Τι παραλάβαμε σήμερα...

Αρτια αφηχθεν απο το προσφατο giveaway της WUBEN

Attachments

• IMG_0458.JPG
    IMG_0458.JPG
    142.3 KB · Views: 171
  • IMG_0459.JPG
    IMG_0459.JPG
    155.8 KB · Views: 171
  • IMG_0460.jpg
    IMG_0460.jpg
    94.1 KB · Views: 171
  • IMG_0461.JPG
    IMG_0461.JPG
    173.2 KB · Views: 174
  • IMG_0462.JPG
    IMG_0462.JPG
    182 KB · Views: 171
  • IMG_0463.JPG
    IMG_0463.JPG
    186.2 KB · Views: 173
  • IMG_0464.jpg
    IMG_0464.jpg
    119.1 KB · Views: 170
Να ειστε καλα κυριοι.Ξαναλεω βεβαια και ας το εχω ξαναπει, οτι αν δεν ηταν ολοι οι κυριοι που ανακοινωνουν αυτα τα giveaways σε αυτη την ενοτητα δεν θα ειχα στην κατοχη μου αυτα τα δωρακια.

Ένα φακουδάκι τύπου Γ που ήθελα πάντοτε να αποκτήσω...Nitecore HC30.
XML2 / 18650 με αρκετά modes άψογα χωρισμένα μεταξύ τους και για μένα το απαραίτητο Location Beacon.
Πανέμορφο φινίρισμα, ελαφρύς, για όλες τις χρήσεις (και με ιμάντα κεφαλής).
Το moonlight τελικά το θεωρώ απαραίτητο πλέον σε όλους τους φακούς, όχι μόνο για την απίστευτη διάρκεια,
αλλά και γιατί το χρησιμοποιώ τις περισσότερες των περιπτώσεων.

CAM00155.jpg

Παρελαβα σημερα παραγγελια απο intl-outdoor .

XinTD C8 xp-g2 (50-52kcd) , και καποια πραγματάκια οπως mcpcbs , lens κλπ

Ωραιος ο C8 , αλλα τον περιμενα λιγο καλύτερο . Οχι σαν απόδοση , αλλα , ΔΕΝ ηρθε με κολλημένη την πλακετα στο pill οπως διαφημίζουν , και θα ηθελα προσωπικά να ειχε ανοδιωμενες "βολτες" . Τωρα ο φακος δεν ειναι διαθεσιμος για αγορα πλέον , οποτε επεσα στα τελευταια κομμάτια . Θεωρώ οτι εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα στο κατοπτρο (και σαν σχεδιαση και σαν αποδοση) και στην ανοδιωση του .
Σύντομα θα μπει και αυτος για μετατροπή , μπορει σε dedomed xp-l .

Κατι ασχετο με παραλαβες αλλα σχετικο με C8 , η Kaidomain σχεδιαζει ηδη την επομενξ εκδοση του C8 της...

γιωργο η συλλογη σου ειναι πολυτιμη,,,,καλο ειναι να κανεις αρχειο επιδοσεων (μετρησεις & beamshot) πριν αρχισεις να τους πειραζεις

20161108_120246.jpg

Thorfire C8s Θεοδωρε .

Χαρη , πρωτα Review , και μετα βλεπουμε !

...μωρέ το είδα το όνομα του.Το τι θα κάνει στην Κρήτη δεν ξέρω και ρωτάω.:operator:
Edit.
Και εκείνο το s τι ακριβώς σημαίνει;

Thorfire C8s Θεοδωρε .

Χαρη , πρωτα Review , και μετα βλεπουμε !

Εννοείται πρώτα review, γιατί αν ισχύουν τα κοντα στα 600 μέτρα throw με 900lm και λεντακι XM-L2 τότε πρόκειται για πολύ ενδιαφέρον φακό. Σαν να μου φαίνεται όμως ότι είναι λίγο υπερβολικά τα νούμερα :chinscratch:
http://www.banggood.com/ThorFire-C8s-Upgrade-XM-L2-900LM-5Modes-LED-Flashlight-BatteryCharger-p-1095349.html?rmmds=search

...και το s τι σημαίνει;

Στο ονομα (thorfire c8s) ? ειναι το μοντελο ετσι

Εννοείται πρώτα review, γιατί αν ισχύουν τα κοντα στα 600 μέτρα throw με 900lm και λεντακι XM-L2 τότε πρόκειται για πολύ ενδιαφέρον φακό. Σαν να μου φαίνεται όμως ότι είναι λίγο υπερβολικά τα νούμερα :chinscratch:
http://www.banggood.com/ThorFire-C8s-Upgrade-XM-L2-900LM-5Modes-LED-Flashlight-BatteryCharger-p-1095349.html?rmmds=search

600m αποδιδει θεωρητικα ενας φακος με 90kcd (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) . Κατι μου λεει ομως οτι σε αποδοση βρισκεται στον πατο της λιστας απο οτι C8 εχω δοκιμασει .