flashlight
Senior Member
- 4 April 2013
- 636
Σήμερα παρέλαβα τον zebralight sc52w που είχε βάλει αγγελία ο asot. Ο φακός είναι τέλειος σαν καινούριος. Θα κάνει παρέα με τον ταλαιπωρημένο cool white αδερφό του. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να δοκιμάσω τη warm έκδοση που ενώ στην αρχή μου φάνηκε παράξενο το χρωμα, δείχνει να είναι πιο ξεκούραστο στο μάτι. Αντώνη σε ευχαριστώ πολύ για το φακό και την τέλεια συναλλαγή και συνεννόηση!!!
Που μένεις Χαρη;
Έλα από Πειραιά να σου δώσω 2 cr123 να κάνεις την δουλειά σου.
Εμένα μου στείλανε στις 14, δύο 18650,και μάλιστα από την αποθήκη της Ολλανδίας,με tracking number,αλλά ακόμα δεν έχει έλθει.
Εν τω μεταξύ το τερμάτισα γιατί κλεισμένος μέσα στο σπίτι με κάποια αδιαθεσία,έβγαζα το άχτι μου,ελέγχοντας αν λειτουργεί το...PayPal.
Και... λειτουργούσε.
Ετσι,πλακώσανε ένας SR52-UT,ένας Astrolux S1,και ένα μπλε λέιζερ SHARP EAGLE ZQ-LA-301 445nm Blue , 1,3-1,5W.
Το κακό είναι ότι θα έλθουν ακόμα κανα δυό μικρά πραγματάκια,οι δυό παραπάνω μπαταρίες,ένας BLF A6 για τον ανηψιό,και ένα μεγάλο λέιζερ.Πιστεύω σε καμια 15αριά μέρες να εμφανιστούν.
Καλύτερα να μη λειτουργούσε τελικά το ...PayPal.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ωραίο το ουδέτερο,αλλά ωραιότερο το ψυχρό άσπρο,όταν το θέλεις για αυτοάμυνα.
Γιατί άμα χρειαστείς να στραβώσεις κανέναν που τον βλέπεις να σούρχεται με άγριες διαθέσεις,το κρύο άσπρο είναι αυτό που θα κάνει καλύτερα τη δουλειά αυτή.
Αν και καλύτερα,σε τέτοιες περιπτώσεις,να κουβαλάς στην τσέπη και ένα ωραίο λέιζερ,με πάνω από 1W ισχύ,και βγάζοντας το,να του λες σταμάτα, γιατί θα φύγεις χωρίς μάτια.Διότι,όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, "It's better to be judged by twelve than to be carried by six”...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.