Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Περί ορέξεως,κολοκυθόπιτα.Εγώ προτιμώ να είναι όπως το κάνει ο φακός σου.Πρώτα το μεγάλο.Ετσι ακριβώς είναι το SR52-UT ,και μάλιστα,πρώτα το μεγάλο,και μετά το strobe.Για να μην ξεχνάμε ότι καμιά φορά οι φακοί,δουλεύουν και για αυτοάμυνα,για να στραβώνουν δηλαδή τον κακό που τον βλέπεις να σούρχεται με άγριες διαθέσεις.

Flashlight περιμένω την άποψη σου για τον φακό.
Καλησπέρα!
Πιστεύω ότι για τα χρήματα του αξίζει και με το παραπάνω. Είχα κάποιες επιφυλάξεις για το UI αλλά σε 3 λεπτά τον έμαθα. Η ποιότητα επίσης πολύ καλή. Αυτό βέβαια θα δείξει με τον καιρό αλλά σαν πρώτη εντύπωση δείχνει στιβαρος με πολύ καλό πιασιμο. Το κλιπ του θα το ζηλευαν ακριβοτεροι φακοί (βλέπε nitecore)
Πήρα το 3D και το tint είναι λίγο θερμότερο από ότι περίμενα. Ο φακός είναι αρκετά flood.
Το κορδονι θα μπορούσε να είναι πιο φινετσατο. Δε θα το χρησιμοποιήσω.
Το κουμπί on off έχει πολύ καλή αίσθηση ούτε παίζει ούτε γλιστράει και δεν έχει αέρα ανάμεσα στο λάστιχο και το πλαστικό. Το ελατήριο είναι αρκετά σκληρό. Μου θυμίζει κουμπί fenix.
Έρχεται σε μια μαζεμενη σκληρή χαρτινη θήκη μέσα σε αφροδη υλικό μαζί με 2 o rings.
Αυτά σαν πρώτη αίσθηση. Ελπίζω να μείνει έτσι για πολύ καιρό.

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καλησπέρα!
Πιστεύω ότι για τα χρήματα του αξίζει και με το παραπάνω. Είχα κάποιες επιφυλάξεις για το UI αλλά σε 3 λεπτά τον έμαθα. Η ποιότητα επίσης πολύ καλή. Αυτό βέβαια θα δείξει με τον καιρό αλλά σαν πρώτη εντύπωση δείχνει στιβαρος με πολύ καλό πιασιμο. Το κλιπ του θα το ζηλευαν ακριβοτεροι φακοί (βλέπε nitecore)
Πήρα το 3D και το tint είναι λίγο θερμότερο από ότι περίμενα. Ο φακός είναι αρκετά flood.
Το κορδονι θα μπορούσε να είναι πιο φινετσατο. Δε θα το χρησιμοποιήσω.
Το κουμπί on off έχει πολύ καλή αίσθηση ούτε παίζει ούτε γλιστράει και δεν έχει αέρα ανάμεσα στο λάστιχο και το πλαστικό. Το ελατήριο είναι αρκετά σκληρό. Μου θυμίζει κουμπί fenix.
Έρχεται σε μια μαζεμενη σκληρή χαρτινη θήκη μέσα σε αφροδη υλικό μαζί με 2 o rings.
Αυτά σαν πρώτη αίσθηση. Ελπίζω να μείνει έτσι για πολύ καιρό.

Και εγω παρέλαβα χτες τον BLF A6, σε 5Α tint (4000K) και είναι καλή απόχρωση Neutral, ότι περίμενα.
Πράγματι ποιοτικός φακός, flood φυσικά (μετά τα 70μ έχει απλώσει πολύ) αλλα εχει απίθανη φωτεινότητα για το μέγεθος (και το κόστος)
Καλα ελατήρια μπρος πίσω, θέλει πολύ δυνατό χτύπημα (τεστ) για να αλλάξει άθελα mode.
Για τα < $30 σε προσφορά είναι απίθανος!

Με γεια σου asot. Πραγματικά για τα χρήματα του είναι εξαιρετικός flashaholics φακός.

45 δευτερόλεπτα διαρκεί το turbo Mode, μετά πέφτει στο αμέσως μικρότερο Mode. Αν θες ξαναπατας και πας πάλι turbo αλλά λογικά θα έχει ζεσταθει πολύ ο φακός για να μην πω θα ζεματαει. Μπορεί όμως να μην πάθει και κάτι, δεν το έχω δοκιμάσει

Και να το ξανανεβασεις στο turbo 2-3 φορες , μια χαρα το κρατας , μετα εχει θεμα . Το high του ομως ειναι πανω απο "καλο" ....

Επισης αν εχεις Usbasp και το soic-8 clip (για τον προγραμματισμο των attiny) αλλαζεις στον κωδικα το χρονο πριν "πεσει" απο το turbo στο high.

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καλησπερα αν και συχναζω στα γειτονικα νηματα με τα εργαλεια μετα απο την αγορα ενος fenix e12 και τα καλα λογια του μιχαλη ( χιωτη) για την fenix παρελαβα σημερα αυτονhttps://db.tt/uMc9g8Yu
ασχετος με φακος ο πρωτος μου καλος φακος .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Edit :ασχετος εγω με τους φακους.

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ευχαριστω. σωστα τα λες σε δοκιμη μου εκανα σε σκοτεινο υπνοδωματιο σε turbo mode ηταν σαν να ειχα αναμενα τα φωτα του δωματιου.

ξερεις τι εχει αναφερθει.... να παει μαστορας σε σπιτι να δουλεψει σε σκοτεινο σημειο, να αναψει τον φακο ο ιδιοκτητης και ο ματορας να μην το προσεξει.
Γιατι του εχει δημιουργηθει οτι οντα εχει αναψει λαμπα.
αυτο και αν ειναι sensory deprivation...

καλοριζικος ο φακος....και οχι ο πρωτος

Έφτασε το "θηρίο" σήμερα....
IMG_20160412_173018165_HDR.jpg
[/url][/IMG]

Σε σύγκριση με τον convoy l4.....
IMG_20160412_173305039_HDR.jpg
[/url][/IMG]

Πρώτη εντύπωση: στιβαρός και πολύ φωτεινός!!!!

Ηλθε ένας BLF A6.Σε σύγκριση με τον Astrolux S1,δεν έχει μικρό σωλήνα για μπαταρία 16340,όπως εκείνος.Αλλά ευτυχώς,τον είχα παραγγείλει σε 1Α,οπότε το φως του είναι ψυχρό λευκό ,όπως το ήθελα.Αψογος.Τον έχω στο UI με τη σειρά moon,turbo,strobe.Τα άλλα δεν τα χρειάζομαι προς το παρόν.
Ετσι,έφεξε μεταφορικά στον ανηψιό μου,που του έδωσα τον S1,μαζί με μία LG18650ΗΕ2,και ένα φορτιστή XTAR VC2.Κράτησα βέβαια εγώ το ιρό σωλήνα και τη μπαταριούλα του.
Xαρά η μαμά του.Η αδελφή μου δηλαδή.:operator:

Καλοριζικος Θεοδωρε.

Συγκρίνοντας τους από φωτεινότητα, πως τους είδες. Έχουν διαφορά ή είναι το ίδιο και οι δυο;

Καλοριζικος Θεοδωρε.

Συγκρίνοντας τους από φωτεινότητα, πως τους είδες. Έχουν διαφορά ή είναι το ίδιο και οι δυο;
Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ.
Κοίτα,το ψυχρό φως,φαίνεται συνήθως πιο δυνατό στο μάτι.Το βράδυ θα δω στον απέναντι τοίχο,εκεί που δοκίμαζα τον S1.
Αύριο όμως έρχεται άλλο,καλύτερο πράμα.Ηλθε το χαρτί του Ταχυδρομείου σήμερα,οπότε αύριο θα γράψω τα σχετικά.:operator:

Με γειες! Φοβεροί φακοί στην κατηγοριά τους :violent-smiley-030: