου με διπλάσιους πόντους και το δεύτερο που επέλεξα ήταν να μου ξαναστειλουν το προϊόν.

Είναι και δικό τους πρόβλημα αν δεν έρθει κάτι και το paypal σε δικαιώνει, ας λένε ότι θέλουν.

Εμένα μου πρότειναν να μου πιστωσουν τα χρήματα στο site τους για μελλοντική παραγγελία μου με διπλάσιους πόντους και το δεύτερο που επέλεξα ήταν να μου ξαναστειλουν το προϊόν.

Είναι και δικό τους πρόβλημα αν δεν έρθει κάτι και το paypal σε δικαιώνει, ας λένε ότι θέλουν.

Σου πρότειναν μόνοι τους ολόκληρο το ποσό η το διαπραγματεύτηκες;

Τα λογια ειναι περιττα... Σημερα παρελαβα MH20.
Πρωτη εντυπωση ΠΟΛΥ ποιοτικος. :violent-smiley-030:
Δευτερη εντυπωση , μικρος και πολυ φωτεινος :grinning-smiley-043
Και μερικες φωτο στα συνημμενα ;)

Attachments

• IMG_20151202_102251.jpg
    IMG_20151202_102251.jpg
    50 KB · Views: 177
  • IMG_20151202_102429.jpg
    IMG_20151202_102429.jpg
    67.2 KB · Views: 177
  • IMG_20151202_104704.jpg
    IMG_20151202_104704.jpg
    47.9 KB · Views: 177

Καλορίζικος να τον χαρείς, τελικά είναι αρκετά compact σχεδίαση θα βολέψει σε αρκετές χρήσεις

Καλορίζικος να τον χαρείς, τελικά είναι αρκετά compact σχεδίαση θα βολέψει σε αρκετές χρήσεις

Ειναι απεριγραπτα ποιοτικος οταν τον εχεις στα χερια σου. Καλοσχεδιασμενος και πολυ ωραιες οι λειτουργιες του. Μετρησα κιολας με κοντα καλωδια στο πολυμετρο και τις ICR18650-26FM(protected) οτι τραβαει στο turbo 3,24Α

Καλος φαινεται.Απο οτι βλεπω εκτος απο τα lumen εχει και καλα LUX.Λιγο το κουμπι του με φοβιζει ετσι πως τον βλεπω μην εχει τα "καλα" πολλων κομματιων της εταιριας.Ποσο πηγε το μαλλι;Απο που;

Σήμερα παρέλαβα και εγώ τον Olight S15R Baton από BangGood, ήρθε στην γνωστή διάφανη συσκευασία της Olight συνοδευόμενος από τον ασύρματο μαγνητικό φορτιστή και μια μπαταρία 14500 750mAh με προστασία στο ποσό των 19 και κάτι ψιλά τιμή πολύ καλή αναλογιζόμενος το πακέτο. Η ποιότητα κατασκευής είναι στα γνωστά επίπεδα για Olight δηλαδή κορυφαία (αν και λάτρης της Nitecore μπορώ να ομολογήσω πως η Olight στον τομέα της ποιότητας είναι μπροστά). Δυστυχώς λόγο περιορισμένου χρόνου δεν προλαβαίνω να να βγάλω φωτογραφίες αλλά επιφυλάσσομαι για μελλοντικό review.

Για να μην σας αφήσω όμως στην αγωνία θα σας πω πως ο φακός με εξέπληξε ευχάριστα μιας και η απόδοση σου ήταν παραπάνω από ότι περίμενα από τα ταπεινά του χαρακτηρίστηκα, συγκεκριμένα σε πρόχειρο τεστ στα 50 μέτρα στο φουλ (280 ονομαστικά λούμεν) μου έδωσε εφάμιλλη φωτεινότητα με την προτελευτέα "σκάλα" (300 λούμεν) του Nitecore EA11 παρόλο που ο δεύτερος έχει κατά πολύ βαθύτερο αλλά μεγαλύτερης διαμέτρου κάτοπτρο, πράγμα όμως που άλλαξε μόλις μεγάλωσα τις αποστάσεις και απλά ο Nitecore τον κατασπάραξε εκμεταλλευόμενος το τρομερό για το μέγεθος του κάτοπτρο.

Το UI με μπέρδεψε λίγο αλλά ήταν αναμενόμενο με τόσους φακούς που έχω μπλέξει αλλά ευτυχώς είναι απλό και μαθαίνεις άμεσα να το διαχειρίζεσαι, στα συν το μικρό βάρος και μέγεθος (ίδιο μήκος με τον ΕΑ11 αλλά κατά πολύ πιο λεπτός).

Δυστυχώς αν και είναι πάρα πολύ καλός φακός δεν έχει το κάτι "μοναδικό" που θα σε κάνει να τον ερωτευτείς και να πεις δεν μπορώ χωρίς αυτόν, απλά είναι ένα ακόμα πολύ καλό κομμάτι στην συλλογή μου από λιλιπούτειους φακούς, αφήνοντας έτσι τον Βασιλιά μου DQG Tiny 18650 ήσυχος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα λογια ειναι περιττα... Σημερα παρελαβα MH20.
Πρωτη εντυπωση ΠΟΛΥ ποιοτικος. :violent-smiley-030:
Δευτερη εντυπωση , μικρος και πολυ φωτεινος :grinning-smiley-043
Και μερικες φωτο στα συνημμενα ;)

Πολύ καλός τον έπιασα στα χέρια σήμερα μιας και τον πήρε ο κολλητός μου πριν λίγες μέρες. Πολύ καλά δεμένος και εκτός του διακόπτη που προσωπικά δεν μου άρεσε είναι ένα κλικ καλύτερος από τους φακούς της σειράς ΕΑ που έχω στην κατοχή μου.

Καλος φαινεται.Απο οτι βλεπω εκτος απο τα lumen εχει και καλα LUX.Λιγο το κουμπι του με φοβιζει ετσι πως τον βλεπω μην εχει τα "καλα" πολλων κομματιων της εταιριας.Ποσο πηγε το μαλλι;Απο που;

Προτιμησα να δωσω 5 παραπανω να το παρω απο banggood , παρα gearbest. Η τελικη τιμη ηταν στα 50 . Προσωπικα νομιζω οτι ειναι αρκετα στιβαρο το κουμπι απο αποψη "συνεχους χρησης". Νομιζω εγγυηση εχω κανονικα αν παθει κατι ?! 5 χρονια δινει , αλλα που και πως ειναι το θεμα